Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun benim menu cok berbat ve acimm şuan bile

Sabah 7zeytin bir incir 1yk hakiki bal yarim bardak sut ve yarim lt su

Ara 1lt su

15:00 uskumru balik ızgara yarisi bir haslanmis patitiz bol yesillik bi kase mercimek çorbası sade soda

Baş agrisi oldu gerisinide boyle cozuttum
18:30 1 yk hakiki bal
20:09 sekersiz cay kuru uzum
22:00 iki elma
3,5 lt su icmisimdir bugun istek disi boyle beslendim islerim vardi pazartes daha duzene girer. .
bence menü güzek akşam biraz zorlanıyrsan 9 gibi meyve ye seninde kilo verirken düzgün beslenmen gerekliaynı şekilde M Melekemal senin de öyle meyve ve kabuklu çerezler bizim için çok önemli

kızlar yapacak yemek bulamıyorum bana birkaç fikir verin hafta içini öyle ayarlayım ..
aklımda sadece kurufasulye ve pırasa var . pazara yetişirsem bugün alacam sebze yetişirsem yarın 3 çeşit yemek yapıp dolaba koyayım diyoprum
Karnabahar tam mevsimi soğan küp doğranmış havuç patates ve biraz bezelye ile yemeği harika oluyor hafif sulu seviyorsanız tabii

ay hadi inşallah birlikte halledelim ya haklısın 2 çocuk çok zor çalışan anne ondan ben bıraktım işi gitti oğlanla olmazmış eşim öyle dağınık pis bi bardağını salondan mutfaa getimez yaa
kız lili haklısın ama genede kopmamaya çalışsan kışın kilo alma sakın

melek sporda önemli yumurtada önemli kız evet inşallah yumurtan olmuştur spor yapmazsın sonradan belki doktora sprar hafif yürüyüş yaparsın bu hjafta seni listeye almıyım ben spor listesine o zaman sen söyle öylemi yapalım nasıl yapalım
Ben yine yururm olurmu canim yurus sart sadce mekik falan cekiyorum onlari yapmam olurm listede yuruslerimlle destek olurm takima:halay::halay::halay::halay:

kızlar yapacak yemek bulamıyorum bana birkaç fikir verin hafta içini öyle ayarlayım ..
aklımda sadece kurufasulye ve pırasa var . pazara yetişirsem bugün alacam sebze yetişirsem yarın 3 çeşit yemek yapıp dolaba koyayım diyoprum
mantar yap canım

ekle kuzum kendini spor listesi ve bunun beklemene gerek yok ...
bu arada hoş geldin
cok sagol hosbuldum
dünkülerde dahil şimdi yazsana dün ne yaptın bugün ne yaptın bide dün M Melekemal melek sen yapmıştın spor demi başka dün spor yapan varmı kızlar kaçırdımmı okuacam gene dünü ama
Dun 65 dk leslie bugun sabahta 46 dk leslie aksamda 46 dk yapacam
sen çıtır dedikçe benim aklıma simit geliyooo yaaa çıtır simit :KK70:
olsada yesek diycem aMa yok yok daha yolum uzun :KK49:

Back
X