- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.901
Stres yaptıysan ondan da olabilirBiraz kilo almışım oysa hic oturmadim saglikli beslenemedim diye galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yaptıysan ondan da olabilirBiraz kilo almışım oysa hic oturmadim saglikli beslenemedim diye galiba
Aynen kuzum yarin guzel menulerim basliyoor :))Stres yaptıysan ondan da olabilir
Ben bakıyom kız artık dünden beri ekliycem 1 saatiniGormedim balim ben bugun 1 saat yaptim lili mi bakiyo
BekliyoruzAynen kuzum yarin guzel menulerim basliyoor :))
TesekkurlerrBen bakıyom kız artık dünden beri ekliycem 1 saatini
Bekliyoruz
İnşallah canımAynen kuzum yarin guzel menulerim basliyoor :))
Naptin kiz sabah varya seni veMerhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Ya çok tedirgin oldum neyse iyisin önemli olan o kuzumTatlim ya sali aksam görümcem geldi bana ders calistirmam icin bugüne kadar bendeDi cok yogun gecti hic telefonumi elime alamadim![]()
Bende varim yaa ne yanlız hissediyorsun :))Ay listeye baktimda en sisman benmisim nasil uzuldum anlatamamneyse en azindan yilbasina kadar 70li rakamlara duserim umarim
Hafta sonu cocuklar esler evde gelen giden cok oluyor o yuzdenbugün kimseler yok sesssiz burası
Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcemYürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyse
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalım
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi an
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesef
Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınız
Aynen sen ne durumdasın??Yürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyse
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalım
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi an
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesef
Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınız
Kız aynen annem geldi bi de üzerine misadir çağırmış haberim yok evde bişi yok diuetteyim diye ne pasta ne börek yapıyom ekmek bile yoktu ya misafir misafir çağırırmı ya anlamadımHafta sonu cocuklar esler evde gelen giden cok oluyor o yuzden![]()