Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sukur 74 75 arasi gidip geliyorum cnm. Sende gel baslayalim birlikte 65 olmak istiyorum ben yaaaa

Bu koca gobek iner mii bilmuyorum
Ben geri donmek istiyorum keptinim nasil yapcaz. Ben cok giremiyorum malum bebistenn bir kolaylik yap bana
Ben burdayim yaa maşallah kiz 74-75 yine iyi sağlıklı beslenerek verirsin emzirirken minnagimiz nasil iyi degilmi annesi.. sende gel burda arakadsimiz lilipit lilipit 40 cikinca hemen baslamis diyete bayagi kg verdi bilgisinden tecrubeden yararlanirsin caninm

Günaydın kızlar tartıya çıktığımda ohaa dedim kendime üstelik iki gündür doğru düzgün oturmadım regli olunca bur şoklama yapacam başka türlü olmayacak sanırım

Merhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın kaptinn kaptinn
hoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar:KK50:

Slm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına da :anne: bugün daha iyisinizdir inşallah :KK1:

kız pembeeeee iyi dedin hadi yılbaşı hedef listesinide sen yapsana ne der millet kaptan SekerPancarii SekerPancarii sizler kaptinn kaptinn ne dersiniz yıl başı hedef listeside yapalım gaza gelelim hem pembişde gaza gelsin olmamı kızlaaaar

naber işlerin yoluna girdimi gülüm
spor listemizi gördünmü

geçmişler olsun bacım ya yavruya üzüldüm inş hemen iyileşir ya bizde gribiz aylece yenilerden biri benim seninle tanışmadık hoşbulduk
olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden :KK53:

Kizlar iyn ben demin SchonerDuft SchonerDuft ede yazdim ama yarim gitti bide esim hastalandi yatak dösek ay fena bi hafta gecirdim
kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir :110:

Aynen kuzum yarin guzel menulerim basliyoor :))
demek kesin dönüş yaptık artık:KK9::KK9:

Selam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5 :işsiz:
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi. :bicak: Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK54:
hoşgeldin canııım:KK200:ilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah:rapci:

Cok sukur 74 75 arasi gidip geliyorum cnm. Sende gel baslayalim birlikte 65 olmak istiyorum ben yaaaa

Bu koca gobek iner mii bilmuyorum
Ben geri donmek istiyorum keptinim nasil yapcaz. Ben cok giremiyorum malum bebistenn bir kolaylik yap bana
sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur:deli:

günaydınlar herkesleeeer dün rezalet bir beslnme yaptım kv sağolsun gıcık ediyo beni evlerinde ağıza atılacak bir gıdım sebze filam yok ya diyettetyim diye biliyo ama gıcıklığına daha doğrusu torunum oğluşum beslensin gelin anaparsa yapsın banane diyo heralde ayy hiç anlaşamıyoz yaaaa bütün gün ordaydık tabi böreği dayadı yaa :( yanımda götürsem olay olur eşimde kızar anasına laf ettirirmi heç :(
neyse ayı gibi şişmişim ya
72,9 kiloyum cumadan 1,1 fazla :( anında kilo alıyım ya dün sporda yok tabi nerdeee neyse verecem bu hafta eksiye geçecem

günaydınlar herkesleeeer dün rezalet bir beslnme yaptım kv sağolsun gıcık ediyo beni evlerinde ağıza atılacak bir gıdım sebze filam yok ya diyettetyim diye biliyo ama gıcıklığına daha doğrusu torunum oğluşum beslensin gelin anaparsa yapsın banane diyo heralde ayy hiç anlaşamıyoz yaaaa bütün gün ordaydık tabi böreği dayadı yaa :KK43: yanımda götürsem olay olur eşimde kızar anasına laf ettirirmi heç :KK43:
neyse ayı gibi şişmişim ya
72,9 kiloyum cumadan 1,1 fazla :KK43: anında kilo alıyım ya dün sporda yok tabi nerdeee neyse verecem bu hafta eksiye geçecem
İnşallah canım

Ooooh ayle saadeti kııız ne güzel benimkide hep olsa evde gerçi o zamanda zor be herşeye karışır demi
Yoh kiz ben gündüz evde erkek sevmem:KK70: ama aksam erken gelsin:KK16: cok sey mi istiyom:KK70: bizim iş vardiyali bi hafta gunduz evde bi hafta aksam falan Allah işsiz birakmasin kimseyi:dua:

Back
X