Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam :halay::halay:
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm :KK53:
sen neler yapıyosunn

spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek :işsiz:

nihhaaahahahahha :KK70::KK70::KK70: hala senden zayıfım :KK70:

essah kaptan o kıızzz :KK70: biribirimize devredip duruyok :KK70:
zor ya ölü toprağını atmak kış geldi soğuk hava karanlık amaaaa atacazzz takımca iyi olacaaaaz inş
Hemen sana bu tarz durumlarda yaptığım şeyi önereyim. Tabağına ne verirlerse al. bir tane en az kalorili ya da sağlıklı olanı yemek üzere seç. onu minnak minnak sanki hiç bitmeyecekmişçesine ye Asla diğer şeylere geçme yemeğin sonunda yemekler çok güzeldi ellerinize sağlık dersin. aaa hiçbir şey yemedin derslerse de ayy nasıl doldurmuşum tabağı yiyeceğimi yedim dersin. Genelde bende işe yarıyor.

Bizim sorunda iş yerinde kimi zaman çikolata ya da börek falan dağıtıyorlar. Almayınca ayıp oluyor. Bende alıp başkasına veriyorum. :rapci:
tamam iyi fikkir
emelinbusesi emelinbusesi düz hesap 45 dk sporum var cinim:KK70:
tımam :D
göz etme döverim :KK70::KK70::KK70: he pek hareketliyiz gezmelere gidiyok fln :KK53::KK53:
tabe tabe yeni evli :D
54 düm uzun bi sure :KK51: sonra hamile kaldim düşük yaptim bir bucuk ay oluyo sonra yemegimi kontrol edemedim dusukten sonra hizla 57 ye çıktım en son 59 u gördüm :olamaz:ve suan 57 yim 53 olmak istiyorum 4 kilo verecem:dua:
geçmiş olsun canım bende düşük yaptım neyse geçiyo gidiyo llah sağlık versin

amin amin canım ya aman diyim Allah korusun iş bulmak zor bu devirde

evet ama iradesiz emel pis emel yedikçe yedi emel :kızgın:o_O:KK14::duduk:
oluyo öyle arada boşver:KK53: bi daha olmasın yeter:kahve:
kv ye giderkn dısardan bi sebze al sen güzel yapıyosn cnm cekti yapta yiyelm falan dersn öle yırtarsın hamur işinden :KK53:

zor ya ölü toprağını atmak kış geldi soğuk hava karanlık amaaaa atacazzz takımca iyi olacaaaaz inş

tamam iyi fikkir

tımam :KK70:

tabe tabe yeni evli :KK70:

geçmiş olsun canım bende düşük yaptım neyse geçiyo gidiyo llah sağlık versin
kışın daha güzel yapılıyo sspor ama bn akşam sporu seviyorm sabah sabah yapamam :D

düz hesap 2 ay var diyelim 1 ay 24 gün fln :halay:
ben ona 1.5 ay dedm gitti ya:(
o zaman beeeen 72,9 dan insem insem 68 e inerim anca ya demi 5 kilo en çok
oluyo öyle arada boşver:KK53: bi daha olmasın yeter:kahve:
kv ye giderkn dısardan bi sebze al sen güzel yapıyosn cnm cekti yapta yiyelm falan dersn öle yırtarsın hamur işinden :KK53:
he dooru ama küfür gibimi olur kız hazırlamış o kadar kadın bide hep hamur yiyolar yaaaa öööff

boşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar

tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne

küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy

maşallah kııız melek

cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına

kız ponçik nerdesin
burdayım canım ben pazarları giremiyorum :KK51:

Günaydin kizlar napiyosunuz? coook yorucu bir haftadan sonra sizlerleyim yine:) sali günü görümcem geldi cumartesiye Kadar onunla Sabah aksam ders calistik cumartesi kayinvalidemlere gittik hem görümcemi götürelim Hemde cokdandir gitmemistik gidelim kalalim diye... dün aksam üstü döndük acayipppp sekilde yoruldum.... bugünde babanemlere yemege gitcez türkiyeden geldiler bi hosgeldinde:)

03-11 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER

@denetim 0 + 40 + 0
Favelayn Favelayn 0 + 0 + 20
SekerPancarii SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
@emelinbusesi 45 + 45 + 0
@pembebalerin 65 + 46
E elaalemi 0 + 20 + 0

PATATESLER

@Melekemal 40 + 25 + 0
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0
@keptinn 30 + 60 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30
lilipit lilipit 0 + 0 + 0

KIZLAR EKLEMEYİ ATLADIĞIM VARSA HABER VERİN. TÜM MESAJLARI TEKRAR OKUYUP YAZDIM AMA GÖZÜMDEN KAÇTIMI BİLMEM.
YENİLERDEN EKLENMEK İSTEYENLER SÖYLESİN.
SPOR YAPILMAYAN GÜNLERE SIFIR YAZDIM KARIŞMASIN DEYÜ................................

@mihracee
M Maridraw
UMEYYE UMEYYE
@munter
@Buki_89
sizi eklemedim daha isterseniz ekleyem umeyye haftaya dedin sen zaten diğerleri???

Günaydin kizlar napiyosunuz? coook yorucu bir haftadan sonra sizlerleyim yine:) sali günü görümcem geldi cumartesiye Kadar onunla Sabah aksam ders calistik cumartesi kayinvalidemlere gittik hem görümcemi götürelim Hemde cokdandir gitmemistik gidelim kalalim diye... dün aksam üstü döndük acayipppp sekilde yoruldum.... bugünde babanemlere yemege gitcez türkiyeden geldiler bi hosgeldinde:)
Ne dersi canım okuyomusun

aynen tATLIM YA bende aksam kayinvalidemlerden döndülden sonra rahatsizlastim karin agrisi falan ama sduan iyi gibiyim... cok sagol canim
oy kıyamam sanada geçmiş olsun:dua:
yaa öh valla ne enerji ne enerji :KK53:

Back
X