- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor ya ölü toprağını atmak kış geldi soğuk hava karanlık amaaaa atacazzz takımca iyi olacaaaaz inşo zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm
sen neler yapıyosunn
spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek
nihhaaahahahahhahala senden zayıfım
essah kaptan o kıızzzbiribirimize devredip duruyok
![]()
tamam iyi fikkirHemen sana bu tarz durumlarda yaptığım şeyi önereyim. Tabağına ne verirlerse al. bir tane en az kalorili ya da sağlıklı olanı yemek üzere seç. onu minnak minnak sanki hiç bitmeyecekmişçesine ye Asla diğer şeylere geçme yemeğin sonunda yemekler çok güzeldi ellerinize sağlık dersin. aaa hiçbir şey yemedin derslerse de ayy nasıl doldurmuşum tabağı yiyeceğimi yedim dersin. Genelde bende işe yarıyor.
Bizim sorunda iş yerinde kimi zaman çikolata ya da börek falan dağıtıyorlar. Almayınca ayıp oluyor. Bende alıp başkasına veriyorum.![]()
tımam
tabe tabe yeni evligöz etme döverimhe pek hareketliyiz gezmelere gidiyok fln
![]()
geçmiş olsun canım bende düşük yaptım neyse geçiyo gidiyo llah sağlık versin54 düm uzun bi suresonra hamile kaldim düşük yaptim bir bucuk ay oluyo sonra yemegimi kontrol edemedim dusukten sonra hizla 57 ye çıktım en son 59 u gördüm
ve suan 57 yim 53 olmak istiyorum 4 kilo verecem
![]()
oluyo öyle arada boşveramin amin canım ya aman diyim Allah korusun iş bulmak zor bu devirde
evet ama iradesiz emel pis emel yedikçe yedi emel![]()
ben 2 günde ayı gibi aldım alınıyo ya demek dün şeker hapını bile atmamışım yaasağol bebegiiim amiin darısı sana da inşallah1 ayda 4kg nasıl aldın ki
![]()
kışın daha güzel yapılıyo sspor ama bn akşam sporu seviyorm sabah sabah yapamamzor ya ölü toprağını atmak kış geldi soğuk hava karanlık amaaaa atacazzz takımca iyi olacaaaaz inş
tamam iyi fikkir
tımam
tabe tabe yeni evli
geçmiş olsun canım bende düşük yaptım neyse geçiyo gidiyo llah sağlık versin
ben ona 1.5 ay dedm gitti yadüz hesap 2 ay var diyelim 1 ay 24 gün fln![]()
he dooru ama küfür gibimi olur kız hazırlamış o kadar kadın bide hep hamur yiyolar yaaaa öööffoluyo öyle arada boşverbi daha olmasın yeter
kv ye giderkn dısardan bi sebze al sen güzel yapıyosn cnm cekti yapta yiyelm falan dersn öle yırtarsın hamur işinden![]()
ilaçlarını unutmaben 2 günde ayı gibi aldım alınıyo ya demek dün şeker hapını bile atmamışım yaagece bi susadım şeker çıktı heralde ya
![]()
akşam sporu ne kızkışın daha güzel yapılıyo sspor ama bn akşam sporu seviyorm sabah sabah yapamam![]()
burdayım canım ben pazarları giremiyorumboşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar
tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne
küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy
maşallah kııız melek
cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına
kız ponçik nerdesin
aynen tATLIM YA bende aksam kayinvalidemlerden döndülden sonra rahatsizlastim karin agrisi falan ama sduan iyi gibiyim... cok sagol canimkuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir![]()
Ne dersi canım okuyomusunGünaydin kizlar napiyosunuz? coook yorucu bir haftadan sonra sizlerleyim yine:) sali günü görümcem geldi cumartesiye Kadar onunla Sabah aksam ders calistik cumartesi kayinvalidemlere gittik hem görümcemi götürelim Hemde cokdandir gitmemistik gidelim kalalim diye... dün aksam üstü döndük acayipppp sekilde yoruldum.... bugünde babanemlere yemege gitcez türkiyeden geldiler bi hosgeldinde:)
ahahah yok öyle değil beeeeakşam sporu ne kız![]()
oy kıyamam sanada geçmiş olsunaynen tATLIM YA bende aksam kayinvalidemlerden döndülden sonra rahatsizlastim karin agrisi falan ama sduan iyi gibiyim... cok sagol canim
yaa öh valla ne enerji ne enerjiGünaydin kizlar napiyosunuz? coook yorucu bir haftadan sonra sizlerleyim yine:) sali günü görümcem geldi cumartesiye Kadar onunla Sabah aksam ders calistik cumartesi kayinvalidemlere gittik hem görümcemi götürelim Hemde cokdandir gitmemistik gidelim kalalim diye... dün aksam üstü döndük acayipppp sekilde yoruldum.... bugünde babanemlere yemege gitcez türkiyeden geldiler bi hosgeldinde:)
Olsn canim oldunya sonucta fuskten sonra diktor kac ay korun dediEvet canim 40 gün sonra oldum 10 gun gecikmeyle
Nasil ekliycez kilomuzu ben pek anlamiyorum kilom 71 5 ocaga kadar 68 olmak istiyorumYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@mihracee :
emelinbusesi :
@Bir garip :
@Melekemal :
@pembebalerin rin :
M Maridraw :
Favelayn
elaalemi :
@denetimBuki_89 :
@keptinn :55.2=>53,
SekerPancarii
unuttuklarım liste sonuna kendini eklesin.
son listeden paylaşın rica ediyorum beni yormayın![]()
Tutturamayanın cezası ne ona göre katılıcamYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@mihracee :
emelinbusesi :
@Bir garip :
@Melekemal :
@pembebalerin rin :
M Maridraw :
Favelayn
elaalemi :
@denetimBuki_89 :
@keptinn :55.2=>53,
SekerPancarii
unuttuklarım liste sonuna kendini eklesin.
son listeden paylaşın rica ediyorum beni yormayın![]()