Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok kötü olmuş o ya :110: allah size yardıme tsin de sizden ne istiyolar ne alkanız var yani herkesn evi ayrı

sokcm ben onu strese:deli::deli::deli:

***14. TAKİM 532. ETAP*** YEDİNCİSİ

Vanillav(66,8 / / /%) Sabit - İzne ayrılmak istiyor

Aaaa e o zaman kilo vermişim ben
Ben de sabitim diye geziyorum listeye göre kilom aşağıda :D
Yehuu
Dönünce şak diye girebilirung listeye heheh

öyle şeyler deme :KK70::KK70::KK70:

nişan günü 56 kiloydum didim :KK53:

Diyeceğim :KK53:

Kuzum dedne geçmiş olsun geçen gün aklıma geldin ama girmiyorsundur diye yazmadım sen nasılsın şimdi daha iyi hissediyormusun peki .. ben aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım üstüne bonus olarak kilo aldım :KK70:

Çok sağol kuzum
Evet hala baş dönmem arada var ama MR temiz çıksın daha ötesini istemiyorum doktordan:dua:
Sana da çok geçmiş olsun
Hamile kalmana sevindim düşmesine üzüldüm
Olsun kilo yine verilir
Hamile kalabilmiş olman bir umut demek ki olabilir yeniden :dua:
Genelde hamile kalanlarda ilk gebelikte düşük yaygınmış

Ben de sabitim diye geziyorum listeye göre kilom aşağıda :KK70:
Yehuu

Çok sağol kuzum
Evet hala baş dönmem arada var ama MR temiz çıksın daha ötesini istemiyorum doktordan:dua:
Sana da çok geçmiş olsun
Olsun kilo yine verilir
stresten sadece böyle oldu sana allahın izni ile birşey olmayacak
evet hamile kalmak bile yetti demekki oluyormuş diyorum .. mr çıkınca yaz bizede sonucu

Ben de sabitim diye geziyorum listeye göre kilom aşağıda :KK70:
Yehuu

Çok sağol kuzum
Sana da çok geçmiş olsun
Olsun kilo yine verilir
:silah::silah::silah::silah:

neyden vefat etti ...
iyiyim bende aynıyım kilo vermece :KK70: :KK70:
Kalbine stent takildı ama yoğun bakımdan çıkamadı doktor ihmali malesef..bir gün sonra da bacak anjiyosu yaptı böbrekleri dayanamadı..
Aşılama mi oldun..bende yaptırmıştım vakti var güzelim inan olucak sen elinden geleni yap Rabbim nasip etcek inşallah

İster istemez yansiyo kv nin aylik kesilince eltim cok zorlandı cocukları var abisine akil ver ayri para ver ayrı sıkıntı iste..
e abisi calışmıyo mu ki neyin parasını alıyo sizden :eek: cok dertlenmişsin kuzum inşallah biran önce yoluna girer hersey bn üzülüyorm böyle yuva yıkılınca

e abisi calışmıyo mu ki neyin parasını alıyo sizden :eek: cok dertlenmişsin kuzum inşallah biran önce yoluna girer hersey bn üzülüyorm böyle yuva yıkılınca
Çalışıyo hem de cok iyi usta ama iste para yok ortada..annesinin maaşına guveniyodu tabi..
Artık kafam daha rahat nasıl benim eşim gece gündüz cocukları için çalışıyosa o da yapsın hazıra alışmasın..olmadı eltim çalışacak artık..

Çalışıyo hem de cok iyi usta ama iste para yok ortada..annesinin maaşına guveniyodu tabi..
Artık kafam daha rahat nasıl benim eşim gece gündüz cocukları için çalışıyosa o da yapsın hazıra alışmasın..olmadı eltim çalışacak artık..
kesinlikle kuzum kimse ailesine güvenerek evlenmesnde cocukta dogurmasın tm eltin bakmış senelerce ama yinede fazla bel baglamışlar maaasa hata yapmışlar simdi bi süre bocalıcaklar düzen oturtana kadar

Back
X