Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ins cnm benim. Sen nasilsin bir ara geldigimde hamilelik durumun vardi sanki ne oldu o yanlis hatrlamiyorumdur ins.

Aa gercekten mi super cok sevindim bebisleriniz ne kadarlik bana menuler lazim a4astiriyorum nettende ama boyle daha iyi olur spor falan yapiyirmusunuz kac kilosunuz ins benm kadar varsinizidr :KK70:

Arastir guzel keptenummm benmmm . Guzel haberlerinii bekliyorum bu arada evlilik nasil gidiyor bakimmm

evlilik şahaneeee :KK53:
senin nasıl gidiyo bebeğiim iyi misiniz mutlu musunuz bebegnizle :KK200:

Gercektenmi o ilaci icncemi oldu kacinci ayinda hamile kaldin hepiniz benden buyuksn hep bebek hamile kalmak diyip duruyorum ayip oliyor biliyorum ama kusura bakmayin napim heycanlaniyorum :olamaz::olamaz::olamaz:
Hem onu içtim hem de klomen yumurta buyüten ilaç içtim..stres kesinlikle yasak ama..iki kızımda da kilo verince hamile kaldım polikistin düşmanı malasef kilo..sen kilona dikkat et spor mutlaka yap ilaclarıni da duzenli iç olur Allahın izniyle

munter munter hadi iyisiinnnnnnn :D

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

cok güzel bişi yapmış ama :KK8::KK8:

ahahah pilav mı cok severim :KK70::KK70:

bnmde var kuzum ama bnm egzamadan oluyo öyle demişti doktor cok fazla cıkıyo ama geciyo hemen

bugün kaç dk spor yapcan hayırlısıynan kuzum :KK70::KK70:

:super::süslü::süslü::süslü::süslü:

ben 7 de uyanıyorm o zaman bile karanlık:63: hiç yataktan cıkasım gelmiyo:işsiz:

diyosun eh tm madem o zaman :KK70::KK70::KK70::KK62:

yeliiimmm ben onuuuu:emir_bebek::emir_bebek:

:KK62::KK62::KK62::cool:

cok değil mi o bebeğim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o minnacık şey ile tıka basa doluyum :D çok enteresan dimi :D :D

Ins cnm benim. Sen nasilsin bir ara geldigimde hamilelik durumun vardi sanki ne oldu o yanlis hatrlamiyorumdur ins.

Aa gercekten mi super cok sevindim bebisleriniz ne kadarlik bana menuler lazim a4astiriyorum nettende ama boyle daha iyi olur spor falan yapiyirmusunuz kac kilosunuz ins benm kadar varsinizidr :KK70:

Arastir guzel keptenummm benmmm . Guzel haberlerinii bekliyorum bu arada evlilik nasil gidiyor bakimmm
düşük yaptım kuzum doğru hatırlıyorsun şimdi önümdeki maçlara bakıyorum :D

saat 10 a geliyor bir şey yeme çabam yok su dışında :KK70: :KK70:
jmbona banıp banıp yedim jambonu da sevmem ama zorla yedim
bende kahve içiyorum şimdi ama kahvaltı hakkında konusmak istemiyorm :D:D
afiyet olsun kuzum sende kendine bi kahve yap acıkmaya başlayınca bastırır mideni

şahane kuzuumm senin nasıl:KK200:
İyiyim canım çok tuhaf bişey oldu tlf şarja takıyordum tv birden çalışmaya başladı kumandaya falan hiç elim değmedi Ha :KK15:
Ve doğal beslenmeyi anlatıyorlardı çok dinleyemedim tabi o ayrı
kızlarrrr 2 gün sonra yani cuma güünü aşağıdkai kilolarda olursanız asıl listeye girmeye hak kazanıyosunuz:halay::halay::halay:

@Favelayn 65,8

Luluuu94 Luluuu94 52,7

@Melekemal 70,6
52.8im ne yani o 100 gramı veremezsem giremeyecemmi:işsiz:

İyiyim canım çok tuhaf bişey oldu tlf şarja takıyordum tv birden çalışmaya başladı kumandaya falan hiç elim değmedi Ha :KK15:
Ve doğal beslenmeyi anlatıyorlardı çok dinleyemedim tabi o ayrı

52.8im ne yani o 100 gramı veremezsem giremeyecemmi:işsiz:
yook 100gr gidecek yoksa haftaya kalır senin liste işi :KK53::KK53: birileri bana acımasız mı ol demişti :D
bizim tv de kendi kendine kapanıyo akıllı cihazlar işte :D

Pazar günü dönüyorum canım
Aslında her dersi almak zorunda değilim ama ben bitirip seneye rahat etmek istedim sadece tez ve asistanlıkla uğraşırım diye
anladim canim ama cok fazla yüklenme kendine sagligin elden giderse bidaha hicbirseyin degeri yok

Back
X