Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off :KK43:( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
Canım sende neler neler yapıyorsun ben okurken yoruluyorum:D Allah kolaylık versin ♡

Hoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden

İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim

Senin şimdiki kilonda olsam keskeee

Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum
Teşekkür ederim canım
Kendi evinde olmaman zor tabi ya :(
Senin boy kaçtı şimdiki kilo hedef kilo?

Mrb kızlar. Ben de yavasta olsa kilo vermek istiyorum. 5 ay önce oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan kalan 4-5, doğum öncesi de 4-5 kilo olmak üzere nereden baksan iz 10 kilo fazlam var. Sezeryan karnı da cabası.. ben bebeği bırakacak birilerini buldukça spora gidiyorum ancak boğaz kısmı bende facia. Oldum olası ağzım boş durmuyor. Ivır zıvır yememek için ceviz badem erik falan alıyorum ama yine de gidip dolaptan ne varsa götürüyorum. Aç olunca gerçekten sütüm azalıyor ne olursa olsun. Şu ıvır zıvır ve hamur işini azaltsam yeter bana da ... Annemin evinde olunca bı de bebek, evde de 1.5 yaşında bir oğlan daha..sizlerden alacağım gazla en azından market ürünleri ve hamur işini azaltmayı daha sağlıklı beslenerek ve spora giderek on kilo fazlalığı vermek istiyorum. Hafifletilmiş diyet yaparak kilo vermemde gaza getirecek yol arkadaşı arıyorum.
Luluuu94 Luluuu94 lilipit lilipit siz nasıl yapıyorsunuz diyet işini? Bı de nasıl yapıcam. Hergun liste yazacağım bir hafta içinde 1 kilo verirsem takıma alinicam öyle mi?
Cnm ıkı hafta boyunca aday lıstesınde oluyorsun
Sonra kesın lısteye alınıp cuma yarısmalarında takımımızın bır uyesı olarak yarısıyorsun
Bır kılo ıkı kılo degıldd
Kılo vermeler yuzdeye gore bakılıyor
Yanı mevcut kılon onemlı
Sen duzenlı beslen ve ekside yeterlı:)

Hoşbulduk . Kiloları muz benziyor. Bugün tartilmayi unuttum yoksa yazacaktım nickimin yanina . Evde de yok tarti. İns tez vakitte kurtuluruz su yağ kutlelerinden

İstemem miii. Bebisten fırsat buldukça gidiyorum. Mesela bugün 45 dk spinning yaptim

Senin şimdiki kilonda olsam keskeee

Menun çok sağlıklı ya. Keşke anamın evinde olmasam. Hergun yemek yapamıyoruz , akşam geç saate kalıyoruz yemek için. Mutfağında iş yapmak eziyet . Ben bu kadar sık yemiyorum mesela. Ama yemeye fırsat bulunca da goturuyorum
Cnm program yap bı sekılde duzenlı ye
Bır garıp cok ıyı beslenıyor örnek al
Aralarda tarcınlı sut ıc meyve ye kuruyemıs ye

Boy 1.60
Şimdiki kilo sanırım 69 evde tartı yok iki hafta önceki kilom bu. Spora gidince tartilicam
1.Hedef 60
2.Hedef 57
Verirsin inşallah canım kendine kuruyemiş falan al aralarda atıştırmalık olarak bulunsun dolapta acıktıkça onlardan yersin

Kızlar tartıda dün eksi çıkarken bugün artı çıktım neden acaba ya nerde yalnış yaptım :(

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık kırmızı bıber

Ara ogun 1o:30

1 tane kuru ıncır
2 tane hurma
2 cevız
2 kupa humana stıll tea

Oglen 13:15
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak pırasa
1 dılım ekmek
Dereotu
1 tane Hamburger
1 mınık acı badem kurabıyesı
( bana yumurta sut urunlerı yasak ya, kahvaltım zayıf oldugundan oglen cok acıkıyrm)

Ara öğün 15:30

Yok

Aksam 18:00

1 Kase mantar çorbası
Bol marul salatası
1 kase pırasa (kaseme koydum az bişe:D)

Ara ogun 2o:30
3-4 tane un helvası

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Sutum yok dıye un helvası kavurdum​

Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700 :duduk:
Besinci hafta kilo kaybi: 700:duduk:
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000:nazar:
Yedinci hafta kilo kaybi:700:bicak: