- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.161
Ödem vardır canim wc durumu nasıl bugün kimyonlu su iç suyu bol tut inerKızlar tartıda dün eksi çıkarken bugün artı çıktım neden acaba ya nerde yalnış yaptım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödem vardır canim wc durumu nasıl bugün kimyonlu su iç suyu bol tut inerKızlar tartıda dün eksi çıkarken bugün artı çıktım neden acaba ya nerde yalnış yaptım![]()
Tamam canım inşallah büyük wc yoktu dün ondanmı ki yarın da cuma bizim liste kalıcak herhaldeÖdem vardır canim wc durumu nasıl bugün kimyonlu su iç suyu bol tut iner
Sen emziriyordun dimi .. bol su iç mesela ben süt içtim mi wce çıkarım böyle bir püf noktan varsa onu da yapTamam canım inşallah büyük wc yoktu dün ondanmı ki yarın da cuma bizim liste kalıcak herhalde
Rezene içiyorum canım kahvaltıda şimdi kimyonlu su içtim süt ve kayısı benim püf noktamda onları da düzenli kullanıyorum bakalım inşallah giderSen emziriyordun dimi .. bol su iç mesela ben süt içtim mi wce çıkarım böyle bir püf noktan varsa onu da yaplilipit rezene içiyordu ödem sokuyordu sanırım
yapmış mı yeemmeeekkkkYa bende çok acıktım akşam gidince yemek yapacam daha koca ile halen konuşmuyorum yapmamıştır birşey sormadım da
işte insan oglu nankör napcan hep daha fazlasını istiyoSenin kilonda olsam göbek atarım
Hoşbuldum emel ablacım evladını Allah bağışlasın
Ben de hep erteliyordum şu diyet işini şeytanın bacağını kırayım dedim![]()
hoşgeldin canım :) ilk sayfada kurallar yazılı ordan okuyabilirsin diyet yöntemini sen secmelisin kendine en uygun olan hangisiyse onu uygula ve emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin. biz burda birbirimize destek oluyoruz yeri geliyo kızıyoruz ama ben cok faydasını gördm buranın eminim sende görceksinMrb kızlar. Ben de yavasta olsa kilo vermek istiyorum. 5 ay önce oğlumu kucağıma aldım. Doğumdan kalan 4-5, doğum öncesi de 4-5 kilo olmak üzere nereden baksan iz 10 kilo fazlam var. Sezeryan karnı da cabası.. ben bebeği bırakacak birilerini buldukça spora gidiyorum ancak boğaz kısmı bende facia. Oldum olası ağzım boş durmuyor. Ivır zıvır yememek için ceviz badem erik falan alıyorum ama yine de gidip dolaptan ne varsa götürüyorum. Aç olunca gerçekten sütüm azalıyor ne olursa olsun. Şu ıvır zıvır ve hamur işini azaltsam yeter bana da ... Annemin evinde olunca bı de bebek, evde de 1.5 yaşında bir oğlan daha..sizlerden alacağım gazla en azından market ürünleri ve hamur işini azaltmayı daha sağlıklı beslenerek ve spora giderek on kilo fazlalığı vermek istiyorum. Hafifletilmiş diyet yaparak kilo vermemde gaza getirecek yol arkadaşı arıyorum.
Luluuu94
lilipit siz nasıl yapıyorsunuz diyet işini? Bı de nasıl yapıcam. Hergun liste yazacağım bir hafta içinde 1 kilo verirsem takıma alinicam öyle mi?
ip atlamak en seevdiğimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
e baktım kaptanlık bana kaldı eski kurallarıma geri döndümYaaa hani yoktu öyle kilo vermekle alakası yoktu hani listenin![]()
yaaaaa sordum öyle demedinmi dün
Merhaba canım hoş gel
![]()
yemedim kiiiiitostmu yisen
![]()
ahahaha bnde bi 10 saat yazdıraym o zamanKiz emoş bana 7 saat spor yaz işyerinde koşturuyorum![]()
evin eskidi hala mı ev görmeye geliyolarSlm kizlar naptiniz cok yorulmusum bugun ben ya bugun iyi hamlamisim yuruyusden bacaklarim agriyor gecmisi vaktim olursa okucagim
Cumartesi ev gormeye akrabalar gelcek bissürü cisslar hazirlicam yarin temizlik cuma da acma keteler tatli neymm off( misafiri cok severim hepde benim imtihanim bu yiyecekler..
O nankör benmiyim şimdiyapmış mı yeemmeeekkkk
işte insan oglu nankör napcan hep daha fazlasını istiyo
hoşgeldin canım :) ilk sayfada kurallar yazılı ordan okuyabilirsin diyet yöntemini sen secmelisin kendine en uygun olan hangisiyse onu uygula ve emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin. biz burda birbirimize destek oluyoruz yeri geliyo kızıyoruz ama ben cok faydasını gördm buranın eminim sende görceksin
ip atlamak en seevdiğim
e baktım kaptanlık bana kaldı eski kurallarıma geri döndüm
listeye gircek olan üyeler kilo vermek zorunda bnm en önemli kuralımdıı alt tarafı 1 kilocuk veremicen miii
yemedim kiiiii
ahahaha bnde bi 10 saat yazdıraym o zaman
evin eskidi hala mı ev görmeye geliyolar![]()
Günaydın canısı iyiyiz cok şükür sen nasılsınherkeşlere günaydııınnnnnnasılsınızz güzel minnoş kadınlarrr
![]()
Meyve yokmu canımGünaydın tatlış kızlar :)
Bir emziren anne mönüsü de benden:
Sabah
2 dilim uno denge ekmeği kızarmış
3 siyah zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 çay kaşığı tereyağı
Ara
200 ml yağsız süt
2 hurma
2 tam ceviz (4 kanat)
Öğle
Mantarlı tavuk sote (yarım yemek tabağı)
Yarım kase (minnosyoğurt
Ara
2 yulaflı bisküvi yarım su bardağı süt
Akşam
3 küçük kabak dolması
1 kase mercimek çorbası
1 dilim denge ekmek
Bolca su
Güzel günler dilerim![]()
Meyve yokmu canım
oy hemen üstüne de alınırmışO nankör benmiyim şimdi![]()
iyiyim bendeeGünaydın canısı iyiyiz cok şükür sen nasılsın
kayısı da bende pek yaramıyor rica ederim kuzumRezene içiyorum canım kahvaltıda şimdi kimyonlu su içtim süt ve kayısı benim püf noktamda onları da düzenli kullanıyorum bakalım inşallah gider
Çok teşekkür ederim![]()
emziren anne menülerine pek yorum yapamıyorum yanlış birşey söylerimGünaydın tatlış kızlar :)
Bir emziren anne mönüsü de benden:
Sabah
2 dilim uno denge ekmeği kızarmış
3 siyah zeytin
2 dilim kasar peyniri
1 çay kaşığı tereyağı
Ara
200 ml yağsız süt
2 hurma
2 tam ceviz (4 kanat)
Öğle
Mantarlı tavuk sote (yarım yemek tabağı)
Yarım kase (minnosyoğurt
Ara
2 yulaflı bisküvi yarım su bardağı süt
Akşam
3 küçük kabak dolması
1 kase mercimek çorbası
1 dilim denge ekmek
Bolca su
Güzel günler dilerim![]()
yokk yapmamış acile gitmiş kendim yaptım yine yemeğimiyapmış mı yeemmeeekkkk
işte insan oglu nankör napcan hep daha fazlasını istiyo
hoşgeldin canım :) ilk sayfada kurallar yazılı ordan okuyabilirsin diyet yöntemini sen secmelisin kendine en uygun olan hangisiyse onu uygula ve emzirdiğin için daha dikkatli beslenmelisin. biz burda birbirimize destek oluyoruz yeri geliyo kızıyoruz ama ben cok faydasını gördm buranın eminim sende görceksin
ip atlamak en seevdiğim
e baktım kaptanlık bana kaldı eski kurallarıma geri döndüm
listeye gircek olan üyeler kilo vermek zorunda bnm en önemli kuralımdıı alt tarafı 1 kilocuk veremicen miii
yemedim kiiiii
ahahaha bnde bi 10 saat yazdıraym o zaman
evin eskidi hala mı ev görmeye geliyolar![]()
arba tuttuu beni midem bulanıyor berbatımherkeşlere günaydııınnnnnnasılsınızz güzel minnoş kadınlarrr
![]()
Bende öyleyim canımoy hemen üstüne de alınırmışyok kendime dedim ben onu kuzum
iyiyim bendeekarnım tok ama uykum var kahve içicem simdi
![]()
acild napmş nolmussss ne yemegi yaptınkayısı da bende pek yaramıyor rica ederim kuzum
emziren anne menülerine pek yorum yapamıyorum yanlış birşey söylerim
ama öğlen ve öğlen sonraki ara az geldi öğlen yoğurdu 1 kase yapabilirdin ara öğünede ceviz badem yada fındık ekleyebilirdin çiğ olcak tabi
yokk yapmamış acile gitmiş kendim yaptım yine yemeğimi![]()
sabah sabharba tuttuu beni midem bulanıyor berbatım
niye artı cıkıyosn kiBende öyleyim canımama artı çıkıyorum ya
Afiyet olsun karnın tok oldumu uykun gelir zaten![]()
Yok değişik bişey yemedim iki tane minik biberiye turşusu mu etti yoksa dün çıkamadığım wcdemni anlamadımacild napmş nolmussss ne yemegi yaptın
sabah sabhkahvaltı yapmadan mı cıktın evden
niye artı cıkıyosn kidün ödem yapıcı bişeyler mi yedin içtin wc sorunun falan mı var
![]()
bugün perşembe olmasa wc için bol acılı ev yapımı çiğköfte önerirdim ama maleseffYok değişik bişey yemedim iki tane minik biberiye turşusu mu etti yoksa dün çıkamadığım wcdemni anlamadım![]()