Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İsyan çıkacağı belli ama yoookk direnmem lazım :KK70:
gittiği yere kadar kuzu :D

Ama bir haftadır geçmiyor canım :KK43:

Canım hep yaptığım sporlar Jillian ve leslie bide kendi çapımda mekik falan beş gündür yapmama rağmen geçmedi
belki farketemişsindr sıcagı sıcagına da cıkmaz onun acısı sonradan cıkıyo :bicak:

o kadar diyorsun benden de mi vahim durum :KK70:

valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pek

doktora gitsen keşke
cok vahim bibiğim :D:D tartıda bozuldu:işsiz:

iyi bende cok yogun calisiyorum dünde sabahdan aksama Kadar seminerdeydim hic giremedim orda

anladim canim iyi ya ne olsun bendede ayni
ck yorma kendinide biz buralardayız zaten kuzum:kahve:
Daha yeni kahvaltı yaptım günaydın :halay:
ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işte :D:D

gittiği yere kadar kuzu :KK70:

belki farketemişsindr sıcagı sıcagına da cıkmaz onun acısı sonradan cıkıyo :bicak:

cok vahim bibiğim :KK70::KK70: tartıda bozuldu:işsiz:

ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işte :KK70::KK70:
tartının bozulmasına daha çok güldüm :D :D valla tartıyı çöz yoksa direk kilo almaya başlarsın

gittiği yere kadar kuzu :KK70:

cok vahim bibiğim :KK70::KK70: tartıda bozuldu:işsiz:

ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işte :KK70::KK70:
Her öğün sonrası yürüyüs yapsam daha hızlı kilo verir miyim sence :KK58:

Kılo veremıyrm cnm sıkılıyor cnm
Yogunum menude yazamıyrm
Ben yukumluklerımı yapmadıgımda strese giryrm:olamaz:
çalışan insan için öyle oluyo gercekten hep bi tedirginlik o işi yapana kadar :skandal:

tartının bozulmasına daha çok güldüm :KK70: :KK70: valla tartıyı çöz yoksa direk kilo almaya başlarsın
saabh saatli bomba gibi tik tak ses geliyodu içinden üstüne cıktm göüntü yok pilini cıkartıp ters cevirdm beynine kan gitsin az :D:D:D

Her öğün sonrası yürüyüs yapsam daha hızlı kilo verir miyim sence :KK58:
bilemedim kuzuum ne yediğinede baglı yani o biraz ama bn bi ara akşam yürüyüşü yapıyodm yemektn sonra baya etkili olduydu:KK58::KK58:

çalışan insan için öyle oluyo gercekten hep bi tedirginlik o işi yapana kadar :skandal:

saabh saatli bomba gibi tik tak ses geliyodu içinden üstüne cıktm göüntü yok pilini cıkartıp ters cevirdm beynine kan gitsin az :KK70::KK70::KK70:

bilemedim kuzuum ne yediğinede baglı yani o biraz ama bn bi ara akşam yürüyüşü yapıyodm yemektn sonra baya etkili olduydu:KK58::KK58:[/QUOTE
Asiri sıkı simsiki yönetim ilan ediyorum şu saatten sonra şimdi yağlarım düşünsün:KK71:

gelecekteki kızımla tanışınnnnnn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

fa015aff09664ccbc1cfe88188556200.jpg

Back
X