Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım benim aşılamada çatlamada olsun demişlerdi vurulduktan hemen sonra ondan sordum..ne kadar süre kullanacaksın

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

kilo vermede işe yarıyor mu şeker hapının

halasısın canım seveceksin tabi ki kendini kontrol edersin sen güçlü bir kadınsın korkma
Bana surekli kullancaksin dedi doktor eger hamilelik olursa onu bilmiyorum adet olsanda olmasanda gel dedi ozaman bidaha sorarim

:KK23:ben öyle uzun süreli yapamadım ki hiççç jilliyi poncikbirgelincik poncikbirgelincik yapıyodu bi ara ona sor istersen kuzumm

Luluuu94 Luluuu94 canım bende yapamadım 7 gün mü ne yapabilmistim sonra dizimden sakatlandım :KK53: benim diz sorunllu ama cidden farketmisti cok etkiliydi:deli:
Aynen çok etkili ben bir kere 25 gün yaptım devamli Sonra bıraktım
Ve burada diyete başlayınca bidaha yaptım 1nci level on gün yaptım sonra ayağımı burkunca daha da yapamadım işte

takım olarak jilliye karsı bi antipatimiz var neden kimse bitiremedi :KK70:

he caaak giziillll:KK53:

merhaba canıııım iyiyiiiz sen nasılsın :KK50:

:ruh::ruh::ruh::ruh: allahıııııım dakika geçmiyor gelircemmmmmmmmm

Ve burada diyete başlayınca bidaha yaptım 1nci level on gün yaptım sonra ayağımı burkunca daha da yapamadım işte
yapabiliyosan tekrar yap bence:KK51:

bende 1 hafta kadar yapıştm bacaklarıma cok iyi gelmişti :KK31::KK31:

Sagol canim bende iyim gurup sesiz neden acaba
Cünkü siz yoksunuzz kimse gelmiyo niyeyse:KK14:

:ruh::ruh::ruh::ruh: allahıııııım dakika geçmiyor gelircemmmmmmmmm

yapabiliyosan tekrar yap bence:KK51:
abartma sende aaa saat 3.30 işte az kaldı sabret bnm daha 2 saatm var :tokat:

aynı böyle oldum :KK70::KK70::KK70::KK70:
_780x981-xjevm1pwrp.jpg

yogurtlu yeşil mercimemkli erişte :KK70: denedim ben sahane oldu bi daha yapcam galiba :KK70: yeşillikli hiç bişey yokkk belki öyle bişeyde ekleyebilirsinn
:D çok ıyı ya

Back
X