- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.501
Bu aralar ekmek yiyemiyorumEkmek yok mu hicc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar ekmek yiyemiyorumEkmek yok mu hicc
Ben geldim sen gittin anladığım kadarıyla güzel yönlendiriyordun beslenme konusunda neden gittin bilmiyorum ama ihtiyacımız varAy cnm benimnasilsin bebegin nasillll
![]()
Hoşgeldin canım @keptinnKızlar ben 2017 haziran anneleri momocan kızı çıkardık 13 kilo fazla ile burdayım beni de alın 34 beden kıyafetlerim bana bakiyor aynalar a küstüm
Sağol canım hadi hayırlısı
İşte iyi olmaya çalışıyoruz diyelim sen napiyosunn nasıl gidiyoAy cnm benimnasilsin bebegin nasillll
![]()
Canım 1.ci sayfada kurallar yazıyor oku sana uyarsa kaptanlar ilgilenirSağol canım hadi hayırlısı
HosgeldınSağol canım hadi hayırlısı
Cnm ben uzun zamandir burdaydim ilkkez ara verdim boylee biraz kendimide toparlamam gerekiyodu kafam doluydu birde burdada cok ustumde kaldi oyuzden uzaklastim birazcikkkBen geldim sen gittin anladığım kadarıyla güzel yönlendiriyordun beslenme konusunda neden gittin bilmiyorum ama ihtiyacımız var![]()
iyii istee bu kis baslangici bize hic yaramadi. Kizim ikinci kez hasta oldu bu seferrrr ona yogunlastim birazz. Hic sevmedm kisiİşte iyi olmaya çalışıyoruz diyelim sen napiyosunn nasıl gidiyo
İnşallah geri dönersinCnm ben uzun zamandir burdaydim ilkkez ara verdim boylee biraz kendimide toparlamam gerekiyodu kafam doluydu birde burdada cok ustumde kaldi oyuzden uzaklastim birazcikkk
iyii istee bu kis baslangici bize hic yaramadi. Kizim ikinci kez hasta oldu bu seferrrr ona yogunlastim birazz. Hic sevmedm kisi
yazi simdiden ozledm yaa
Noldu cnm anlatmak ıster mısınÖyle bunaldım ki artık
Ağlamaya mecalim kalmadı
Allahım sen bana hayırlı bir rizk kapısı aç inşallah diyerek güne başlıyorum..
Eşim o kadar cimri biri ki ben bunu bilmiyodum işten çıkınca anladım her şeyi .. bugün dedim ki beni üstüme evde giymelik bi şey alalım cümlesini hatırlamıyorum su an tam ama dalga geçerek reddetti onu hatırlıyorum. İşten çıktım çıkalı ne istesem kavgalı hale geliyoruz en sonunda aliyo alırsa bi ton laf ettikten sonra memur bi de aylık 4600 alıyor durumu olmasa tamam dicem . Aç kalıyor işteyken de para biriktircem diye . Ufak ufak şeyler öyle biriktiki.. hamileyken hamile kıyafetleri bile zorla alıyordu kendi tişörtlerini giyiyordum .ise giderken eve para bırakmaz... Sevmiyor desem o da değil uykusunda bile sarılır bana saçlarımı severek uyutur ne bilim ya Doldum iyiceNoldu cnm anlatmak ıster mısın
Kiyamam ya sana nasil bi es ya allah sabir versin cokugun cocugun karin ihtiyaclarini almadiktan sonra kime biriktirirki parayi insan nicin kisar cocuklarim karim kimseye muhtac olmasin der onlara biriktirir harcarEşim o kadar cimri biri ki ben bunu bilmiyodum işten çıkınca anladım her şeyi .. bugün dedim ki beni üstüme evde giymelik bi şey alalım cümlesini hatırlamıyorum su an tam ama dalga geçerek reddetti onu hatırlıyorum. İşten çıktım çıkalı ne istesem kavgalı hale geliyoruz en sonunda aliyo alırsa bi ton laf ettikten sonra memur bi de aylık 4600 alıyor durumu olmasa tamam dicem . Aç kalıyor işteyken de para biriktircem diye . Ufak ufak şeyler öyle biriktiki.. hamileyken hamile kıyafetleri bile zorla alıyordu kendi tişörtlerini giyiyordum .ise giderken eve para bırakmaz... Sevmiyor desem o da değil uykusunda bile sarılır bana saçlarımı severek uyutur ne bilim ya Doldum iyice
Adamin huyu oyle demek ki cnm uzme kendini.Eşim o kadar cimri biri ki ben bunu bilmiyodum işten çıkınca anladım her şeyi .. bugün dedim ki beni üstüme evde giymelik bi şey alalım cümlesini hatırlamıyorum su an tam ama dalga geçerek reddetti onu hatırlıyorum. İşten çıktım çıkalı ne istesem kavgalı hale geliyoruz en sonunda aliyo alırsa bi ton laf ettikten sonra memur bi de aylık 4600 alıyor durumu olmasa tamam dicem . Aç kalıyor işteyken de para biriktircem diye . Ufak ufak şeyler öyle biriktiki.. hamileyken hamile kıyafetleri bile zorla alıyordu kendi tişörtlerini giyiyordum .ise giderken eve para bırakmaz... Sevmiyor desem o da değil uykusunda bile sarılır bana saçlarımı severek uyutur ne bilim ya Doldum iyice
Cocuk olduktan sonrami degisiyorlarErkekler bir tuhaf ya bende cok doluyum![]()