Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım adamın huyu bu, bence trip atmalısın yani görsün böyle olmayacagini. Cocukta olmus. Acil bir durum olsa evindr paran yok olmaz oyle. Az da olsa mecbur birakmali. Valla ben sonuna kadar söylenirim trip atarim. Ki hiç öyle bi tıp degilim ama anlaması icin yaparim. Geliri az degil
Sen evlmsn cnm

Yok canım nisanliyim ama evli olsamda böyle yaparim
Aramiza katilmana 1 adim kalmis desene :)
Ben kendimden ornek vereyim. Bekim evliligimde trio bir ise yaramiyor atiyorum atmasina da devami yok esim az ozurdileyip canim cicim pismanim desin bende yelkenler fora gulmem geliyor ve guluyorum ciddiyet falan kalmiyor dolayisiyla tribim bir ise yaramiyor. :işsiz:
Trip sevgilirken nisanliyken cok ise yariyorda been evlilikte oju basaramadim. Adami gorunce yumusuyom o_O

Ben kendimden ornek vereyim. Bekim evliligimde trio bir ise yaramiyor atiyorum atmasina da devami yok esim az ozurdileyip canim cicim pismanim desin bende yelkenler fora gulmem geliyor ve guluyorum ciddiyet falan kalmiyor dolayisiyla tribim bir ise yaramiyor. :işsiz:
Trip sevgilirken nisanliyken cok ise yariyorda been evlilikte oju basaramadim. Adami gorunce yumusuyom o_O
Aynen bende öyleyim

Canım adamın huyu bu, bence trip atmalısın yani görsün böyle olmayacagini. Cocukta olmus. Acil bir durum olsa evindr paran yok olmaz oyle. Az da olsa mecbur birakmali. Valla ben sonuna kadar söylenirim trip atarim. Ki hiç öyle bi tıp degilim ama anlaması icin yaparim. Geliri az degil
Aynı evin içinde çok uzun süre trip atamiyosun ki

Benimkinde cimrilik yokta her b.ku bilmek istiyor :D meraklı melahat diyorum. Bizdede çok ciddiyet yok yani gülüyoruz herseye. Ama anı parlamaları var. Mesela 1 dakikada yanlis anlayıp deli gibi sinirleniyor. Ben açıklama yapınca her özlemiydi dio hemen sönüyor. Ayy bu adamların topu manyak yaa niye evlenip kendimize işkence ediyorsak :D

Benimkinde cimrilik yokta her b.ku bilmek istiyor :KK70: meraklı melahat diyorum. Bizdede çok ciddiyet yok yani gülüyoruz herseye. Ama anı parlamaları var. Mesela 1 dakikada yanlis anlayıp deli gibi sinirleniyor. Ben açıklama yapınca her özlemiydi dio hemen sönüyor. Ayy bu adamların topu manyak yaa niye evlenip kendimize işkence ediyorsak :KK70:
:confused::KK70:
Dertsz basimiza dert almak icin :KK70:

Eşim o kadar cimri biri ki ben bunu bilmiyodum işten çıkınca anladım her şeyi .. bugün dedim ki beni üstüme evde giymelik bi şey alalım cümlesini hatırlamıyorum su an tam ama dalga geçerek reddetti onu hatırlıyorum. İşten çıktım çıkalı ne istesem kavgalı hale geliyoruz en sonunda aliyo alırsa bi ton laf ettikten sonra memur bi de aylık 4600 alıyor durumu olmasa tamam dicem . Aç kalıyor işteyken de para biriktircem diye . Ufak ufak şeyler öyle biriktiki.. hamileyken hamile kıyafetleri bile zorla alıyordu kendi tişörtlerini giyiyordum .ise giderken eve para bırakmaz... Sevmiyor desem o da değil uykusunda bile sarılır bana saçlarımı severek uyutur ne bilim ya Doldum iyice
Cnm bu yapı meselesı
Bazı erkekler boyle oluyorsen sıkma canını
Esımde anlatıyor ısyerındekı calısanlardan
Sanırım boyle örnekler cok var
Bunalmıssın anlıyrm
Istersen keyfı yerınde oldugunda kavga eder gıbı degılde duzgun bıe uslupla sıkıntını ona dıle getır
Bnm esımde dun sacmaladı
Babası kanser ya, cok uzun gıtmeyecek gıbı gorunuyor
Neymıs annesının yanına tasıncakmısız
Boyle sacmalıl olur mu
Ben 34 yasıma geldım senelerdır calısıyrm, gıdıcem kv evıne yerlesıcem, kabul etmedım. Teklıf etmesı bıle sacma. Sınırlendım ama sınırlı tepkı veremedım, versem gerı adım asla atmazdı

Bazen bende dıyrm kı neden evlendm
Bekar bekar hayatımı yasasaydım
Senı cok ıyı anlıyrm
Evlılıklerde hep oluyor boyle seyler
En guzell evlenmemek

Sevgı bı yere kadar

Ah cnm ah evlılık cok zor ınan
Guzel gnlerın oldugu kadar kotu zamanlarında oluyor
Sevgılılık gıbı de degıl, nefret edıyorsun o an
Hayatımda hıc olmasın ıstyrm
Bugun yıne delı ettı benı
Hasta olmus evde ıkı bebek var
Ben hasta olsam bakmıyorsun der bıdı bıdı
Kendısı sogukta balkonda sıgara ıcmekten eve ıcerı gırmıyor kı, tabı usutur
E hasta dıye cocuklara bakamazmıs
Ben saat 6 da kalkıyrm ya 6 daa
Gece kac kez uyanıyrm
Uyuduugmda bısey anlamıyrm
Oglumu yatırdım uyucaktım, bebk aglıyor
Gıdıp bakmıyor neymıs hastaymıs
Gelde sınırlenme
Butun yuk uzerımde
Bunaldm

Cnm bu yapı meselesı
Bazı erkekler boyle oluyorsen sıkma canını
Esımde anlatıyor ısyerındekı calısanlardan
Sanırım boyle örnekler cok var
Bunalmıssın anlıyrm
Istersen keyfı yerınde oldugunda kavga eder gıbı degılde duzgun bıe uslupla sıkıntını ona dıle getır
Bnm esımde dun sacmaladı
Babası kanser ya, cok uzun gıtmeyecek gıbı gorunuyor
Neymıs annesının yanına tasıncakmısız
Boyle sacmalıl olur mu
Ben 34 yasıma geldım senelerdır calısıyrm, gıdıcem kv evıne yerlesıcem, kabul etmedım. Teklıf etmesı bıle sacma. Sınırlendım ama sınırlı tepkı veremedım, versem gerı adım asla atmazdı

Bazen bende dıyrm kı neden evlendm
Bekar bekar hayatımı yasasaydım
Senı cok ıyı anlıyrm
Evlılıklerde hep oluyor boyle seyler
En guzell evlenmemek

Sevgı bı yere kadar
Kesinlikle uzaktan sevmekle aynı evde olmak çok farklı. Hep zannederdim ki biz baskayiz öyle olmayız ama oluyomus

Bugnku menum
Sabah
Yarim haslanmis yumurta
Az domates
1yk menemen
Az patates kizarmis

Ara
2mandalin

Oylen
3yk patates salatasi
1sipleme
Domates sogan
5sarma

Ara yok

Aksam
1yk taze fasulye
1baget
Salata
Aksam yemeginden sonra kustum

Ara
1 dilim irmik tatlisi yerim kucuk misafir var ondan giremiyoeum kbakmayin

Bugnku menum
Sabah
Yarim haslanmis yumurta
Az domates
1yk menemen
Az patates kizarmis

Ara
2mandalin

Oylen
3yk patates salatasi
1sipleme
Domates sogan
5sarma

Ara yok

Aksam
1yk taze fasulye
1baget
Salata
Aksam yemeginden sonra kustum

Ara
1 dilim irmik tatlisi yerim kucuk misafir var ondan giremiyoeum kbakmayin
Senin tedavin nasıl gidiyor kuzum

Ah cnm ah evlılık cok zor ınan
Guzel gnlerın oldugu kadar kotu zamanlarında oluyor
Sevgılılık gıbı de degıl, nefret edıyorsun o an
Hayatımda hıc olmasın ıstyrm
Bugun yıne delı ettı benı
Hasta olmus evde ıkı bebek var
Ben hasta olsam bakmıyorsun der bıdı bıdı
Kendısı sogukta balkonda sıgara ıcmekten eve ıcerı gırmıyor kı, tabı usutur
E hasta dıye cocuklara bakamazmıs
Ben saat 6 da kalkıyrm ya 6 daa
Gece kac kez uyanıyrm
Uyuduugmda bısey anlamıyrm
Oglumu yatırdım uyucaktım, bebk aglıyor
Gıdıp bakmıyor neymıs hastaymıs
Gelde sınırlenme
Butun yuk uzerımde
Bunaldm
Canimmm lilimmm :KK43: okadarda iyi birisin herşeyin en güzelini hakediorsun gördüğün muameleye bak :KK43: sende hastayken baktin çocuklara okadar. Hasta olanlar versin çocukları ozaman oraya buraya :KK43:
Ben etrafımdan çok iyi biliyorum. Kuzenim bile yeni evli daha birkaç yıl oldu diyoki. Tamam evlendikte yani bi heyecan yok yani taman ayni evdesin seviyorsun ama ask yok diyo korkutuyor beni :KK43: senin izine ayrılmam geç bile kalınmış. Sabah erken kalkıyordun gecede kalkıyordun çocuklarda hastaydı bunaldın iyice. Ins en kısa zamanda düzelir ♡ ayy biz nasil olucaz acaba. Ben en son kayinvalidemlerde kaldim 4 gun bildigin kirk yillik evli gibiydik :KK70: tuhafima gitti. Deli gibi aşık degildik sanki boyle monoton. Bi yandan tuhafima gitti ama yaninda 40 yil taniyormussun gibi birinin olmasida guzel. Bu ilerde evlilikte ins keske tanimasaydima dönüşmesinde :olamaz:

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 y.k kaymak
6 dilim patates kızartması
3 dilim pide ekmek

Öğlen yok
Ara muz

Akşam
Fırında patatesli tavuk
1 kase ayran
Canım sen ogleleri neden yemek yemiyorsun

Canimmm lilimmm :KK43: okadarda iyi birisin herşeyin en güzelini hakediorsun gördüğün muameleye bak :KK43: sende hastayken baktin çocuklara okadar. Hasta olanlar versin çocukları ozaman oraya buraya :KK43:
Ben etrafımdan çok iyi biliyorum. Kuzenim bile yeni evli daha birkaç yıl oldu diyoki. Tamam evlendikte yani bi heyecan yok yani taman ayni evdesin seviyorsun ama ask yok diyo korkutuyor beni :KK43: senin izine ayrılmam geç bile kalınmış. Sabah erken kalkıyordun gecede kalkıyordun çocuklarda hastaydı bunaldın iyice. Ins en kısa zamanda düzelir ♡ ayy biz nasil olucaz acaba. Ben en son kayinvalidemlerde kaldim 4 gun bildigin kirk yillik evli gibiydik :KK70: tuhafima gitti. Deli gibi aşık degildik sanki boyle monoton. Bi yandan tuhafima gitti ama yaninda 40 yil taniyormussun gibi birinin olmasida guzel. Bu ilerde evlilikte ins keske tanimasaydima dönüşmesinde :olamaz:

Canım sen ogleleri neden yemek yemiyorsun
Kuzum çok geç yapıyorum kahvaltıyı ondan dolayı

Back
X