Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim gecmis olsun seker ilacini neden kullaniYorsun diye sacma bir soru sorabilirmiyim.banada kadin dOgum uzmanim kistlerden dolayi vermisti inanilmaz mide bulantisi yapti bende.biraktim tekrar baslayacam ama
Canim banada kadin dogum uzmani verdi bende polikistik overim ondan verdi insulun direnci olur sende dedi surekli kullan dedi hemde yumurtalarinada i gelir dedi

zaten cok bi kilon kalmadı kuzum:KK8: cok zorlama kendini
neden tasınıyosunuz iş değişikliği falan mı
On kılo fazlam var kuzum
Ya kp kanser durumu pek ıyı degl
Ankaraya taşınalım ıstıyor esım
Ve sacmalıga bak annemın yanına tasınalım dıo
Oha ya
Neymıs ha dıyınce ev satılmazmıs
Ev alırız dıyor
Sacmalıo ıste
Ben kendı evım olsun ısterım olmaz dedım
Ama o kafasına koyarsa yapar

Bi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben

İnşallah canım :)
İnşallah olmadan olmaz Allah dilemeden olmaz :dua:
Öyle canım :KK36:

Maşallah sana :)
Bende bugun dıyete katı donus yapmayı plnlıyrm
Yenı yıla kaptinn kaptinn e bıldırdıgımız hedeflerle gırmemız lazım

Zayıf ve guzel olursam kendımı ıyı hıssederım

Hayatım degısıyor sanırım tasınmamız gerekecek
Zor gunler benı beklıyor

Black sen evlenınce nerede oturcan
Sanırım yine aynı yerde lilimmm.
Allah yardimcin olsun lilimmm. Umarım taşınmak zorunda kalmazsın:KK43:
Sen zaten güzelsin ♡ cok az fazlalığın kalmış onuda hemencik verirsin

Bi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
Canım kızma ama 2 buçuk yaşında çocuk yani hani aklı erse haklisin dicem ama kendide bebek :/ ama sen öyle uygun görüyorsan öyle yap. Hakli haksız aranmasin

Back
X