Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy cnm kiymali mantar cektiii immmmmmm bayilirim. Begendim cnm afiyet olsun. Regl in hayirli olsun :KK70:
Ayy öyle deme canım yaa. Ben duvarlara tırmanıyorum regl olunca. 20 yıldır çekiyorum şaka gibi. Sabah sırf 4 ağrı kesici aldim bitanesi 800 mg :D annem diyoki intiharmı ediyorsun. Bende diyorumki bayilirsam uyanmazsam midemi yıkatın ahahaha :D

Ayy öyle deme canım yaa. Ben duvarlara tırmanıyorum regl olunca. 20 yıldır çekiyorum şaka gibi. Sabah sırf 4 ağrı kesici aldim bitanesi 800 mg :KK70: annem diyoki intiharmı ediyorsun. Bende diyorumki bayilirsam uyanmazsam midemi yıkatın ahahaha :KK70:
Kac yasindasin sen kiz :D

Takim cok sesiz biraz neselenmemiz lazim dedikodumu yapsak
Ben varimmm:deli:

Simdi soyle, esim cok merhametlidir bana karsi beni sever deger verir ilgilenir uzulmemi vs hic istemez lakin uzer durur beni :KK67:
Hamileligimde cok destek oldu hakkini yiyemem zaman zaman eseklikleri oldu ama genel olarak destekcimdi. Lohusaligimda adama bir sey oldu horul horul uyuyor kv de o dobem bende kaliyor aman oglum ise gidecen amann dinlen uyu sen yorulma vs normalde esim nana yardim eder ya ne hikmetse lohusalik donemimde oturuo dizisini izliyor anasi varken ozellikle:KK62:
Su an en cok tartistigimiz konu esimin her seyi unutmasi sanki beni dinlemiyir a diyirum b taoiyir her seyi benden bekliyor bende degistim bebekten dolayi ve birikimlerden cok tahammulsuzlestim yalan soyleyemem ama gececek bu donemler biliyorum bana destek olsun istiyorum olamayincada geriliyorum ve ben adama sozlu siddet uyguluyorum elimde degil :KK61:
Boyle iste simdide kusmusum konusmuyorum ayni evde olunca yeterki soguklugu gosteremiyorum haliyle hep basa sariyoruz:KK42:

Evet 20 haziran doğumlu kızım. Yani Dr bahsetmesi gerektiği için bahsetti risklerden. Rahim içi dikislerde yırtık olabiliyormus en büyük korkum bu çünkü sürekli yatmak gerekiyormuş o zaman. Benim yardımcı olabilecek kimsem yok bu şehirde nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz .

Spiral vardi ve sadece iki kere ilişki oldu. Zaten bir kere adet olmuştum daha . İkinciyi göremedim . Olacağı varmış artık ne diyeyim
Allah hayırlısını versin

ay kurulu düzen yok cok zor kuzum yaaa :ruh::ruh::ruh:
Sorma . Kalın montumu bile almamisim. Evin en gürültülü odasında yatıyor oğlum. Oda da ancak bir kişi yuruyebiliyor.. kahvaltı yemek vs saatleri duzensiiz

Akşama lahmacun varmış ben kendimi nasıl Tutcam simdi
Karatay diyetinde günde 1 tane mi ne serbest

Menum
Sabah
1 gun kurusu

4 y.k kuymak
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
2 ad. Zeytin.
2 dilim ekmek
1 c.k tereyag bal

Ara 1 buyuk mandalina