- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.301
amiiinnnn kuzuummmmmGubaydin ben yeni kalktim.
Sabah oldugubdan beri yataktan cikmadim kizimi yedir degis yatir salla yaptim lendimde kivrildim uyudum onunlaa ya mucize gibi bir sey Rabbim bebis isteyenlere hemencecik versin anlatilmaz bir duyguu![]()

senin cocuguna kimse karısamaz rabbm nasip etsin sana da ama skın kimseye söz hakkı verme o konuda yoksa senin cocugun olmaktan cıkar kendisi byütür istediği gibiBende oyle dusunuyirum kv dem bisey demez bisey alirkn ama karisir su guzel degil falan der laf soyker oda benim hic hosuma gitmez ben cocuvum oldundada isredimi alip giydirmek isterim kv begenmedinde ne dicm illaki bunu alicm diyenemki esimde zaten tembel bi yere cikartmaz az gezdirim demez

görümceye bakBence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil