Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oysa neler olmuş kiz :S ayy ne korkunç geçmiş olsun cnm InshAllah çok büyük değildir zarar
inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü :(

Ay cnm gecmis olsun.Malesef bu gibi durumlarda zarari karsilamiyorlar ins diger esyalarda skinti yoktur. Neden kaynaklanmis acaba

Ins kuzummmm inss
yüksek gerilim gelmiş mütakitte sağolsun ucuza kaçmış panoda
gecmis olsun canim ya
sağol kuzum nasılsın

Cok gecmis olsun insallah daha cok zarar yoktur
inşallah elektrikler bir gelse öğrencezde bakalım

ahaha ben gördüm onu yaaa cok üzüldm eger gercekse ama herkes adamın oyunu demiş arabayı satmak için:eek:
Her sayfasyı okumadım ama üzülüm bende hem silinen şey nasıl pörtlüyor koca da olsa öyle özel anlrı fotoğraflamamak videoya çekmemek gerkli

Her sayfasyı okumadım ama üzülüm bende hem silinen şey nasıl pörtlüyor koca da olsa öyle özel anlrı fotoğraflamamak videoya çekmemek gerkli
yatak odasında telefonların internetini bile kapatıyoruz biz sarjda yataktan uzakta duruyolar allah muhafaza :eek:
ne kadar zor bişi karısının videoları internette allahım sen koru:dua:

Ayneen cnm kimisi sirf olumsuz yorum yapmak icin yorum yapiyor cok acimasizlar
Bazilarida ama hakediyor canim. Dayak yedim hakettimmi yazilirmi yani.

+18 konusu vardı kız kocası ile nişanlıyken video olayı gördün mü o konuyu
Evet cok korkunç manyak herod kesin birseyler karıştırıyor ben pek inanmak istemedim valla

ahaha ben gördüm onu yaaa cok üzüldm eger gercekse ama herkes adamın oyunu demiş arabayı satmak için:eek:
Paylaştım çoktan seni kızdırmak icin öyle dedim :D :D

inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü :KK43:

sağol kuzum nasılsın

Canım sigortalimi esyalarin hani biyerden geri alabilirmisin

voltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde

Cok gecmis olsun, insallah diger cihazlara birsey olmamistir. Aslinda cihaz ureticilerinin donanima koruyucu onlemler almasi lazim. Bu haftasonu Black Friday indirimleri var, televizyonlarin fiyati ucuzlamis olabilir.

Bir dakika bir dakika,
Ilk hafta iyidi bir kilo gitti ikinci hafta 200 gr aldik diye moral bozulur mu?
Iki hafta ortalamasi alininca haftada 400gr ediyor, bir yilda boyle gidilirse tam 20 kg gitmis oluyor, incecik mis gibi :)

Zaten 200 gr bir bardak su demek, yarin sabah o rakam farkli cikacaktir. Bende sabah rakamlari 500 gr rahat farkediyor, o yuzden sporu dun yaptim.
Teşekkür ederim arkadaşım. İyi moral verdin bana. :KK60:inşallah önümüzdeki haftaya baskülümden daha mutlu haberler alırım :KK66:

inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü :KK43:

sağol kuzum nasılsın

Geçmiş olsun. Allah can sağlığı versin. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Back
X