• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun kuzuuum huysuz mu bazı aşılar öyle yapıyomuş

:KK53: ay keske bnm olsa :KK53::KK53:
Yaşın ufak öğrenirsin daha :KK70: ben senin yaşındayken diye başlamıcam ahahahaha olamadık şöyle bi 1.75 :KK43: bukis acaba nasil hissediyor yada lilimmm. 1.80 boyundalar ya. Bizim boyumuz kadar bacakları var :KK43:

Yaşın ufak öğrenirsin daha :KK70: ben senin yaşındayken diye başlamışsam ahahahaha olamadık şöyle bi 1.75 :KK43: bukis acaba nasil hissediyor yada lilimmm. 1.80 boyundalar ya. Bizim boyumuz kadar bacakları var :KK43:
gömme bizi gömmeeeee :D:D bnm kocam 1.75 zaten ben napim 1.80 boyu :D

aramızda 20 cm var bizim cok yok sükür :KK70: sizinde iyi fark var yalnız ama olsn erkegin uzunu makbul :KK53:
Aynen uzun erkekim benim :D :D bizimde tam 20 cm var. Bence erkek zaten daha uzun olur. Bu cem yilmaz mesela g.t kadar boyuyla manken gibi kadınlarla birlikte olunca komik duruyor :/

Aynen uzun erkekim benim :KK70: :KK70: bizimde tam 20 cm var. Bence erkek zaten daha uzun olur. Bu cem yilmaz mesela g.t kadar boyuyla manken gibi kadınlarla birlikte olunca komik duruyor :/
:D:D:D ahahahah :D:D bnm bi eski svgilim vardı aynı boydaydık kardeş gibi geziyoduk :D

yok lise :KK70: ben 1.58 işte o 160olsun hadi :KK70: ben alışkın olmadıgım için tuhaf gelmişti:KK53:
Alışkın değilmiş:D bak 2 cm 2 cm'dir. Yok biz bu böyle nasil başarıyoruz bizden uçakları bulmayı:D benimde unideyken bi kankam vardi. Hep birlikte yer icerdik. Sınıfta bile birlikte otururduk. Oda benden ufskti. Yanında kendimi 1.80 hissederdim :D

Alışkın değilmiş:KK70: bak 2 cm 2 cm'dir. Yok biz bu böyle nasil başarıyoruz bizden uçakları bulmayı:KK70: benimde unideyken bi kankam vardi. Hep birlikte yer icerdik. Sınıfta bile birlikte otururduk. Oda benden ufskti. Yanında kendimi 1.80 hissederdim :KK70:
kısmet be :D bnmde vardı kız öle bi kankaaam :D sıra arkadasımdı hep beraberdik serviste bile dipdibeydik yemeklerde fln sonra işte okul bitti ayrıldk boyuna bakmadan beni seviyomş megersem 10sene sonra itiraf etmişti :D:D

Ozledim de buralari döndüm dolastim geldim yine :KK53:
tatlim gos geldin:KK74:

Fazla özenmeyin. Bir gün çok özendim ablamın topuklu bir ayakkabısı vardı önüde çarık gibi uzun sivri burundu. Nesine özenmişsem çarşıya giderken giydim. Neyse gittim dönüşte dolmuşa bindim. Tam kapıya geldim ayağım takılmasınmı hooooop güüüm yere kapaklandım. Dolmuştan tekme yemiş gibi oldum.:KK70::KK70::KK70: Ay bu topuklu ayakkabı sevdası ablamın kınasındada giydim 10 cm rahat vardı. Ben yine yere kapaklan :KK70::KK70::KK30: neyse dolabım topuklu kaynıyo. Sporlarım bile topuklu asla babet giyemem. Ayağımı çok rahatsız ediyor. Sanki topuklarım yere değiyormuş gibi.
ahahahhh kizim senin anilar bombaa:rolleyes:

Kızlaaaar manyağın biri kocişinin çişini içmek istiyomuş :KK70:akıl hastası manyak :kusmuk:
:kusmuk:yuuh:kusmuk:

Iyı yarında b.kunu yer tovbe tovbe
:D:D

Kuzum 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığından birazcık az koyuyorum tadı yok çıtır çıtır ağzına geliyor sadece ama tatsız pişme falan yapmıyorum 10 dakika bekletip yiyorum :kk77:
sag ol canimmm benmmm :KK19:

Back
X