• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur :KK11: huy değidir o karaktersizliktir :sinirli:
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi:deli:
Kaptancim takima girebiliyormuyum ben de ne gerekiyo dogum yaptim dondum ikametgah mi dogum belgesi falan mi zayiflamam lazim help mee:KK54:

Canim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
gel cnm gel butun doguranlar buradayiz :D
gozun aydin cnm durumunuz iyidir ins. bir 40 in ciksin oyle gel istersen bende yemi geldim sayilir.

tabikide özliceksin :KK70: gelmeseydin ben gelcektim oraya kadar :KK70:

ahahahahah :KK70::KK70::KK70:: ay şükür hiç düşmedim öyle :KK70: bi kere nişanlıykn bayramda düşcek gibi oldm eşim tuttuydu :KK70:

millet delirmiş:deli:

maşallahhhh:KK1: bak tükürdüm bile :KK53: nası yürüyon bi anlatsana :KK70:

ney :silah::silah:
Ay gel ben sana neler yaparim cisli şeyler :sus:

:KK60:

tatlim gos geldin:KK74:

ahahahhh kizim senin anilar bombaa:rolleyes:

:kusmuk:yuuh:kusmuk:

:KK70::KK70:

sag ol canimmm benmmm :KK19:
Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsam :halay:

gel cnm gel butun doguranlar buradayiz :KK70:
gozun aydin cnm durumunuz iyidir ins. bir 40 in ciksin oyle gel istersen bende yemi geldim sayilir.
Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyo

Ay gel ben sana neler yaparim cisli şeyler :sus:

:KK60:

Hoş buldum fıstığım masallah doğum yaptin hamilelikten onceki kilodasin yanlış hatırlamıyorsam :halay:
ewet cnm hatta su an daha zayifimm:rolleyes:
sen mezunmu oldu darisi basimizaa:KK71:kac kilosnnn

Bebegin ne kadarlik oldu hayirli olsun bu arada anali babali buyusun hayirli evlat olsun ya sartlari bi ogreneyim dedim burdan uzak kaldikca abartiyorum yeme isini süt olsun da bahanesi oluyo
amin cnmmm hepimzn evladini ins.
3.5 aylik oldu.
biz dogumdn dolayi izimli oldugumuz icin her sey eskisi gibii

Hosbulduk canim gelir gelmez seni bulduguma cok sevindim sen mezun mu oldun bende bi kosu dogurdum geldim:anneadayı:
Çok oldu canım 6 ay önce mezun oldum:KK76:simdilik 2 3 kilo fazlam var oda dikkat etmedim pek odem falan derken biraz dikkat etsem gider. Hayırlı olsun bebisin :anne:

Masallah :nazar:ben mezun olali bayağı oldu canım 62.7 le mezun olmuştu simdide 63.5 64.5 arası gidip geliyorum
ay cnm ne guzel ben 70.7 yim 69.9 u gormek istiyorum yaaa 6 lilarrr en bekledigimm ozledigim kilolarrr:rolleyes:

Back
X