• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Off bende gelim karnıyarık pilav lütfen :kk77: yanına yağsız salata :KK53: bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu :KK53:
salatanın yağsız olması önemli :D:D:D

Evet çıkacaksın bu hafta işin bitecek veremezsen :KK62::sopa::KK70::KK70:

Bitseydi benim biterdi. :KK70: 1 ayda anca girdim :KK53:
aahahahha :D olsun simdi senin için daha kıymetli bu liste kolay gelmedin buralara :D:D

dün menümü yazmayı unuttum gerçi yazmasam daha iyi ama
sabah
1yumurta 4ceviz 4zeytin peynir bir parça ve 1 elma
öğlen
3 adet su böreği küçük dilimli ama arkadaşımıza başsağlığına gittik mecburen yedim
akşam
1 kase kuru fasulye 1 kase yoğurt salata 1 elma
mısır patlatması

Menüm
Sabah
Tam buğday ekmeğime Tost
3 zeytin
1 bardak humana çay

Ara
4 tane badem
1 bardak süt

Öğlen yiyemedim

Akşam
Kızmayin lütfen eşim gelirken bebek durmadı yemek yapamadim diye Dominos pizza almis benim ona zaafim var tutamadım kendimi bı orta boy :kızgın::kızgın:
öğlende yememişsin neyse bi seferlik olsun hadi:kahve:

Merhaba iyi akşamlar herkese
Kahvaltı 2dilim kepek ekmek
7 zeytin bir dilim peynir bir kaşık peenat butter bir haşlanmış yumurta bir dilim avakado
Ara sade kahve ve kuruyemiş
Öğlen yoğurt yine patlıcan yemeği
Ara kuru yemiş yedim yine
Akşam bir kase tarhana çorbası ve karnabahar salatası iki dilim ekmek. Menüm iyi olmadı bugün. Ama bol yürüyüş ve zumba yaptım
aslında gayet iyi gibi akşam 1 dilim ekmek olsaymş daha iyiymiş:21:

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 c.k cikolata
1 ad. kirmizi biber

ara
ananas ve yesil elma
2 kuru hurma

aksam
yarim kase kiymali yayla corbasi
1 tava kizarmis balik
1 porsiyon salata

dizi izlerken
2 kurabiye
kuruyemis
1 tava balıgın üstüne kurabiye nasıl yedin sen:ukala::ukala:

Canim ben de dogum yaptim 22 gunluk oldu bebegim sen benden once dogurmussundur tabi bende takima donebiliyormuyum acaba cunku size cok ihtiyacim var
bebegiiiim hayırlı ugurlu olsun inşallahhh:KK200::emir_bebek::emir_bebek: kız mı erkek miydi ben unuttum onu :110:

Kaptancim takima girebiliyormuyum ben de ne gerekiyo dogum yaptim dondum ikametgah mi dogum belgesi falan mi zayiflamam lazim help mee:KK54:
:D kız bi duur kırkın cıksın ama takıma gel aktif ol yine buralarda hazır olunca da listeye girersin:KK52:

Menüm
Açken 4 gk ve ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7-8 zeytin
1 domates ve salatalık

Öğlen
1 kase çorba
Salata
Haşlanmış karnabahar

Ara
Hurma,
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 kase çorba
Salata
Et Kavurma

1 saat yürüyüş
senin sabahki gün kuruları her gün artıyo mu sanki:KK53:
begendiiimmm:rapci:

dün menümü yazmayı unuttum gerçi yazmasam daha iyi ama
sabah
1yumurta 4ceviz 4zeytin peynir bir parça ve 1 elma
öğlen
3 adet su böreği küçük dilimli ama arkadaşımıza başsağlığına gittik mecburen yedim
akşam
1 kase kuru fasulye 1 kase yoğurt salata 1 elma
mısır patlatması

hadi börekle mecburen peki akşamki mısırları niye yyedin:110:

Ya arkadaşlar benim aşırı iştahım acıldı sürekli yemek istiyorum. Sankimkendimi durduramıyorum ne yapsam ki :(

Ya arkadaşlar benim aşırı iştahım acıldı sürekli yemek istiyorum. Sankimkendimi durduramıyorum ne yapsam ki :KK43:
tarçınlı süt iç ara öğünlerini sıklaştır mesela 1 elma yiceksin ya 10 da yarısını 10 da ye yanına 1 ceviz 2 3 fındık yada badem ye çiğ olcaklar tabiki 11 gibi de yarım elmanı yersin gözünde doyar karnında sürekli birşey görmüş olur

Back
X