- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.441
1,60 sanırımBoy kaçtı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,60 sanırımBoy kaçtı canım
Anladım canım1,60 sanırım
ideal kilom 62 demişti diyetisyen bana ama ben 65 te kapatırım sonra ilerde 59 a inerim nasipseAnladım canım
kontrollerimi yaptırıyorum insülin yokta vücudum al ver yaptığım için direnç gösteriyor sanırım ciddi ciddi yememem lazım bide meyveyi abartoypr olabilirimBİR yerde ya yanlış yapıyorsun ya da insilun direncin gibi bir şeyin var olabilir doktora gittin mi hiç şöyle yap günde 1 lt limonlu su iç 2lt saf su iç besinlerini değiştir ara öğünlerde birinde 5 6 tane çiğ badem ye diğerinde 1 elma yada sadece nescafe iç yanına 3 kuru kayısı bir hata yapıyorsun belki menülerini izleyim bakalım ben emzirenler vr diye yorum yapamıyorum menülere
ondandır canım bence deGünaydın kızlar
+100 gram
Bu hafta eksi geldiğim haftalara göre daha çok dikkat ettim hatta sporda aynıydı geçen haftalar gibi ve dün yatmadan ve sabah olmak üzere iki kere wc ama sonuç +100
Regl gecikiyor ondan herhalde dimi çok üzgünüm![]()
benim vc de sorunu maalesef inş haftaya gitmesi gerekenden fazlası gider öyle ümit ediyorumgünaydın kizlar
ben ve wc sorunlsrimbekledm ama tik yok
tartilip geliyorum
Luluuu94 ve
orkide1453 kizlr uzulmeyn adettem dolayidr. hafrays cok gider
Bakalim bende durumlar ne![]()
İnşallah canımideal kilom 62 demişti diyetisyen bana ama ben 65 te kapatırım sonra ilerde 59 a inerim nasipse
İnşallah canım inşallah öyledirondandır canım bence de
İnşallah canımgünaydın kizlar
ben ve wc sorunlsrimbekledm ama tik yok
tartilip geliyorum
Luluuu94 ve
orkide1453 kizlr uzulmeyn adettem dolayidr. hafrays cok gider
Bakalim bende durumlar ne![]()
ne kadar yiyorsun peki ?kontrollerimi yaptırıyorum insülin yokta vücudum al ver yaptığım için direnç gösteriyor sanırım ciddi ciddi yememem lazım bide meyveyi abartoypr olabilirim
mesela iki elma bir mandalinane kadar yiyorsun peki ?
bir ara öğün de mi ?mesela iki elma bir mandalina
Hoş geldin canısıSelam kizlar. Naptiniz. Liste bittimi![]()
kizlarrr 69.5 mmmmmmcok mutluyummmmm 7 ler gitiiiiii
Allah immm sukurler olsunnn
geciktim kizlar kusura bakmayin kizim kustu mustu temisle emzor ancak gelebildim valla icim ocime sigmiyor hedefimi bile gectimmm![]()