Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunu:KK70:
Bende bende istiyorum hepinizi görmek
Canım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunu:KK70:
Bende bende istiyorum hepinizi görmek :lülülü:
Ben daha önce de dedim göbeğimi eritebilirsem kilo önemli değil çünkü bi orantısızlık var orada :110: başka yerlerimden memnunum deri sarkması falan kalmadı şükür ama yağ var işte bildiğin :işsiz:

Bende bende istiyorum hepinizi görmek

Bende bende istiyorum hepinizi görmek :lülülü:
Ben daha önce de dedim göbeğimi eritebilirsem kilo önemli değil çünkü bi orantısızlık var orada :110: başka yerlerimden memnunum deri sarkması falan kalmadı şükür ama yağ var işte bildiğin :işsiz:
Birgun hepberaber bi grup yapip fotolarimizi paylasalim :D bende merak ediyorum

14. TAKİM 550. ETAP***

Bir garip (50.6/50.7/+0.1/+0.2%)
Melekemal (67.4/ / /%)
2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/69.5/0.7/ 1%)
UMEYYE (69.5/70.3/-0.8/-1,15%)

orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
14. Takim ortalamasi:

Anamlara gelmem daha :bicak::kızgın:

Evet biz iki tarafada uzagiz tabi avantajlari var (karisan,gelmiyorsun gitmiyorsun diyen yok) ama yinede yakin olmayi cok isterdim
Anladım canım

Birgun hepberaber bi grup yapip fotolarimizi paylasalim :KK70: bende merak ediyorum
Olabiler :KK70:

14. TAKİM 550. ETAP***

Bir garip (50.6/50.7/+0.1/+0.2%)
Melekemal (67.4/ / /%)
2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/69.5/0.7/ 1%)
UMEYYE (69.5/70.3/-0.8/-1,15%)

orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
14. Takim ortalamasi:

Anamlara gelmem daha :bicak::kızgın:
Ovvv bu hafta çok kötüyüz :(

Atkadaslar ben şimdi eve geldim yemehimi yedim tuvalete yeni cukabildim ve sonra tartildim 63.7 bu nasil iluyor aksama kadar su ictim aksam yemegumi de yedim demekki sabah kalkar kalkmaz dogru kiloyu gormuyorum

Back
X