Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bende istiyorum hepinizi görmekCanım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunu![]()
Bende bende istiyorum hepinizi görmekCanım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunu![]()
İyiyim canım
Sen de mi gurbette sin
Burdayım
Canım hiç fırsatım olmadı girmeye. Bildirim yaptınmı
Canım şu kilonu paylaş artık hadiBurdayım![]()
Bekliyom hadi ♡♡♡Canım hiç fırsatım olmadı girmeye. Bildirim yaptınmı
Birgun hepberaber bi grup yapip fotolarimizi paylasalimBende bende istiyorum hepinizi görmek
Bende bende istiyorum hepinizi görmek
Ben daha önce de dedim göbeğimi eritebilirsem kilo önemli değil çünkü bi orantısızlık var oradabaşka yerlerimden memnunum deri sarkması falan kalmadı şükür ama yağ var işte bildiğin
![]()
Canım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunu![]()
Anladım canımEvet biz iki tarafada uzagiz tabi avantajlari var (karisan,gelmiyorsun gitmiyorsun diyen yok) ama yinede yakin olmayi cok isterdim
Sayemde takım sonuncu olacak. Keşke girmeyeydim.Bekliyom hadi ♡♡♡
OlabilerBirgun hepberaber bi grup yapip fotolarimizi paylasalimbende merak ediyorum
Ovvv bu hafta çok kötüyüz14. TAKİM 550. ETAP***
Bir garip (50.6/50.7/+0.1/+0.2%)
Melekemal (67.4/ / /%)2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/69.5/0.7/ 1%)
UMEYYE (69.5/70.3/-0.8/-1,15%)
orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
14. Takim ortalamasi:
Anamlara gelmem daha![]()
İnşallah pazartesi gideceğim. Karabuğday diyeti yapacağım. Haftaya dönüşüm muhteşem olacak inşallahOlabiler
Ovvv bu hafta çok kötüyüz![]()
İnşallah canımİnşallah pazartesi gideceğim. Karabuğday diyeti yapacağım. Haftaya dönüşüm muhteşem olacak inşallah![]()
Ödemmiş demekki canımAtkadaslar ben şimdi eve geldim yemehimi yedim tuvalete yeni cukabildim ve sonra tartildim 63.7 bu nasil iluyor aksama kadar su ictim aksam yemegumi de yedim demekki sabah kalkar kalkmaz dogru kiloyu gormuyorum
Ayy valla ben de sevindim adet sokunce heralde gitti cumartesi pazar bizmadan spor ve su devamÖdemmiş demekki canım
İnşallah canım bende çok su içtim bugün bakalım haftaya nasıl olacakAyy valla ben de sevindim adet sokunce heralde gitti cumartesi pazar bizmadan spor ve su devam
Insallah hepimiz bi guzel kiloları veririz artik canima tak etti don dolas aynı noktadayım cok üzülüyorumİnşallah canım bende çok su içtim bugün bakalım haftaya nasıl olacak
Ovvv vanillam iyi olmuş kiz ♡
Süper canım tebrikler
Evet kızlarkaptinn olmasa bile beni etiketleyin pazartesi den itibaren yaptığınız sporları
@munter
@Blacksee55
UMEYYE
orkide1453
tugbaFB
@SchonerDuft
7aylık canım
Ama çok takılıyor kafama bildiğin gibi değil
Ama kardiyo ve bölgesel çalışıcam bu hafta bakalım inşallah