• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Elbette ama birazda kendimize gelmemiz lazım yoksa bende gelemem o kadar sıkıya ama işte lazım

Hakket Ha :KK70:

Unuturmuyuz canısı etiketleyiver beni :KK66:

Evet @ParteMoralll litfen :KK43:

Bak hele bak havalara bak:KK70:

Tatlı dimek hmm:KK20:

Farkettim :KK8:

Tişikirler:KK8:
senle tanismiyoruz ama sanada tesekkurler garipcimHoppa

:KK70:

:KK70: :KK70: geri almayasın inşallah amin :dua:

Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım ki
Canim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
76,5 kg dusmem lazımdı takima girmek icin 8ay oldu ara verdigim bide razla kg alincada girebiliyordum takima galiba

Spor öncesi
Sade türk kahvesi
Kuru incir 1tane
1,5 kk kadar çikolata (babam getirmişti kaç gündür aklımda :KK51:)

Spor sonrası
Küçük bir kase yoğurt (1er çay kaşığı çörekotu,keten tohumu, zencefil, Zerdeçal,pulbiber)
Haşlanmış kırmızı pancar (küçük boy)
Şu kırmızı pancar ne güzel bişey ya :KK68:
bağırsak çalıştırmaya birebir :KK28:

Spor
20 dk Hit cardio
10dk Zumba
5dk bölgesel

:KK70:

:KK70: :KK70: geri almayasın inşallah amin :dua:

Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım ki
Canim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
76,5 kg dusmem lazımdı takima girmek icin 8ay oldu ara verdigim bide razla kg alincada girebiliyordum takima galiba

Boy kaçtı canım

:KK57: o kadar aldın yani hemen dur demeliyiz :skandal:

Back
X