- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.681
Canım hep mutlu olun InshAllah ♡Amin Rabbim herkesin yuvasına huzur versin bayağı toparladik bir şeyleri çok çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hep mutlu olun InshAllah ♡Amin Rabbim herkesin yuvasına huzur versin bayağı toparladik bir şeyleri çok çok şükür
Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns@Blacksee55 duydunmu okudunmu keptinn
Senin ceza bitmemiş mi dahaDuydum canım ozaman haftaya listedesin ınsşeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim
keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
Anaa bilmiyomki ahahah girip bakarım birazdan
Neyse boşver neticede burdasınAnaa bilmiyomki ahahah girip bakarım birazdanaaa yok bu gece bitecek 31.12. yaziyordu
Yok kiz sizi ozledim bi bakıyım dedim. Evlenme teklifi süprizi hazırlıyorum kaç gündür. Kafayı yicem ahahahNeyse boşver neticede burdasın![]()
Kahvaltı yapıyorum canım sen napiyorsun. Iskenderi sindirdinmiNapiyosunuz canlaar
Ahh olsa da yine yesemKahvaltı yapıyorum canım sen napiyorsun. Iskenderi sindirdinmi![]()
Cuma gunu yemen iyi olmus. Tum hafta telafi etmeye vaktin var canim. Hem sen cok cok az yiyordun, bazen 2 ogun bile yemiyordunAhh olsa da yine yesem
Telafi ediyorum ama bebeğim 64 tüm 65 olmuşum bı kilo geldi ulan İskender yaktın beni![]()
Seviyom seni keptinimmCuma gunu yemen iyi olmus. Tum hafta telafi etmeye vaktin var canim. Hem sen cok cok az yiyordun, bazen 2 ogun bile yemiyordunben haftada bir boyle buyuk bir yemege karsi degilim metabolizma hizlandiriyor. Yuzkez yazdim ama yine yazacagim
![]()
dun grupta tek kilo veren oldugum icin ovdm kendini![]()
Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyimVeee Buralar sinek avlar![]()
Keptin misin black misinDuydum canım ozaman haftaya listedesin ınsşeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim
keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
31.12 günün sonuna kadar değil dimiAnaa bilmiyomki ahahah girip bakarım birazdanaaa yok bu gece bitecek 31.12. yaziyordu
Kime hatırlıyorsun kim evlenecekYok kiz sizi ozledim bi bakıyım dedim. Evlenme teklifi süprizi hazırlıyorum kaç gündür. Kafayı yicem ahahah
Ne sürpriziYok kiz sizi ozledim bi bakıyım dedim. Evlenme teklifi süprizi hazırlıyorum kaç gündür. Kafayı yicem ahahah
Canım nasılsıntebrikler kuzum ne kadar verdin
Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyim
Keptin misin black misin![]()
31.12 günün sonuna kadar değil dimiuzun sürdü bu sefer sanki
Kime hatırlıyorsun kim evlenecek
Ben kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksektebrikler kuzum ne kadar verdin
Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyim
Keptin misin black misin![]()
31.12 günün sonuna kadar değil dimiuzun sürdü bu sefer sanki
Kime hatırlıyorsun kim evlenecek
Canım evlenme teklifi kuzenim için ♡Ne sürprizi
Ne güzelBen kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksekevet uzun sürdü ki benim.yazdigim birsey yoktu. Girer girmez bakicam ne diye gitmişim
Canım evlenme teklifi kuzenim için ♡
Evet ne yazıkkiNe güzelöyle marifetlerindemi var
Çok heyecanlıEvet ne yazıkkikızın saçınıda söz günü ben yapicam. Birileri guzel yaptigimi söylemiş. Tembih ettim bidaha demesinler
bidahaki cuma evlenme teklifi edicek. Sözden bir gün once. Süsleme falan yapicam fotosunu atarim canım ♡♡
Iyiyim regli olcam sanırım onun ağrısı var .. sen nasılsınCanım nasılsın
Vay çok iyi nasıl vir plan var ...Ben kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksekevet uzun sürdü ki benim.yazdigim birsey yoktu. Girer girmez bakicam ne diye gitmişim
Canım evlenme teklifi kuzenim için ♡
Senin meslek neydi ?...Evet ne yazıkkikızın saçınıda söz günü ben yapicam. Birileri guzel yaptigimi söylemiş. Tembih ettim bidaha demesinler
bidahaki cuma evlenme teklifi edicek. Sözden bir gün once. Süsleme falan yapicam fotosunu atarim canım ♡♡