• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@Blacksee55 duydunmu okudunmu keptinn
Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns :KK36: şeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim :D keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz

Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns :KK36: şeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim :KK70: keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
Senin ceza bitmemiş mi daha :KK70:

kaptinn kaptinn özledik gı :KK68:

Ahh olsa da yine yesem :KK14:
Telafi ediyorum ama bebeğim 64 tüm 65 olmuşum bı kilo geldi ulan İskender yaktın beni:KK53::KK70:
Cuma gunu yemen iyi olmus. Tum hafta telafi etmeye vaktin var canim. Hem sen cok cok az yiyordun, bazen 2 ogun bile yemiyordun :( ben haftada bir boyle buyuk bir yemege karsi degilim metabolizma hizlandiriyor. Yuzkez yazdim ama yine yazacagim :D

dun grupta tek kilo veren oldugum icin ovdm kendini :KK70:
:D tebrikler kuzum ne kadar verdin

Veee Buralar sinek avlar :işsiz:
Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyim

Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns :KK36: şeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim :KK70: keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
Keptin misin black misin :D :D

Anaa bilmiyomki ahahah girip bakarım birazdan :KK70: aaa yok bu gece bitecek 31.12. yaziyordu
31.12 günün sonuna kadar değil dimi :D uzun sürdü bu sefer sanki
Yok kiz sizi ozledim bi bakıyım dedim. Evlenme teklifi süprizi hazırlıyorum kaç gündür. Kafayı yicem ahahah
Kime hatırlıyorsun kim evlenecek

:KK70: tebrikler kuzum ne kadar verdin

Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyim

Keptin misin black misin :KK70: :KK70:

31.12 günün sonuna kadar değil dimi :KK70: uzun sürdü bu sefer sanki

Kime hatırlıyorsun kim evlenecek
Ben kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksek:D evet uzun sürdü ki benim.yazdigim birsey yoktu. Girer girmez bakicam ne diye gitmişim

Canım evlenme teklifi kuzenim için ♡

Ben kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksek:KK70: evet uzun sürdü ki benim.yazdigim birsey yoktu. Girer girmez bakicam ne diye gitmişim

Ne güzel :KK200: öyle marifetlerindemi var

Ne güzel :KK200: öyle marifetlerindemi var
Evet ne yazıkki:KK43: kızın saçınıda söz günü ben yapicam. Birileri guzel yaptigimi söylemiş. Tembih ettim bidaha demesinler :KK70: bidahaki cuma evlenme teklifi edicek. Sözden bir gün once. Süsleme falan yapicam fotosunu atarim canım ♡♡

Evet ne yazıkki:KK43: kızın saçınıda söz günü ben yapicam. Birileri guzel yaptigimi söylemiş. Tembih ettim bidaha demesinler :KK70: bidahaki cuma evlenme teklifi edicek. Sözden bir gün once. Süsleme falan yapicam fotosunu atarim canım ♡♡
Çok heyecanlı :KK76: mutlaka bekliyorum ;)

Canım nasılsın
Iyiyim regli olcam sanırım onun ağrısı var .. sen nasılsın

Ben kentinin asistanı ahahaha kuzenime hazırlıyorum canim. Halamın oglu. Beklentiler yüksek:KK70: evet uzun sürdü ki benim.yazdigim birsey yoktu. Girer girmez bakicam ne diye gitmişim

Vay çok iyi nasıl vir plan var ...

Senin meslek neydi ?...
Bende istiyorum foto merak ettim

Back
X