- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.801
aci sosla tursu olcakAynen ... menü güzelmiş meze yok mu yanına
Sana da mutlu yıllar kuzum benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aci sosla tursu olcakAynen ... menü güzelmiş meze yok mu yanına
Sana da mutlu yıllar kuzum benim
Turşu şu an havuç turşusu çekti canım gideyim de yeyim ... bizde bu hafta dan sonra başlıyoruz dimi diyeteaci sosla tursu olcak![]()
Yes bebegiimm basliyoruz artik tatiller fln da bitti oohh yazza kadar ful diyetTurşu şu an havuç turşusu çekti canım gideyim de yeyim ... bizde bu hafta dan sonra başlıyoruz dimi diyete
Yani kilo almı diyosunKelin ilacı olsaydi ahahahhaa
Canım youtubede vae. Plates yap bak bizim şekerpancarı öyle yapmış sıkılaşmış doğumdan sonra. Yahu zaten genceciksiniz deri sarkmazki sizde hem çok zayifsiniz. Belki kilo alsan dolacak o yumusak dedigin yerler ahahah![]()
Spor listesi ne zaman başlıyor ben önce 1 2 hafta yürüyüş yapalım sonra absye geçelim diyorum sence ?Yes bebegiimm basliyoruz artik tatiller fln da bitti oohh yazza kadar ful diyet
Bebişim nabersinYani kilo almı diyosun![]()
İyiyim canım bi yandan akşam yemeği bi yandan oğlumBebişim nabersin
Ne yemek var akşama bakimİyiyim canım bi yandan akşam yemeği bi yandan oğlum![]()
Sen nasılsın
Tamam canımNe yemek var akşama bakim
Iyiym bende anneme geldim sabahtan akşam onlarla oturcaz .. oglusunu mıncır yerime
Kıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi.ayy kiyamam ben ona . insanin evladi olunca onun bir yeri acidiginda sanki omrunden omur gidiyor. duzelir ins yavrum.
iyi bende cnm. Kizim emmek istemiyor meme reddimidir nedir anlamadim ondan biraz skintiliyim .
UMEYYE bdv de eksinli konulara mi bakiyorsun burasi acmadimi seni
![]()
Ayy o salatayı bende biliyom ruslarda yapıyor aceyyyippp lezzetliTamam canım
Patates salatası yaptım çayla peynir zeytin
Bide bizim oralarda kırmızı pancar la bi Salata yapılıyor du mayonezli ondan yaptımkaptinn kaptan izin vermişken
Ne güzel ya ben de gidebilsem inşallah
Evet canım aynenAyy o salatayı bende biliyom ruslarda yapıyor aceyyyippp lezzetli![]()
Altına haslanmis patates maydanoz soğan birde bi çeşit balık böyle minik minik aralarına koyuyorlar. En üstüne kırmızı pancar onun üstünede mayonez tam kapliyorlar. Bir-kac saat dinleniyor o. Sonra üstü böyle tatlı bi pembe renk oluyor çok lezzetli bisiiiEvet canım aynenrus salatası ayrı bi olay zaten
Senin dediğin nasıl canım belki farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz
Aynen kızlar aynisida benden size gelsin. Ne guzel yazmışsın kiz. Ben şimdi on saate yazamazdımKızlaaaaar mutlu yıllarsağlıklı, mutlu, bol paralı, incecik, yağsız, dertsiz, borçsuz, bol ateşli,
aşklı,
kazasız belasız
musmutlu bir yıl olsun
SİZİ SEVİYORUM TOMBALAKLAR![]()
Anladım canım o pasta gibi olanAltına haslanmis patates maydanoz soğan birde bi çeşit balık böyle minik minik aralarına koyuyorlar. En üstüne kırmızı pancar onun üstünede mayonez tam kapliyorlar. Bir-kac saat dinleniyor o. Sonra üstü böyle tatlı bi pembe renk oluyor çok lezzetli bisiii
Ne abartısı kız gayet hoş olmuşBu abartı mı sizce ev için daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadım daa
Adi ne canım. Bi googleden bakiyim. Içinde sevdiğim hersey varAnladım canım o pasta gibi olanbenimki yedi malzemeden oluşuyor yedi türlü denir bizim orda
Kırmızı pancar
Patates
Havuç
Kornişon
Kaşar
Lahana
Bezelye
Canimmm sanada mutlu yıllar bizde seni çok seviyoruzSelamun Aleyküm canlar
Yeni yılda SaglıkMutluluk
Huzur
Bereket
ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum
![]()
Çok guzel hic abartı falan diilBu abartı mı sizce ev için daha önce hiç bu tarz şeyler yapmadım daa