• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kelin ilacı olsaydi ahahahhaa
Canım youtubede vae. Plates yap bak bizim şekerpancarı öyle yapmış sıkılaşmış doğumdan sonra. Yahu zaten genceciksiniz deri sarkmazki sizde hem çok zayifsiniz. Belki kilo alsan dolacak o yumusak dedigin yerler ahahah :KK70:
Yani kilo almı diyosun :KK70:

Ne yemek var akşama bakim
Iyiym bende anneme geldim sabahtan akşam onlarla oturcaz .. oglusunu mıncır yerime
Tamam canım :KK200:
Patates salatası yaptım çayla peynir zeytin :kk77:
Bide bizim oralarda kırmızı pancar la bi Salata yapılıyor du mayonezli ondan yaptım kaptinn kaptinn kaptan izin vermişken :halay:

Ne güzel ya ben de gidebilsem inşallah

ayy kiyamam ben ona . insanin evladi olunca onun bir yeri acidiginda sanki omrunden omur gidiyor. duzelir ins yavrum.

iyi bende cnm. Kizim emmek istemiyor meme reddimidir nedir anlamadim ondan biraz skintiliyim .

UMEYYE UMEYYE bdv de eksinli konulara mi bakiyorsun burasi acmadimi seni :KK70:
Kıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi. :skandal: oraya param olsa gezmeye bile gitmeyi düşünmem. :KK51:

Tamam canım :KK200:
Patates salatası yaptım çayla peynir zeytin :kk77:
Bide bizim oralarda kırmızı pancar la bi Salata yapılıyor du mayonezli ondan yaptım kaptinn kaptinn kaptan izin vermişken :halay:

Ne güzel ya ben de gidebilsem inşallah
Ayy o salatayı bende biliyom ruslarda yapıyor aceyyyippp lezzetli :KK36:

Evet canım aynen :kk77: rus salatası ayrı bi olay zaten :KK72:
Senin dediğin nasıl canım belki farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz
Altına haslanmis patates maydanoz soğan birde bi çeşit balık böyle minik minik aralarına koyuyorlar. En üstüne kırmızı pancar onun üstünede mayonez tam kapliyorlar. Bir-kac saat dinleniyor o. Sonra üstü böyle tatlı bi pembe renk oluyor çok lezzetli bisiii

Kızlaaaaar mutlu yıllar :KK76: sağlıklı, mutlu, bol paralı, incecik, yağsız, dertsiz, borçsuz, bol ateşli,:KK22: aşklı, :KK30: kazasız belasız :KK73: musmutlu bir yıl olsun :rapci:
SİZİ SEVİYORUM TOMBALAKLAR :KK53:
Aynen kızlar aynisida benden size gelsin. Ne guzel yazmışsın kiz. Ben şimdi on saate yazamazdım:KK70:

mutlu yıllara herkese. Yeni yılda tüm güzellikler bizimle olsun InshAllah :KK200: bende hepimizi seviyorum :KK200:

:21::KK73:

Altına haslanmis patates maydanoz soğan birde bi çeşit balık böyle minik minik aralarına koyuyorlar. En üstüne kırmızı pancar onun üstünede mayonez tam kapliyorlar. Bir-kac saat dinleniyor o. Sonra üstü böyle tatlı bi pembe renk oluyor çok lezzetli bisiii
Anladım canım o pasta gibi olan ;) benimki yedi malzemeden oluşuyor yedi türlü denir bizim orda
Kırmızı pancar
Patates
Havuç
Kornişon
Kaşar
Lahana
Bezelye

Back
X