• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizimde öyle canım ya şimdilerde mutfak ta biraz da olsa bana bakıp oynuyor başlarda çok zorlanıyordum

Estağfurullah canım ya üzülme Rabbim Cennetinde ayırmasın yeter ki...
Evet canım arada böyle güzel oluyor çay yanına patates salatası veya menemen le kahvaltı gibi
Aminnnn
Evet pratikte oluyor aynı zaman da

Bizimki içlik giymezse gelir gelmez ben bı şey bilmiyorum:KK70::KK70:
ahahah kiz Allah seniii gulmekteb altima kaciracagimmm :D

Etli nohut pilav firinda tavuk patates ce eristeli nohut corbasi:halay::halay:
ohh geline bakkkinn masallah masallah:KK53:
Kıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi. :skandal: oraya param olsa gezmeye bile gitmeyi düşünmem. :KK51:
ay sorma tip okuyacagm hindistana gidip bir okuz icin ke dimi eve kapatacagim ailede masallah bir ben yokum :D ayni evde yasayacaklar da ohooooo ve kadin hamile:oha::oha:
Kızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye :bicak: 2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik :KK11:
Yeğenime doğumgünü partisi yaptık :olamaz: yedim yedim ve yine yedim. :KK72:
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu :KK73::KK70:
su kadar yiyecekten sonra nefes aliyir musun merak ettim :KK53: 2018 e 7 li girdin aferin :KK53:
Aay o konu ne salakça ya tıp okuyacam kendimi evlere kapatacam ne asalak insanlar
aynen :mapus:

Yaa :KK51: uyur inşallah yaa. Bizimde çocuk olduğundan beri hayaller hep çöpe gidiyor. En son evlilik yıldönümümüzde uyuyup kalmıştım pijamamla :KK70: Eşim sükutu hayale uğramış ilk defa bana beni şikayet etti. Hiç beklemiyormuş benden pijamalı performans :KK70:
hahahahhaha nasil baslamistik bak nasil bitti olmus adam :-)

herkesler nerede :KK53:
Favelayn Favelayn kizin durmadi mi cnm aksamki elbise yemek ve yansin geceler organozasyonh copmu oldu:ruh:

Luluuu94 Luluuu94 o salatalari googleden buluo vana da ogretirmisin pek bir begendim iceriginu:KK53:sen bizlere degisik salatalar yemekler ogret:KK53:
@Blacksee55 nihayet sonmussun banlanmaya doymayan hatun:işsiz: hos gelmiasennn :KK74:
@nuffiun senin yeni nici ven yazamiyoeum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK8:

Favelayn Favelayn kizin durmadi mi cnm aksamki elbise yemek ve yansin geceler organozasyonh copmu oldu:ruh:

Luluuu94 Luluuu94 o salatalari googleden buluo vana da ogretirmisin pek bir begendim iceriginu:KK53:sen bizlere degisik salatalar yemekler ogret:KK53:
@Blacksee55 nihayet sonmussun banlanmaya doymayan hatun:işsiz: hos gelmiasennn :KK74:
Bende alışamadım desem :D msj okuyorum tamam mı nick yabancı geliyor bu kim diyorum benmisim :D :D :D

Düzenli kılamıyorum. Allah affetsin. Çocukla zor oluyor ama sonuçta boynumuzun borcu. Vicdanen rahatsız oluyorum ama inşallah ölmeden borçlarımı öderim.
Hadi ya üzüldüm :(

Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severim :KK72: başta rus salatası olmak üzere ;)

ahahah kiz Allah seniii gulmekteb altima kaciracagimmm :KK70:

ohh geline bakkkinn masallah masallah:KK53:

ay sorma tip okuyacagm hindistana gidip bir okuz icin ke dimi eve kapatacagim ailede masallah bir ben yokum :KK70: ayni evde yasayacaklar da ohooooo ve kadin hamile:oha::oha:

su kadar yiyecekten sonra nefes aliyir musun merak ettim :KK53: 2018 e 7 li girdin aferin :KK53:

aynen :mapus:

hahahahhaha nasil baslamistik bak nasil bitti olmus adam :-)
Yaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın geceler :KK45:. Öldür onu bebeğiiiiiim :bicak::KK50: :rapci: tövbeee. :KK53:

Kızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye :bicak: 2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik :KK11:
Yeğenime doğumgünü partisi yaptık :olamaz: yedim yedim ve yine yedim. :KK72:
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu :KK73::KK70:
Yemin etme daha yarim saat var :D afiyet olsun yarasin ♡

Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorum :D SchonerDuft SchonerDuft

Döndüm canim cok şükür sanada mutlu yıllar bebisimmm ♡

Kızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy

Iyi sayılır canım sen nasılsın
iyi cnm yuvarlanip gidiyoz oste ne ossunn :işsiz:

Hadi ya üzüldüm :KK43:

Olur canım istiyorsan internete ne gerek var ben anlatırım istediğin yapacağın zaman alo de yeter ben öyle mayonezli Salata ları pek severim :KK72: başta rus salatası olmak üzere :KK66:
ay gercekten mi:rolleyes:ben de cok severim mayonrzli yogurtlu salatalari :rolleyes:bana adim adim anlatmalisin anca oyle yapabiliyorum olculu molculu:KK47:

Yaa olsun nasılsa 2018 de 5 lilere ineceğim. Yansın geceler :KK45:. Öldür onu bebeğiiiiiim :bicak::KK50: :rapci: tövbeee. :KK53:
bu yemeyle inersin 5 lilere beklee:KK53:
yansin geceler heee :KK70:

Onun yeni nickimi birtek ben yazabiliyorum :KK70: SchonerDuft SchonerDuft

Döndüm canim cok şükür sanada mutlu yıllar bebisimmm ♡

sana ozel almis sanirim:KK20:

Kızım uyudu tam hazırlanacaktim göreve çağırdılar bu seferde ey gidi eyyy
yaaa :işsiz: Allah korusun tum askerimizi polisimizi gep dua ederim cok zpr meslekler cok fedakarlik gerektoren meslekler sizlerede anlayis sabir versin :dua:

iyi cnm yuvarlanip gidiyoz oste ne ossunn :işsiz:

ay gercekten mi:rolleyes:ben de cok severim mayonrzli yogurtlu salatalari :rolleyes:bana adim adim anlatmalisin anca oyle yapabiliyorum olculu molculu:KK47:

bu yemeyle inersin 5 lilere beklee:KK53:
yansin geceler heee :KK70:

sana ozel almis sanirim:KK20:

yaaa :işsiz: Allah korusun tum askerimizi polisimizi gep dua ederim cok zpr meslekler cok fedakarlik gerektoren meslekler sizlerede anlayis sabir versin :dua:
Ağlamak istiyorum su an gerçekten

Hande Yener konserine gidiyor ben de yime evde tek of off
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor. Düzenli hayatımız olmasını bende çok isterdim. Ama bugünümüze şükür. O kadar işsiz insan varken kendi halimizi düşününce şükrediyorum. Sende üzülme eşin kutsal bir görev yapıyor. Canını ortaya koyuyor. Allah yardımcısı olsun onunda.

Back
X