• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zıkkım yiyesice :KK70: 1 tane yedin dimi :tokat::tokat: bak zayıflıcn ona göre dikkat et :tokat:
evet 1 lahmacun 1 kase çorba 1de büyük ayran söyledim adam ekmek getirmeyi unutmuş sonra aaa unuttum getiriiyim hemen ded bende yok gerek yok ekmeğe dedim avukat dedi olurmu öyle şey getirin yok dedim ben yemiyorum ekmek sonra sen ekmek yemiyomusun kendini kilolu mu görüyosun dedi evet dedim sesli güldü :D:D oda kaşarlı pide söylemişti 2 3 parça bana bırakmış diyo sen çorbayla doymamışındır bunlarıda ye yok didim dooydum sonra yersin diyo :D:D:D:D cüsseye bakınca onla doyamıcağımı düşündü ahahahahahahahah :D :D :D

evet 1 lahmacun 1 kase çorba 1de büyük ayran söyledim adam ekmek getirmeyi unutmuş sonra aaa unuttum getiriiyim hemen ded bende yok gerek yok ekmeğe dedim avukat dedi olurmu öyle şey getirin yok dedim ben yemiyorum ekmek sonra sen ekmek yemiyomusun kendini kilolu mu görüyosun dedi evet dedim sesli güldü :KK70::KK70: oda kaşarlı pide söylemişti 2 3 parça bana bırakmış diyo sen çorbayla doymamışındır bunlarıda ye yok didim dooydum sonra yersin diyo :KK70::KK70::KK70::KK70: cüsseye bakınca onla doyamıcağımı düşündü ahahahahahahahah :KK70: :KK70: :KK70:
naappsın garibim buna ne etsin o corba demiştir :D:D:D

detoks mu yaptın sen kuzu bi tuhaf geldi menün bana :KK51:

ooo cok sıkı bi menü :rapci:
ama az gibi geldi:KK64:

bu menü ne :olamaz::olamaz: bide utanmadan yazmışsın buraya :skandal:
yazmadaniydimm :63:bundn sonra yazmicim hep azar hep azar:KK53:

En azindan yalan soylememis :KK70:
iwitt durust oldum gonlu olmadiii :KK53::KK53::KK53:mm

işte o yüzden diyete başlıyoruz ya:ruh:
sabah cok geç kaldm o yzdn kahvaltı yapamadm pogaca yedm öğle ekmek yemem artık:kahve:

keşke söyleseymiş :KK70::KK70::KK70:

heh tm o zaman :anne:
dimikkk uyleee:KK53:

aaa öyle oldu mu insan üzülüyor valla . kalabalık olmak çok güzel ya biz çekirdek aile kimsemiz yok hep aynı kişiler allah onlara ömür versin onlardan sonra yanlız kalcaz eşimle
Allah uzun ömürler versin canim
Bir yedimki sorma adanaya gittim 3 gün kv de kaldım bir haftada annemde. Giderken 69.5 dim bi geldim 71.7 :mad:
neyse simdi dikkat edersin canim söyle 6li rakamlari bi sabitlemen gerekio yoksa o 70 den hiccc kurtulam
son nazarlık olsn o 1 kiloda :KK70::KK70:
aynen yaa:)
öyle görünüo sisko gelin olcak @poncikbi
ev yemeği istiyorum oda yok burda çorba 1 lahmacun 1 aayran söyledim

inşallah inecem hedef mart hedef nikah :KK70::KK70::KK70:
lahmacunmuuuuuuuu yeme kiz hamur isleri hic yemeeee
çookk acıktım sankimm ne yediniz öğlen
ben bir adat büyük Yesil elma
Kiiizlar hastiyiiiimmm kolumu kaldiramiyommmm. Arabam bozuldu. Birazdan ise gidicem. Kar yagdi. Anneme agliyordum. Git baskalarina agla dedi size geldim :KK70: :KK70:

oy kiyamam gecmis olsun kuzum tatilden önce bende öyleydim

naappsın garibim buna ne etsin o corba demiştir :KK70::KK70::KK70:
ahaahhahh evet utandım valla kendimden :D:D

neyse simdi dikkat edersin canim söyle 6li rakamlari bi sabitlemen gerekio yoksa o 70 den hiccc kurtulam

olmucam sisko değilim ben :işsiz:
napiyim canım dışardan söylüyoruz sulu yemek yok buralarda hiç çorba söyleidm oda çok kötüydü pişmemiş mercimekler zor ictim :KK43:

ya sen nasıl dayanıyorsun ki meyve ile ben niye dayanamıyorum ki :kızgın:

Back
X