- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.381
Selam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size
şimdi benim spor yapamamam daha çok göze batıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nein canım güneşli bugun :/ sizde çokmu kötü havaaynen ya buranin havasindan bence... kiz orda bugün hava nasil firtina varmi?
Ayy at valla kilo kolay verilmiyor :/ ne çektik beeahahaha vallah bende ise yario ideal kiloma böyle geldim benacik hava atim
yiyemem ki salatakesinlikleeeeo elmalı seyi duymstm daha öncede bu ara iyi gider sanki kışın sıcak sıcakk
sabahları süt cok iyi oluyo ide pekmez
salata yi
yi salata
salata yi salata
yi salata yi
evet ama kaç gündğr içmiyorum kikesinlikleeeeo elmalı seyi duymstm daha öncede bu ara iyi gider sanki kışın sıcak sıcakk
sabahları süt cok iyi oluyo ide pekmez
salata yi
yi salata
salata yi salata
yi salata yi
sus konusma az da olsa yapıyorum benHastiyiiiiimmm diyorum hastiyiiimmmm anlamiomusunuzsanki kendi cok spor yapmis gibi ahahhaha
tembel demekSelam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size![]()
![]()
Selam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size![]()
![]()
sus cevap vermeyiyemem ki salata
yiyemem salata ki
salata yiyemem ki
salata ki yiyemem
ki salata yiyemem
ki yiyemem salata
![]()
o zaman içiceksinevet ama kaç gündğr içmiyorum ki
sustumsus cevap verme
cevap verme sus
sus verme cevap
verme cevap sus
cevap sus verme
verme sus cevap
![]()
hee içmek lazım güzel enerji veriyoro zaman içiceksinbende içeyim bari evde süt bitmiş alaym bugn
![]()
Tencere dipin karaSelam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size![]()
![]()
ne söyledin de bakammkaptinn öğle yemeğimi söyledimmmmm
aklın fikrin enerjilerdehee içmek lazım güzel enerji veriyor![]()
![]()
adana dürüm ayranne söyledin de bakamm
aklın fikrin enerjilerde![]()
***14. TAKİM 534. ETAP***(YÜZDELER İKİYE BÖLÜNDÜ) YEDİNCİSİ
Buki_89(66.6 /66 /0,6 /0,45%)izne ayrilmak istiyor
budur beybisiii
Nein canım güneşli bugun :/ sizde çokmu kötü hava
atayim dimi incecik kaldim ohhh mis yilbasindada simsiyah daracik bi elbisede giydim hicde biyerim cikmadi ohhh negüzelAyy at valla kilo kolay verilmiyor :/ ne çektik bee
adana dürüm ayran![]()
ama halllaaaa 66 dayimmmmm
berbat firtina heryer karanlik yagmur suan disarsi sanki aksam dört gibi
atayim dimi incecik kaldim ohhh mis yilbasindada simsiyah daracik bi elbisede giydim hicde biyerim cikmadi ohhh negüzel
ne yaptin kiz sen oh hem öglen yi hem aksam yi kahvalti yi yide yi 65 e az kaldi
Adana yimeeee o ne öyle bide dürüm ondaki kaloriyi nasil eritcen bide üstüne aksam mecburen yicen salata yiyemedine göreeee... bak kendimden biliyorum öglen öyle yemekler yersen aksam normal biseyler yesen bile kilo alirsin en iyi ihtimal kilo vermez almassin belki ama senin hedefin vermek bunu unutmaaaa6ya kadar aç mı durayım![]()
ama yicek başka bişey yokki mecburum bakıyorum en mmasum o geliyo sulu yemek olsada yesem keşkeAdana yimeeee o ne öyle bide dürüm ondaki kaloriyi nasil eritcen bide üstüne aksam mecburen yicen salata yiyemedine göreeee... bak kendimden biliyorum öglen öyle yemekler yersen aksam normal biseyler yesen bile kilo alirsin en iyi ihtimal kilo vermez almassin belki ama senin hedefin vermek bunu unutmaaaa