• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size :D :D şimdi benim spor yapamamam daha çok göze batıyor:D

Hastiyiiiiimmm diyorum hastiyiiimmmm anlamiomusunuz :KK70: sanki kendi cok spor yapmis gibi ahahhaha
sus konusma az da olsa yapıyorum ben :D:D akşam jilli yapcam :D:D

Selam kizlar ♡♡♡♡♡♡ kim beni takımın en tembelleriyle aynı listeye soktu aşkolsun size :KK70: :KK70: şimdi benim spor yapamamam daha çok göze batıyor:KK70:
tembel demek :tokat::tokat:
ben en azından kötünün iyisiyim
ya sen :tokat:
kötünün kötüsü:KK67::KK67:

arkadaşlar sanki ipin puanı fazla olmuş tamam ip zor ama ip atlayanın puanı fırlıyor yanlış anlaşılmasın ben de ip atlıyorum ama puanlar arası uçuyor 20 ip 3 puan fazla sankı 20 ip 1 puan olabilir

***14. TAKİM 534. ETAP***(YÜZDELER İKİYE BÖLÜNDÜ) YEDİNCİSİ

Buki_89(66.6 /66 /0,6 /0,45%)izne ayrilmak istiyor

budur beybisiii

ama halllaaaa 66 dayimmmmm

Nein canım güneşli bugun :/ sizde çokmu kötü hava

berbat firtina heryer karanlik yagmur suan disarsi sanki aksam dört gibi
Ayy at valla kilo kolay verilmiyor :/ ne çektik bee
atayim dimi incecik kaldim ohhh mis yilbasindada simsiyah daracik bi elbisede giydim hicde biyerim cikmadi ohhh negüzel
adana dürüm ayran :KK53:

ne yaptin kiz sen oh hem öglen yi hem aksam yi kahvalti yi yide yi 65 e az kaldi

ama halllaaaa 66 dayimmmmm

berbat firtina heryer karanlik yagmur suan disarsi sanki aksam dört gibi

atayim dimi incecik kaldim ohhh mis yilbasindada simsiyah daracik bi elbisede giydim hicde biyerim cikmadi ohhh negüzel

ne yaptin kiz sen oh hem öglen yi hem aksam yi kahvalti yi yide yi 65 e az kaldi

6ya kadar aç mı durayım:KK64:

6ya kadar aç mı durayım:KK64:
Adana yimeeee o ne öyle bide dürüm ondaki kaloriyi nasil eritcen bide üstüne aksam mecburen yicen salata yiyemedine göreeee... bak kendimden biliyorum öglen öyle yemekler yersen aksam normal biseyler yesen bile kilo alirsin en iyi ihtimal kilo vermez almassin belki ama senin hedefin vermek bunu unutmaaaa

Adana yimeeee o ne öyle bide dürüm ondaki kaloriyi nasil eritcen bide üstüne aksam mecburen yicen salata yiyemedine göreeee... bak kendimden biliyorum öglen öyle yemekler yersen aksam normal biseyler yesen bile kilo alirsin en iyi ihtimal kilo vermez almassin belki ama senin hedefin vermek bunu unutmaaaa
ama yicek başka bişey yokki mecburum bakıyorum en mmasum o geliyo sulu yemek olsada yesem keşke

Back
X