• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablamda içiyo bi çay. Sıkılaştırıcı felanda sürüyor acayip incelmiş. 6 kg verdim diyor ama 10 kg gibi duruyor. Hatta bendemi alsam diye düşünmüştüm :KK64:

ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gitti
Yaaa Allah rahmet eylesin.

ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gitti
Çayın adını biliyormusun. Tedirgin oldum şimdi. Ablamda kullanıyor bayadır. :KK43: Allah korusun yaa

Çayın adını biliyormusun. Tedirgin oldum şimdi. Ablamda kullanıyor bayadır. :KK43: Allah korusun yaa
Allah korusun tatlim, vallah bilmiyorum tek bildigim ozamanlar doktorlar kendisine demis zayiflama caylari yada haplari kesinlikle kullanmayin diye... hicbirsey olmasa bile en basitinden bagirsaklari kalpazanlastirio...

Menumi paylaşıyorum
Sabah 7.30
Bir dilim ekmek iki yumurta domates

Oglen
Ton balikli salata 1 galeta

Aksam
4kasik çorba kavurma salata

Arkadaslar ogleden sonra limonla yesilcayi demledim bardagima once sade soda koydum üstüne yesilcayimi tabsiye ederim tuvalete cikabildim

Menumi paylaşıyorum
Sabah 7.30
Bir dilim ekmek iki yumurta domates

Oglen
Ton balikli salata 1 galeta

Aksam
4kasik çorba kavurma salata

Arkadaslar ogleden sonra limonla yesilcayi demledim bardagima once sade soda koydum üstüne yesilcayimi tabsiye ederim tuvalete cikabildim
Güzel menü :super:

Hayirli aksamlar
Menu sabah 10da bi ymurta yagsiz peynirle tereyaglu omlet iki dilim tb ekmegi iki uc zeytin
Ogle yogurtlu havuc salatasi haslanmis patitiz bol yesillik dere otu yesil soğan maydonoz yesil biber
Aksam yogurtlu havuç salata haslanmis brokoli ve karnabahar bi haslanmis patitiz roka sekersiz cay
2,5lt su
Spor 25dk kondisyon bisiklet, 15dk kardiyo,42ip atladim
Yatmadan evvel yine bisiklet surebilirim
Simdilik puan 30
Sonra görüşürüz annemgile gidiyoruz

Hayirli aksamlar
Menu sabah 10da bi ymurta yagsiz peynirle tereyaglu omlet iki dilim tb ekmegi iki uc zeytin
Ogle yogurtlu havuc salatasi haslanmis patitiz bol yesillik dere otu yesil soğan maydonoz yesil biber
Aksam yogurtlu havuç salata haslanmis brokoli ve karnabahar bi haslanmis patitiz roka sekersiz cay
2,5lt su
Spor 25dk kondisyon bisiklet, 15dk kardiyo,42ip atladim
Yatmadan evvel yine bisiklet surebilirim
Simdilik puan 30
Sonra görüşürüz annemgile gidiyoruz
Keşke haşlanmış patates iki öğünde yemiyeydin iyiydi. Afiyet olsun

Son düzenleme:
Emziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
1kuru incir

Kahvaltı
4-5kaşık Yumurtalı ıspanak
Bir haşlanmış yumurta beyazi
Bir dilim t.b ekmek
Yarım kk peynir
7-8zeytin
2tk şekersiz Susam ezmesi
1çk bal
1çk tereyağı
1çk pekmez
Küçük Bebe bisküvisi şekersiz oğluma yaptım tat kontrol ;)

Öğle
Yarım tabak Tarhana çorbası
Yoğurtlu karnabahar Salatası
Şekersiz hoşaf

Ara
Elma
Eti burçak bisküvi bir tane

Akşam
Yarim tabak yayla çorbası
2porsiyon balık
Salata
1yaprak sarma
Karpuz

Bilmiyorum :işsiz:

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:198puan+346,5+(60-2)58
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5+74
keptinn:6+6+(15-2)13
Blacksee55:
SchonerDuft: 28

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

240 ip atladım

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek :KK20:
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak :KK71:
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 

Back
X