- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.501
Ablamda içiyo bi çay. Sıkılaştırıcı felanda sürüyor acayip incelmiş. 6 kg verdim diyor ama 10 kg gibi duruyor. Hatta bendemi alsam diye düşünmüştüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Allah rahmet eylesin.ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gitti
hadi yabence yapma bi akrabamizi 34 yasinda sirf bu yüzden kaybettikgeride ikiz cocuklari kaldi 5 sene olcak vefat edeli
Çayın adını biliyormusun. Tedirgin oldum şimdi. Ablamda kullanıyor bayadır.ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gitti
Allah korusun tatlim, vallah bilmiyorum tek bildigim ozamanlar doktorlar kendisine demis zayiflama caylari yada haplari kesinlikle kullanmayin diye... hicbirsey olmasa bile en basitinden bagirsaklari kalpazanlastirio...Çayın adını biliyormusun. Tedirgin oldum şimdi. Ablamda kullanıyor bayadır.Allah korusun yaa
sagol canim, illa zayiflama cayi istiosan,hadi yaAllah rahmet eylesin tamam almıyorum
![]()
detoks hazırlamak istiyorum kendimesagol canim, illa zayiflama cayi istiosan,
Yesil cay yada taze zencefil at sicak suyun icine cok etkili ve acayip saglikli:)
he bak oda cok iyi olurdetoks hazırlamak istiyorum kendime![]()
evdekilerden kafama göre hazırlasam olur mu kihe bak oda cok iyi olur
neler var evde? ona göre Tarif bulunur kesinevdekilerden kafama göre hazırlasam olur mu ki
Güzel menüMenumi paylaşıyorum
Sabah 7.30
Bir dilim ekmek iki yumurta domates
Oglen
Ton balikli salata 1 galeta
Aksam
4kasik çorba kavurma salata
Arkadaslar ogleden sonra limonla yesilcayi demledim bardagima once sade soda koydum üstüne yesilcayimi tabsiye ederim tuvalete cikabildim
Keşke haşlanmış patates iki öğünde yemiyeydin iyiydi. Afiyet olsunHayirli aksamlar
Menu sabah 10da bi ymurta yagsiz peynirle tereyaglu omlet iki dilim tb ekmegi iki uc zeytin
Ogle yogurtlu havuc salatasi haslanmis patitiz bol yesillik dere otu yesil soğan maydonoz yesil biber
Aksam yogurtlu havuç salata haslanmis brokoli ve karnabahar bi haslanmis patitiz roka sekersiz cay
2,5lt su
Spor 25dk kondisyon bisiklet, 15dk kardiyo,42ip atladim
Yatmadan evvel yine bisiklet surebilirim
Simdilik puan 30
Sonra görüşürüz annemgile gidiyoruz
Canim ben de uzun zamandir en iyi bu sekilde kilo verdom ve istahim kapandiGüzel menü![]()
Bravo bende ip atlıyorum620 ip oraya bi 93 puan alabilir miyim efem![]()