• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek :KK20:
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak :KK71:
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü :KK66:
akşam bi ip atlayayım da puanları fırlatayım :D

kız bn bunu nası görmedim :KK70::KK70:
cok haklısın bukiciğiiimmmm gercektennnn
salona yuvarlayarak sokcaklar :deli:
açılın gelin gliyo diye uyarı yapcaklar :deli:
cocukları pistten alalım gelini getiriyoruz dicekler:deli:
nikah kıyılırken nikah memuru şişkolukta obezlikte kabul ediyo musun diye sorcak:deli:
şişman mısın yoksa göbeğin takma mı diye sorcaklar:deli:

hahahahaah fena koptummmm suan kiz milletin önünde zor tutuyorum kendimi suan:KK70:
Ahahahaha bende koptum ya alemsin :KK70:

akşam bi ip atlayayım da puanları fırlatayım :KK70:
Hadi bakalım ;)

bizim burda çor ye diye bi söz vardır bilir misin :işsiz::işsiz:
biskuvi mi yesen kuzuşş

:KK15::KK15:

:KK53::KK53::KK53: kızdırıyollaaağğğ :KK70:
ama neyse ki yemek seçen insanlara alışkınım cevremde cok var :KK70:

bende 2 puan rica ediciğiiiim :KK70: gerci bnmki minik bi dilim ekmek ama olsun ara öğünde olmamalıydı:deli:
bisküvim var suanda cekmecemde :deli: kipikli :deli:

:KK57::KK70::KK70: poncik beni bugun guldurdun ha tatlim soguk olsun nolacak sonucta karnini doyursunda aklin yemekte kalmasın birazcik fedakarlik gosterecen nede olsa ucunda nikah var bebegimm:KK39::rolleyes:

allahımmm sana geliyorum benım sulu yemek yapan biyer bulmam lazım ubrda :ruh::ruh::ruh::ruh:
kız bn bunu nası görmedim :KK70::KK70:
cok haklısın bukiciğiiimmmm gercektennnn
salona yuvarlayarak sokcaklar :deli:
açılın gelin gliyo diye uyarı yapcaklar :deli:
cocukları pistten alalım gelini getiriyoruz dicekler:deli:
nikah kıyılırken nikah memuru şişkolukta obezlikte kabul ediyo musun diye sorcak:deli:
şişman mısın yoksa göbeğin takma mı diye sorcaklar:deli:
gülemiyorum bunlara :işsiz:
altı üstü 63 kiloyum:işsiz: zayıflamak istiyorum diyince gülüyolar:işsiz: abartmayin litfin:işsiz:
ozaman sen say bakim yiyebildin seyleri
et tavuk türleri yiyorum çorbaların hepsini içerim sebzelerden bezelye taze fasulye bide patlıcanlı bazı yemekleri yiyorum:ruh::ruh:

Ayran çorbası yap soğuk içilir o. Hem zayıflatır
onu ben yapmıstım 2 sene öncefalan ıcememistim :KK53:

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5+38
keptinn:6+6+15
Blacksee55:
SchonerDuft: 28

O kadar yoruldum 38 puan çıktı :işsiz: belki daha fazladır süre tutmadım diğerlerine
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek :KK20:
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak :KK71:
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü :KK66:

Ahahahaha bende koptum ya alemsin :KK70:

Hadi bakalım :KK66:
ama asla caydırıcı olamıyorum :D:D
bisküvim var suanda cekmecemde :deli: kipikli :deli:

allahımmm sana geliyorum benım sulu yemek yapan biyer bulmam lazım ubrda :ruh::ruh::ruh::ruh:

altı üstü 63 kiloyum:işsiz: zayıflamak istiyorum diyince gülüyolar:işsiz: abartmayin litfin:işsiz:

et tavuk türleri yiyorum çorbaların hepsini içerim sebzelerden bezelye taze fasulye bide patlıcanlı bazı yemekleri yiyorum:ruh::ruh:

onu ben yapmıstım 2 sene öncefalan ıcememistim :KK53:
he biskuviyle duramaz mısın ki acaba ki akşama kadar ki :kahve:
bebeğim boyumuz aynı ve ben 60kiloyken nasıl oldugumu biliyorum hatta seninde su an nasıl oldugunu biliyorumsen millete bakma:işsiz:
gelinlik zaten yeteerince kilolu gösteriyo seni 53 54 anca kurtarır yoksa cok pişman olcaksın fotolara her baktıgındaaaaaaa:tokat:

ama asla caydırıcı olamıyorum :KK70::KK70:

bebeğim boyumuz aynı ve ben 60kiloyken nasıl oldugumu biliyorum hatta seninde su an nasıl oldugunu biliyorumsen millete bakma:işsiz:
gelinlik zaten yeteerince kilolu gösteriyo seni 53 54 anca kurtarır yoksa cok pişman olcaksın fotolara her baktıgındaaaaaaa:tokat:
hayır ben 165mişim :KK53::KK53: boyumu ölçtürdüm yeni :KK53::KK53:
ama benim en kötü 57 olmam gerekiyo düğüne kadar :işsiz:

boy kacti canimcimmm hatirlatim aramizda 3 kilo kalmis zamaninda aramizda 20 kilo vardi nerdeyse biara sen 59larda bende 79larda geziodum... ve hatirlatim benim boy 179:D (acik seni gicik edim belki motive olursun)

ozaman tavuk gögusu hasla aksamdan bide sevdigin sebzelerden küp küp dogra sebzelere limon ve yag tuz kat tavuklarida icine karistir al sana harika sogukda yenen yemek, yada bezelyeden salata yap mis gibi ohhhh icine patates hasla ve soguk corbalara yönel bence... ben ciddiyim sürekli disardan söyleyerek 63 ün üstüne cikarsin yani kendimden biliyorum günde iki ögün sicak ve agir yemek cok kötü ve tehlikeli kilo problemleri yasayanlar icin

ama asla caydırıcı olamıyorum :KK70::KK70:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik aynen tatlim katiliyorum ben gelin oldugumda zar zor 69 kiloya düsmüstüm keske ozamanlar az daha azimli olsaydimda suanki kilomda olsaydim diorum ister istemez daha iri duruosun gelinlikle

boy kacti canimcimmm hatirlatim aramizda 3 kilo kalmis zamaninda aramizda 20 kilo vardi nerdeyse biara sen 59larda bende 79larda geziodum... ve hatirlatim benim boy 179:KK70: (acik seni gicik edim belki motive olursun)

ozaman tavuk gögusu hasla aksamdan bide sevdigin sebzelerden küp küp dogra sebzelere limon ve yag tuz kat tavuklarida icine karistir al sana harika sogukda yenen yemek, yada bezelyeden salata yap mis gibi ohhhh icine patates hasla ve soguk corbalara yönel bence... ben ciddiyim sürekli disardan söyleyerek 63 ün üstüne cikarsin yani kendimden biliyorum günde iki ögün sicak ve agir yemek cok kötü ve tehlikeli kilo problemleri yasayanlar icin
tamam ben haftada 1 -2 bunu yapabilirim ama hergünde bunu yiyemem ki benim buralarda sulu yemek yapan biyer bulmam lazım biyer varmıs ama hiç güzel değil dediler

tamam ben haftada 1 -2 bunu yapabilirim ama hergünde bunu yiyemem ki benim buralarda sulu yemek yapan biyer bulmam lazım biyer varmıs ama hiç güzel değil dediler
niye yiyemezmissin canikom ben koca bi yazi peynirli sandvicle gecirdim hicde biseycik olmadi tam tersi manken gibi oldum ohhh iyikide yemisim hergün onu diorum simdi:D ögleni öyle gecistir iste aksamda negüzel istedigin sulu yemegi yersin

niye yiyemezmissin canikom ben koca bi yazi peynirli sandvicle gecirdim hicde biseycik olmadi tam tersi manken gibi oldum ohhh iyikide yemisim hergün onu diorum simdi:KK70: ögleni öyle gecistir iste aksamda negüzel istedigin sulu yemegi yersin
ben tam tersi yapıcam öğlen iyi yicem akşam çorba içicem sabahta ekmek yememeye karar verdim böylelikle kilo almam yani öğleni sağlam yerim sabah ekmeksiz kahvaltı akşam çorba :KK53:

Back
X