- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.541
keptinciğim beni de şimdiden yaz listeye takım birincisi ben olucamooo cok iiddalıyııızzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keptinciğim beni de şimdiden yaz listeye takım birincisi ben olucamooo cok iiddalıyııızzz![]()
Ooo son gazkeptinciğim beni de şimdiden yaz listeye takım birincisi ben olucam![]()
az gibi sankiiiiMenumi paylaşıyorum
Sabah 7.30
Bir dilim ekmek iki yumurta domates
Oglen
Ton balikli salata 1 galeta
Aksam
4kasik çorba kavurma salata
Arkadaslar ogleden sonra limonla yesilcayi demledim bardagima once sade soda koydum üstüne yesilcayimi tabsiye ederim tuvalete cikabildim
pattisler cok olmuş bi keremmmHayirli aksamlar
Menu sabah 10da bi ymurta yagsiz peynirle tereyaglu omlet iki dilim tb ekmegi iki uc zeytin
Ogle yogurtlu havuc salatasi haslanmis patitiz bol yesillik dere otu yesil soğan maydonoz yesil biber
Aksam yogurtlu havuç salata haslanmis brokoli ve karnabahar bi haslanmis patitiz roka sekersiz cay
2,5lt su
Spor 25dk kondisyon bisiklet, 15dk kardiyo,42ip atladim
Yatmadan evvel yine bisiklet surebilirim
Simdilik puan 30
Sonra görüşürüz annemgile gidiyoruz
yaprak sarma cidden bi tane miEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
1kuru incir
Kahvaltı
4-5kaşık Yumurtalı ıspanak
Bir haşlanmış yumurta beyazi
Bir dilim t.b ekmek
Yarım kk peynir
7-8zeytin
2tk şekersiz Susam ezmesi
1çk bal
1çk tereyağı
1çk pekmez
Küçük Bebe bisküvisi şekersiz oğluma yaptım tat kontrol
Öğle
Yarım tabak Tarhana çorbası
Yoğurtlu karnabahar Salatası
Şekersiz hoşaf
Ara
Elma
Eti burçak bisküvi bir tane
Akşam
Yarim tabak yayla çorbası
2porsiyon balık
Salata
1yaprak sarma
Karpuz
Bilmiyorum![]()
keptinciğim beni de şimdiden yaz listeye takım birincisi ben olucam![]()
kızlar bu hafta cok iddalıyızBu hafta birinci bizim takım olacak gibi geliyor![]()
aslında gecen hafta listede olacaktım ben regl den dolayı bi artış oldu şimdi hem gecen haftanın hem bu haftanın eksileri toplandı ortaya muhteşem sonuç çıktıOoo son gaz![]()
keptin menüm az demişsin ya inan toktum açlık hissetmedimkızlar bu hafta cok iddalıyız![]()
Hee kız eltilerde yedik yemeği yemeyeceğim dedim ama oda bak pişmiş mi dedi sofra kurarken öylelikle yemiş oldumaz gibi sankiiii
pattisler cok olmuş bi keremmm
yaprak sarma cidden bi tane mi![]()
Sabah mı yapıyorsun sporukızlar spor yaptığımdan mıdır nedir sabahları uyanma isteği olmuyordu ya o tamamen yok oldu çok dinç kalkıyorum sabahları
oooo akşam yemegini hafif tut yarınd aha fazla olcak o eksi
ay merak etmeye basladımaslında gecen hafta listede olacaktım ben regl den dolayı bi artış oldu şimdi hem gecen haftanın hem bu haftanın eksileri toplandı ortaya muhteşem sonuç çıktı
ama azıcık yiyosn niye öyle oldu ki okeptin menüm az demişsin ya inan toktum açlık hissetmedim
ooo dimik yini üyeS Seherimm19 canım bahsettiğim takım burası 1.sayfada kurallarımız var orayı okursan kısmen anlarsın takıldığın yerlerdekaptinn ve diğer arkadaşlar destek olur tabi bende :)
he tadına bakın anladım olsn o da o kadarlıkHee kız eltilerde yedik yemeği yemeyeceğim dedim ama oda bak pişmiş mi dedi sofra kurarken öylelikle yemiş oldum![]()
Kız o muhteşem sonucu söyleseneaslında gecen hafta listede olacaktım ben regl den dolayı bi artış oldu şimdi hem gecen haftanın hem bu haftanın eksileri toplandı ortaya muhteşem sonuç çıktı
Demi amaoooo akşam yemegini hafif tut yarınd aha fazla olcak o eksi
ay merak etmeye basladım
ama azıcık yiyosn niye öyle oldu ki o
ooo dimik yini üye
he tadına bakın anladım olsn o da o kadarlık![]()
akşam yapıyorumSabah mı yapıyorsun sporu