- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.641
ben de o moddayım şu an ilerisi meçhulll![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de o moddayım şu an ilerisi meçhulll![]()
![]()
ooo harikaymis tamam yolla mutlaka merak ederim:)Canım burda bi lux restoran var yanındada pavillion. Benim kuzen o restoranın saalinda nisan yapicak. Sevgilisi saniyorki konuşmaya gidiyorlar detayi. Onlar orda yemek yerken biz dışarıdaki pavillion suslicez. Yarin sözleri var. Yani kiz evlilik teklifi almayı artık gözden çıkardı diye son dakika supriz yapıcazfoto göndericem hepinize ♡♡
Paylaşıcam canım mutlaka ♡ooo harikaymis tamam yolla mutlaka merak ederim:)
ben çorapsız zor uyurumPapatya çayı içiyorum kaç gundur. Zencefil iyi gelmiyor ne yazıkkilimon daha çok oksurmeme sebeb oluyor. Ilkkez hayatında kalın çoraplarla yattım
okadar hastayım yani düşün. Ben normalde yaz kış corapsiz yatmayı birak ayaklarımı yorganin altında tutamiyorum
sende kac cikarsin?büyük gün yarın![]()
![]()
o ikramdır o zaman asıl iskenderde pilav olmaz ki şaşırdımmEvet burdada pilavlı iskender yapıyorlar
sor ama orjinalinde yok ilk kez duyuyorumetiket yaptığım arkadaş kilosu ile ilgili konu açmıştı
verdim verdim
özellikle eşime sorcam o daha iyi bilir
bence bu cok güzel bişey eşinle vakit geçir sonr yaparsın spor
evlenince o zaman sana da
he kız iskenderde pilav bnde bilmiyom menü olarak veriyoldurlar belki orlarda
@Bir garip bütün sporunu sil bununaaa pardn sporuda yok ki hiç
yooohh
he tm anladım glsin bakam![]()
cnm cektio ikramdır o zaman asıl iskenderde pilav olmaz ki şaşırdımm
sor ama orjinalinde yok ilk kez duyuyorum
aynen menü olaraktır normalde olmazz
![]()
valla bilemiyorum 73 çıkmayım yetersende kac cikarsin?
valla bilemiyorum ama benim bildiğim senin resimdeki gibi ağzım sulandıo ikramdır o zaman asıl iskenderde pilav olmaz ki şaşırdımm
sor ama orjinalinde yok ilk kez duyuyorum
aynen menü olaraktır normalde olmazz
![]()
anladim canim hadi insallah kurtul su kilolarindan sende:)valla bilemiyorum 73 çıkmayım yeter![]()
tahminen 72,60 civarı yapar
cnm cekti![]()
valla bilemiyorum 73 çıkmayım yeter![]()
tahminen 72,60 civarı yapar
valla bilemiyorum ama benim bildiğim senin resimdeki gibi ağzım sulandı
afiyet olsun bibiğiiimmmtavuk dürüm söylücem lavaşını yemicem
gel sana ısmarliyim
![]()
afiyet olsun kararsız kaldım ızgara köftemi söylesemafiyet olsun bibiğiiimmm
kürdan köfte yedim bende![]()
ya benim için zayıf kalmak çok zor ya bir çatlama vurlyorum kafadan 2 kilo geliyoranladim canim hadi insallah kurtul su kilolarindan sende:)
hee hiç yok dememtavuk dürüm söylücem lavaşını yemicem
gel sana ısmarliyim
![]()
ahahahhaa kıyamamkizlar siteye girer girmez iskender gekdi onume ay bir canim cekti kii resmen aserdinm![]()
oy kv si de kalırmıstakizlar siteye girer girmez iskender gekdi onume ay bir canim cekti kii resmen aserdinm![]()