- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaça yaptırdın senoo nerdennnn bak ben mert davetiyeden yaptırmıştm![]()
İp atlıyorum canım. Çok etkili emin ol.bugün daha güzel menü ile karşınza çıkıcamakşamda 45 dk spor yapcam . sen ip atlıyor muydun
bugun olum orucu tutarim yinede o yuzdeyi bozmamoysaki takım coşmuştu bozcan mı simdi o caaanım yüzdeyi![]()
cok yorgun cnmm sen nasilsinnTamam canım nasılsın
afiyet olsun kuzum yanına meyve al 1 mandalina ya da elma kokar yiyemem dersen de 2 ceviz yanına kahve ohh mis gibi ara öğünkaça yaptırdın senuğurlu tasarıma yaptırdım atarım resmini şindik
yemeğimi yedim 2 lokma lavaşından yedim bide tavuklarını yedim kedi gibiayranda büyük söyledim oh doydum
salatasınıda ayırdım domateslerini yicem 4 5 gibi
bide çayla püskevit yerim akşam yemeği yemicem
![]()
Sağolsunlar çok anlayışlılaryok artikk kiz size torpil gecmisler ikinizede killi iskender getirmisler ayrimcilik yapmamislar![]()
Sağolsunlar çok anlayışlılar![]()
ip varmış gibi mi ip ile mi atlıyorsun ? benim evde nasıl olcak bilmiyorum asma tavan var avizelerde sarkık sizden çok heves etmiştimİp atlıyorum canım. Çok etkili emin ol.
Yok canım eşim almıştı. Evde salıncak ipi var onunla atlıyorum. Şu aralar ipsiz atlıyorum kızım arkamda önümde çok dolanıyor. Bi tarafına bişey olmasın diye ipsizde farketmiyor.
yok cnm normal ip var bende az kalın ağırlığı var öbür plastik gibi olanlar küçük geldi bana kendim sayıyorum
İpsiz atlıyorum. Mecbur çocuktan ötürüip varmış gibi mi ip ile mi atlıyorsun ? benim evde nasıl olcak bilmiyorum asma tavan var avizelerde sarkık sizden çok heves etmiştim
at baakm göndertttkaça yaptırdın senuğurlu tasarıma yaptırdım atarım resmini şindik
yemeğimi yedim 2 lokma lavaşından yedim bide tavuklarını yedim kedi gibiayranda büyük söyledim oh doydum
salatasınıda ayırdım domateslerini yicem 4 5 gibi
bide çayla püskevit yerim akşam yemeği yemicem
![]()
göreceğizbugun olum orucu tutarim yinede o yuzdeyi bozmam
cok yorgun cnmm sen nasilsinn
![]()
sen nerelerdesin kuzzum
tavana değme sıkıntısı nasıl oluyor ya bende iştahlandım da azcıkyok cnm normal ip var bende az kalın ağırlığı var öbür plastik gibi olanlar küçük geldi bana kendim sayıyorum
Bi bilsem. Evimizde sıcak oluyor genelde. Isyerindeki klimalardan hemen hasta olurum. mesela millet tshirt ile gezer ben boğazlı kazaklaben çorapsız zor uyurum![]()
sizin orda at kestanesi oluyordu onu balla karıştır ye çok iyi geliyor ... asıl üşüttün hasta ettin kendini bu kadar kuzum
ipsiz nadil atliyorsubYok canım eşim almıştı. Evde salıncak ipi var onunla atlıyorum. Şu aralar ipsiz atlıyorum kızım arkamda önümde çok dolanıyor. Bi tarafına bişey olmasın diye ipsizde farketmiyor.
sag ol cnmyok cnm normal ip var bende az kalın ağırlığı var öbür plastik gibi olanlar küçük geldi bana kendim sayıyorum
kv kp geldi yatili evde pinekliyomm cnmmsen nerelerdesin kuzzum
bende bu kizlardan heveslendim vallatavana değme sıkıntısı nasıl oluyor ya bende iştahlandım da azcık
O ne gii ahahhahaah hee corapsiz yatıyorum diyeGeçmiş olsun yangın ayşeee![]()
oo kuzumm cok gecmis olsun dr gittinniBi bilsem. Evimizde sıcak oluyor genelde. Isyerindeki klimalardan hemen hasta olurum. mesela millet tshirt ile gezer ben boğazlı kazaklabademciklerim şişiyor yılda 10 kez iltihaplaniyor. Cikarttiricam valla
![]()