- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.781
ikisi desem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisi desem![]()
Gülleri del uçlarına boncuk bağlaKızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
Ne güzel yaa şöyle bi teklif almadım. Benim dememle bi yüzük aldı. Arabayı tepeye sürdü. Baraj manzarasında bi evlenme teklifi aldım. Sonra bi motor geldi abi nohut yermisiniz diyip bütün romantizmin içine etti.Kızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
Akşamı belki yemem dedin ya ondan ye dedim menü dolu dolu beğendim..Diyetisyen önermişti canım hergün iki tatlı kaşığı göbek yağlarına diye hamilelikte gittiğimde en çok yağ göbek bölgesinde demişti iki hafta sonra gittiğimde beklediğimden daha çok yağ kaybetmişsin demişti özellikle göbek bölgesinden
Ilık süte koyuyorum canım
Akşam azmı geldi ki yoksa ara olarak mı diyorsun
Anladım canım bidaha yapmamaya çalışıcam bakalım
O neydi giiiNe güzel yaa şöyle bi teklif almadım. Benim dememle bi yüzük aldı. Arabayı tepeye sürdü. Baraj manzarasında bi evlenme teklifi aldım. Sonra bi motor geldi abi nohut yermisiniz diyip bütün romantizmin içine etti.![]()
Su serpsen üstüne nasıl olur belki ağırlaşırKızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
Düşündüm canım ama çok ince bildigin gibi değil ucarmiki bilemedim. Rezil olmayalim. Demesinler yabancılar türkler geldi buranın içine etti gitti diyeSu serpsen üstüne nasıl olur belki ağırlaşır
Allah seniO neydi giiihiç etmiyeydi daha iyiydi ahahaha canım bunu bulamayanlarda var şükret sen yinede. Benim teklifimde fena değildi ama olmasada olurdu
ben sevmiyorum öyle supriz şeysileri
nasil boncuk takiykm kiz anlamadim ümoş. Eskiden dantel yaparlardı şekil vermek icin şekerli suya batırırlardı hatırladinmi
o bile aklima geldi
Uhula dicem de cok mu saçma olurDüşündüm canım ama çok ince bildigin gibi değil ucarmiki bilemedim. Rezil olmayalim. Demesinler yabancılar türkler geldi buranın içine etti gitti diyegerçi ben turke benzemiom oleyyy
ruslara söverler agahhaha
valla zararlari ruh halime gore degisiyirzararları yoksa anlaşılır niye anlaşılmasın kuzum .. ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum şuan kendimi 73e hazırladım![]()
![]()
ark aldirmisti cocukken cnmm bir skintisi olmuyordu.Canım sendemi aldırdın yoksa. Çok aldıran varmış
cok anlayamadim ama silikon yapistirsan uclarina agir olur.Kızmasalar acil. Yapay gül yaprakların vardi onları actim paketten şimdi ama ya uçarlarsa bunlar açık havada olacak cunki. Nasil agir olabilir yada ne şekilde yapabilirim
kiz evlenme teklifin bile sana ozelNe güzel yaa şöyle bi teklif almadım. Benim dememle bi yüzük aldı. Arabayı tepeye sürdü. Baraj manzarasında bi evlenme teklifi aldım. Sonra bi motor geldi abi nohut yermisiniz diyip bütün romantizmin içine etti.![]()
Aaa silikonun var valla bak onu yapicam sagol kizAllah senisenin teklif nasıldı acep. Kız yapraklarım ucunu del iple boncuk bağla. Aa birde aklıma silikon geldi. Yapraklara silikon sürebilirsin bak.
![]()
Oldu canım elin pavilyonuna japon yapistiricisiyla yapıştıriım bari kesin olsunUhula dicem de cok mu saçma olur![]()
![]()
Aaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyoDiyetisyen önermişti canım hergün iki tatlı kaşığı göbek yağlarına diye hamilelikte gittiğimde en çok yağ göbek bölgesinde demişti iki hafta sonra gittiğimde beklediğimden daha çok yağ kaybetmişsin demişti özellikle göbek bölgesinden
Ilık süte koyuyorum canım
Akşam azmı geldi ki yoksa ara olarak mı diyorsun
Anladım canım bidaha yapmamaya çalışıcam bakalım
Çocukken aldirilmasi daha kolaymış canım şimdi kanama falan olabilirmis ama her ay hasta olmaktansa daha iyi. Insan agustosda bademcikleri sisermi. Benim sisiyorvalla zararlari ruh halime gore degisiyir
kuzum senin kilo bostur gider hemen
ark aldirmisti cocukken cnmm bir skintisi olmuyordu.
cok anlayamadim ama silikon yapistirsan uclarina agir olur.
kiz evlenme teklifin bile sana ozelnohut yermisinize bittim
![]()
Benimde tek gobisim var. Ne yağıymış canım o denersen haber ver mutlakaAaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyoya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.
Vaaay ne güzelAaa silikonun var valla bak onu yapicam sagol kizben 55.katda yine gulyapraklari eşliğinde manzaralı biyerde almıştım teklifimi. Ama teklif yoktu yani. Zart diye suratıma tutulan bi yüzük vardi. Bende birsey demeden yaktım bi iki ayy uyyy yaptim. Çeksene kızlara aticam dedim. Geldim gruptaki kızlara atmıştım
![]()
Akşamı belki yemem dedin ya ondan ye dedim menü dolu dolu beğendim..
Göbek yağı eritiyor muymuş bir tane alayım bende tadı efsane zaten.. benim de göbek kısmım çok yağlı
Kızlar nette çok rastlamadım ama diyetisyen öneriyor du hatta kendide tüketiyormuş bazen süt ve muz la kokteyl gibi yapıyorum demiştiAaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyoya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.
ayni beni tarif ettinAaa bendemi denesem. Benim kilonun %80 i göbekte. Lömbür lömbür sallanıyoya çok rahatsız oluyorum. Bugün birde aspir yağını duydum. O da yağları parçalıyomuş.
ayy cok fenaa yaaÇocukken aldirilmasi daha kolaymış canım şimdi kanama falan olabilirmis ama her ay hasta olmaktansa daha iyi. Insan agustosda bademcikleri sisermi. Benim sisiyorevet kusum silikon ile yapicam
nedir o ben kacrdimmm. bende isterimmmKızlar nette çok rastlamadım ama diyetisyen öneriyor du hatta kendide tüketiyormuş bazen süt ve muz la kokteyl gibi yapıyorum demişti
ben begendim. Hamur isleri sabah yenmis .bugün kü menüm
sabah
1 ıspanaklı gözleme
yarım kaşarlı sıkma
çay
ara
yarım bardak kadar kahveli süt
öğlen
1 yk kaşığı pilav
2 kepçe etli bamya
1 küçük kase yaklaşık 3 yk kadar yoğurt
ara
türk kahvesi
işten çıkmadan
1 bardak (250 ml ) sütlü kahve içcem kahve eseri miktarda
akşam
evde tekim
4 5 çeri domates 2 3 yaprak marul 1 salatalık yerim
1 meyve yerim
su 1,5 lt oldu 3 e tamamlamaya çalışacam
guzel cnmŞimdiden yazayım menü belli nasıl olsa
Emziren anne menüsü
Kalkınca 8:00
2kuru kayısı
1kuru incir
8:30
Bir bardak süt (1tk Hindistan cevizi yağı ile)
10:30kahvaltı
1yumurtadan kaşarlı taze soğanlı yulaf unlu(1Tk) omlet
Bir dilim t.b ekmek
2tk Labne peyniri
5-6zeytin
2tk şekersiz Susam ezmesi
1tk bal
1çk tereyağı
Öğle 14:00
Arpa şehriye çorbası (4kepçe)
Yoğurtlu sarımsaklı havuç (1tane rendeledim)
16:45
Servis tabağıma sığmadı arkası da yoktu hoşaf tanesi 2minik erik 1minik kayısı
1elma
2ceviz
18:30 akşam
1tabak mercimek çorbası
1tabak börülce salatası
Yoğurt veya ayran
Bilmiyorum belki yemem yersem yazarım inşallah