- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.841
Sadece biraz ip atlayayım bari öğlen atlarken adetimi sökmüştüevet ve adetsin bugun dinlenme gunun olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece biraz ip atlayayım bari öğlen atlarken adetimi sökmüştüevet ve adetsin bugun dinlenme gunun olsun
ip bulamadim evde ben nasil atlasamSadece biraz ip atlayayım bari öğlen atlarken adetimi sökmüştü
Iste diyey yaparsan zaten veriyorsun bilmiyorum ben inanmiyorum etkisine ama tercih meselesi tabi denemek isterseniz deneyin bi kutusu 80 lira civarıydıAma aspir yağını diyet eşliğinde için diyorlar.
Tarif verebilir misin peki bende deneyim evde tam buğday unum da var hafta sonu yaparım. Hamur şeklinde atıyorsun dimi pişmiş hali ile miCanım ben kendim yapıyorum tam buğday ekmeği 4-5 bardak unla hamur yoğuruyorum dilimleyip atıyorum buzluğa hergün bir tane çıkarıyorum tost makinesinde 2dkda yumuşacık oluyor miss
Ve 10gün bazen iki hafta yetiyor bir ekmek bana
Ip varmış gibi atla ben öyle yaptım kızlar olur dedi umeyye de öyle yapıyormuşip bulamadim evde ben nasil atlasam
Akşam yatmadan ya kimyonlu su iç ya maydonoz suyu iç ikisi de yoksa soğan suyu yap iç. Maydonoz ve soğan hem adet söker hem ödem attırır. Kimyon gaz varsa giderir ödem attırırSadece biraz ip atlayayım bari öğlen atlarken adetimi sökmüştü
Muhallebisabah
ilik su 1 gun kurusu
1 kk suzme peynir
1 dilim tb ekmegi
5 zeyrin
2 dilim kasar peynir
2 isirik ev pogacasi
ara
2 hurma
2 ceviz
kadayifli muhallebi 1 ufak kase
aksam
1 kase sehryye corvasi
1 kocamannnnnnn kase devasa ama mevsim salata
2 isirik peynirli borek
1 ad. ananas
1 saglikki kurabiye
İp varmış gibi atla canımip bulamadim evde ben nasil atlasam
Ben ödem atıcı içiyorum. Bakalım nolacak sabahKızlar şimdi spor yaparsam ödemmi tutarım![]()
Tamam canım inşallah maydanoz severim ama süt azaltıyormuş korkuyorumAkşam yatmadan ya kimyonlu su iç ya maydonoz suyu iç ikisi de yoksa soğan suyu yap iç. Maydonoz ve soğan hem adet söker hem ödem attırır. Kimyon gaz varsa giderir ödem attırır
1 kutu seksense kalsınIste diyey yaparsan zaten veriyorsun bilmiyorum ben inanmiyorum etkisine ama tercih meselesi tabi denemek isterseniz deneyin bi kutusu 80 lira civarıydı
Spor mu yaptın akşamOf yaa bugünde zaman hiç geçmiyo
Ben ödem atıcı içiyorum. Bakalım nolacak sabah
Evet azcık daha yapim diyorumSpor mu yaptın akşam
Aslında ağır sporlar yapmadıkça sorun yokmuş herhaldeEvet azcık daha yapim diyorum
Iste para tuzagi bence le cartini diye bişey vardi o da oyle bi para spordan önce iciyorsun yag yakimi super diye sonra aslinda sade kahve ve telvesinin o ise yaradığını ogrendik zayiflamak inan sekeri yok ederek istah kapatmakla olacak kolay değil ama para vererek de olmuyor bi suru bitkisel sey diye para veriliyor hic kilo verdirdigini gormedim1 kutu seksense kalsın![]()
canim bende iceyim ne ladar kimyon koymam lazimAkşam yatmadan ya kimyonlu su iç ya maydonoz suyu iç ikisi de yoksa soğan suyu yap iç. Maydonoz ve soğan hem adet söker hem ödem attırır. Kimyon gaz varsa giderir ödem attırır
sag ol cnm malum kp kv hazirliklar inan gozum kalmasin diye yedim sisicikti bir yerlerim cok guzelde yapmistim soylemesi ayipMuhallebi
börek
Poğaça
Perşembe günü bide
Afiyet olsun canım süt olsun bebişe
İp varmış gibi atla canım![]()
Yok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..Canım ben anlamıyorum
Canım çok az yemissin. Çok kilo verirsin ama sağlıklı drgil gittiği gibi geri gelir. Spor yapıyorsun gerçekten 1200 tamamla. Sen birde çok koşturan birisin 1200 bile az sana
Hey maşallah kaç puan yapıyor
Anlıyorum canım afiyet olsun kv yemeğe gittiğimizde oda yapar sağolsun diyetteyiz desekte oğullarım yer der ama bizde yerizcanim bende iceyim ne ladar kimyon koymam lazim
sag ol cnm malum kp kv hazirliklar inan gozum kalmasin diye yedim sisicikti bir yerlerim cok guzelde yapmistim soylemesi ayipaksami hafif gecirdim ama gorsun degil mi
ip yokmus gibi deneyecehim ben de![]()