- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.881
Ay sağol canım yaa hesaplamışsın. Kızımı yıkadım uyuttum derken anca girebildim.Hey maşallah kaç puan yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sağol canım yaa hesaplamışsın. Kızımı yıkadım uyuttum derken anca girebildim.Hey maşallah kaç puan yapıyor
Hiç gelmedi. Ay saçmalığa bak yaa hayret bişey. O kadar düşünüyomuş kızının başında duraymış.Kızlar bir sey danışamam lazım size ...
9 katlı apt. Oturuyorum 7.ci kattın balkon borusunda problem var benim üst kat komşumun ve onun üstündeki komşunun salonuna sızıntı yapıyor duvar nemlenmiş durumda üst komşunun hali berbat zaten 6.ci katta da öğrenci yaşıyor bayan bir öğrenci onun yüzüne tadilat yapılamıyor eve erkek giremezmis vs babasına kadar aradık ama halen aynı durum şimdi sel uyarısı verildi yarın için yağmur daha çok yağacak ve yine benim salonum batacak daha beter nereye şikayet edeyim direk zabıtaya mı yoksa belediyeye mi böyle bir şey başınıza geldi mi ?
Ye kız yararsa bizde yiyelimAspirden annem bahceye dikmisti onu sifasi da cok kasintiya birebir kavurganin içine katip kitir kiti yiyorsun sert bende asli var ac karnina yesem bari :))
Bu insanlikla alakali yok namusla ilgili degel bizde elhamdulillah muslumaniz duskunuz bu mecburi ariza giderilecek nasil insanlar yardimci olunacagi yerde bide komşu olmusun yarin bigin komsunun kulune muhtac olursan ne yuzle.. canim ben esime sordum polise şikayet edecekmisin polis esliginde usta gelip yapsin..esim su faturasu yazar bu kadar bilgisi varOlur olur onla iç
Ne bilim birde kıza evi almışlar yani kira falanda değil tek yaşıyor evde
Çok hızlı değil yani kanguruyla yürüdüm kuzumTempo?
sende mi kanguru kullayrsnÇok hızlı değil yani kanguruyla yürüdüm kuzum
Aynen kuzumnsende mi kanguru kullayrsn
Bende kuş gibisin dicektim munterim once davranmışSeni çakal yaaa
Eşim iki gün önce iki sene önce yaptığım kol böreklerinden istedi tartının geçmesini bekliyorum![]()
Şaka yapıyorsun dimi6.ci katta da öğrenci yaşıyor bayan bir öğrenci onun yüzüne tadilat yapılamıyor eve erkek giremezmis
esinle arayi duzelttin kendini kebaba verdinMenüm sabah
1 omlet
Bir dilim kaşar
4 zeytin
1 kaşık domates sosu
1 dilim ekmek
Öğlen yok
Ara
1 elma
1 bardak süt
Akşam
Çökertme kebabı
1 bardak ayran
1 tabak salata
aynenBende kuş gibisin dicektim munterim once davranmışne tartı günüymüş hepimizin korkulu rüyası
![]()
Yaa bu espriyi ben yapıcaktımesinle arayi duzelttin kendini kebaba verdin![]()
Ahahahhah aynen kilo vermem durdu zaten aramız duzelince sabit takılıyorumesinle arayi duzelttin kendini kebaba verdin![]()
adam etli seviyosa demekAhahahhah aynen kilo vermem durdu zaten aramız duzelince sabit takılıyorum![]()