- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.201
Verecuhh tabi bacaklarimiz belimiz incecik olacakkkAy inşallah veririz. Geçen yaz kıyafetlerin çoğunu giyemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verecuhh tabi bacaklarimiz belimiz incecik olacakkkAy inşallah veririz. Geçen yaz kıyafetlerin çoğunu giyemedim![]()
Hahh iyi bari ama vereydin keske66bazen 64 bazen 65. Kilo almadım şükür listeye giricem bende bu ay galiba
Ayy iste bu cok can sıkıcı oluyo yaa kilo durdugu zaman sinir oluyo insanOkulda beş sene hep beginner okuttular das ist, Nein, ich bin, du bist falan filan
daha ileri gidemedik nedense
![]()
![]()
İnşallah ya üç haftadır nerdeyse yerimde sayıyorum regl dönemi dikkat edince gider dediler Cıks gitmedi![]()
Benim simdilik iyi dun cokk yorilmusum 9:30 yattim..yaa ogun sut detoksu yaptim kabiz oldum o kadar erik yememe ragmen dun hic agzim bos durmadi geldim gittim salata yedim persembe gunu ac kalma seyi dune vurdu simdi kahvalti yapip gezmeye gidecegiz annemgil geldi ya artik bol bol gezeriz:)Kilo vercekse 1 tabak yememeli yemesinsenin nasıl gidiyor diyet
Zayifaaaammmmdelirdi
ben zaayiiaaafff
heee kiz bide benim ust bedenim hep ince alta göre
Emziriyorum kiAyy iste bu cok can sıkıcı oluyo yaa kilo durdugu zaman sinir oluyo insandetoks falan mi yapsan
![]()
Aynen katılıyorum. Bundan 7 sene önce daha çabuk kilo vermiştim. En son yedi sene önce diyet yapmıştım. 14 kg vermiştim. Çok incelmiştim.Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahaha![]()
Dee gett bacim ruzgar ucurur 50kg cok super esin nediyor bu kgya dusecem dedinmi3ayda 45 olurmuyum sence![]()
Aferin kiz az daha ilerletsen konuşuruz buradaOkulda beş sene hep beginner okuttular das ist, Nein, ich bin, du bist falan filan
daha ileri gidemedik nedense![]()
Sen almadığıma dua etHahh iyi bari ama vereydin keskegell gell listeye
![]()
Valla 20li yaşlarda verdin verdin 30dan sonra acayip zorlaşıyor. Ben 1 beden ufak alıp 2 gun yemiyordum o kıyafet bana oluyordu dusun. Şimdi aylarca aç kal 2 kilo gitsinAynen katılıyorum. Bundan 7 sene önce daha çabuk kilo vermiştim. En son yedi sene önce diyet yapmıştım. 14 kg vermiştim. Çok incelmiştim.![]()
İnşallah canım yaVerecuhh tabi bacaklarimiz belimiz incecik olacakkkmomjean istiyom ben
beyaz tişört üstüne
heee acik zayiflayim 34 beden alacam
![]()
Ooof of gençlikValla 20li yaşlarda verdin verdin 30dan sonra acayip zorlaşıyor. Ben 1 beden ufak alıp 2 gun yemiyordum o kıyafet bana oluyordu dusun. Şimdi aylarca aç kal 2 kilo gitsin![]()
59 güzel bir rakam ...ben 57yi görmüştüm ne güzel günlerdi o günler . Kız eşin başlasın işe sen hızla verirsin 53e düşersin hemencikBen yazin 52 kiloydumne gizeldiii
ramazanda aldim ben 54 oldum sonra devami geldi bu ramazanda hep dikkatli yicem
bende 59 u gormuştum biliyosun
verecuhhh
bi 6 lari gorsen devamı gelecek hadi az kaldii
![]()
Annenlerle çok takıldın mı kilo veremiyon sen amaBenim simdilik iyi dun cokk yorilmusum 9:30 yattim..yaa ogun sut detoksu yaptim kabiz oldum o kadar erik yememe ragmen dun hic agzim bos durmadi geldim gittim salata yedim persembe gunu ac kalma seyi dune vurdu simdi kahvalti yapip gezmeye gidecegiz annemgil geldi ya artik bol bol gezeriz:)
Yapayım kuzum kuru kayısı yoğurt verdim dün sonra yaptı , genelde zaten huzursuz bir bebek bir rahatsızlık olunca da fena oluyorKan damlasıda yapabılır cnm
O zaman yogurtlu corbalar olabılır ırmıklk :)
Armut yedır
Dee gett bacim ruzgar ucurur 50kg cok super esin nediyor bu kgya dusecem dedinmi
Aferin kiz az daha ilerletsen konuşuruz burada
Sen almadığıma dua et![]()