Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Okulda beş sene hep beginner okuttular das ist, Nein, ich bin, du bist falan filan :KK70:
daha ileri gidemedik nedense :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

İnşallah ya üç haftadır nerdeyse yerimde sayıyorum regl dönemi dikkat edince gider dediler Cıks gitmedi :110:
Ayy iste bu cok can sıkıcı oluyo yaa kilo durdugu zaman sinir oluyo insan:kızgın: detoks falan mi yapsan:KK51:

Kilo vercekse 1 tabak yememeli yemesin:sinirli: senin nasıl gidiyor diyet
Benim simdilik iyi dun cokk yorilmusum 9:30 yattim..yaa ogun sut detoksu yaptim kabiz oldum o kadar erik yememe ragmen dun hic agzim bos durmadi geldim gittim salata yedim persembe gunu ac kalma seyi dune vurdu simdi kahvalti yapip gezmeye gidecegiz annemgil geldi ya artik bol bol gezeriz:)

Zayifaaaammmm:rolleyes::KK70:delirdi:KK70:ben zaayiiaaafff:rolleyes: heee kiz bide benim ust bedenim hep ince alta göre
:KK70: evet canım Jillian mesela kemik yapısı kalın herhalde arkadaki kızlar gibi değil videolarında benimde öyle
İncelsem İncelsem 10 cm daha incelerim göbekten dahada incelmez herhalde

Kız öyle deme yemin ederim ben 25 yaşına kadar iki gün yemiyorsun hemen kilo veriyordum. Birde yaş geçtikçe mesela aynı kiloda kalamıyorsun. Yani vucudun çok degisiyor. Anlatamiyom derdimi kimseye ahahaha :KK70:
Aynen katılıyorum. Bundan 7 sene önce daha çabuk kilo vermiştim. En son yedi sene önce diyet yapmıştım. 14 kg vermiştim. Çok incelmiştim. :KK61:

Aynen katılıyorum. Bundan 7 sene önce daha çabuk kilo vermiştim. En son yedi sene önce diyet yapmıştım. 14 kg vermiştim. Çok incelmiştim. :KK61:
Valla 20li yaşlarda verdin verdin 30dan sonra acayip zorlaşıyor. Ben 1 beden ufak alıp 2 gun yemiyordum o kıyafet bana oluyordu dusun. Şimdi aylarca aç kal 2 kilo gitsin :D

Ben yazin 52 kiloydum :bicak:ne gizeldiii:ruh: ramazanda aldim ben 54 oldum sonra devami geldi bu ramazanda hep dikkatli yicem :mapus: bende 59 u gormuştum biliyosun:kızgın: verecuhhh :mapus: bi 6 lari gorsen devamı gelecek hadi az kaldii:eğlence:
59 güzel bir rakam ...ben 57yi görmüştüm ne güzel günlerdi o günler . Kız eşin başlasın işe sen hızla verirsin 53e düşersin hemencik

Benim simdilik iyi dun cokk yorilmusum 9:30 yattim..yaa ogun sut detoksu yaptim kabiz oldum o kadar erik yememe ragmen dun hic agzim bos durmadi geldim gittim salata yedim persembe gunu ac kalma seyi dune vurdu simdi kahvalti yapip gezmeye gidecegiz annemgil geldi ya artik bol bol gezeriz:)
Annenlerle çok takıldın mı kilo veremiyon sen ama :(

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin

Öğlen
Tavuklu salata
1 bardak ayran

Ara
1 elma

Akşam
Kuru fasulye 3 YK