Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum

Tebrikler canım
Canım diyetisyen anne diye bir kadın takip ediyorum oda yazmış bugün 6.08 ay arası günde 2.03 gün ve 2.03 tatlı kaşı ek gıda yeterli yazıyor. O yüzden asla zorlamana gerek yok sadece tadını devlettir o kadar sevmiyorsa birkaç gün sonra tekrar dönebilirsin

İyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum

Tebrikler canım
Bugün neler verdin mesela. Ben bu saate kadar 1.02 kaşık labne bir nohut tanesi büyüklüğünde yumurta sarısı ki çoğunu püskürttü. Hahahahaha. Ve file içine konulmuş elma. Onunda filenin arkasına illa diş kaşıyarak vakit geçirdi. Yoğurt mayalımıştım dün akşam onu dolaptan çıkardım akşamüstü de 1.02 kaşık yoğurt yer

Tebrikler canım
Bir de bizimki şöyle bir taktik geliştirdi. Ağzına ekli daya verdim zaman ağzı açık bekliyor yutkunur ya da çiğnemiyor. Bugün işte labne falan verdim ya her yeri püskürttü için temizledim oyun halısına koydum halende azıcık bekliyordu haha asla zorlamıyorum inan bana yerse yer yemezse yemez önemli değil

65 e insek bir daha hic yukari cikmasak ve tatli doyumca yiyebilsek hayallerimmmmm nasilll:KK45:
Keşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun için :D senin hedefin?

Off harıkaolur :) yazık bu hatunlara anca iş yapıyrx ya
Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecem

Ya kızlar seneler sonra bir özellik keşfettim inanılmaz rahat bir şey ahaha cahilliğini nde gözüne burun yani. Burun değil burun. Burun değil vurun
Konuşarak buraya yazıyorum inanılmaz rahat olur. Telefonun böyle bir özelliği varmış ve ben bunu yeni keşfettim hahahahaha
Yalnız bazı şeyleri yukarıda olduğu gibi yanlış anlıyor haha haha

Keşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun için :KK70: senin hedefin?

Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecem
Yapma canım bir şeyler atıştır ya da ne yap biliyor musun güzelce giyin dışarı çık kendini diyet de yemelik kaç bir şey al dolaş sana iyi gelir

Ben de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otel de nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil or Ben de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otelde nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil ordovTaba

Pazartesi günü 74 leri görmeyi çok istiyorum
Akşamları bu iki gün beni yazamayabilirim fırsat fırsatım olmuyor ama ondan sonra bomba gibi geliyorum kızlar

Yapma canım bir şeyler atıştır ya da ne yap biliyor musun güzelce giyin dışarı çık kendini diyet de yemelik kaç bir şey al dolaş sana iyi gelir
Pazar var burda orya bile inesim gelmiyor normalde çok severim gidip bakmayı almayı ona bile gücüm yok bugün :( .
Ay size allah sabır versin yardım etsin ben 2 kisiyim zorlanıyorum ya bebek olsa nasıl yetişecek işler :deli:

Pazar var burda orya bile inesim gelmiyor normalde çok severim gidip bakmayı almayı ona bile gücüm yok bugün :KK43: .
Ay size allah sabır versin yardım etsin ben 2 kisiyim zorlanıyorum ya bebek olsa nasıl yetişecek işler :deli:
Canım vallahi yanına destek birisi mutlaka olması gerekiyor yoksa tek başına yapmanın inanki imkanı yok ya o bebek ilgisiz büyüyecek Ya da ev berbat bir şekilde duracak yani yapacak hiçbir şey yok bir olsun da çaresine bakılır elbet

Ben de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otel de nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil or Ben de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otelde nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil ordovTaba

Pazartesi günü 74 leri görmeyi çok istiyorum
Akşamları bu iki gün beni yazamayabilirim fırsat fırsatım olmuyor ama ondan sonra bomba gibi geliyorum kızlar
Benim gibi yap domates salatalık peynir marul maydonoz ben ilk kilolarımda akşam böyle şeyler yiyerek verdim yanına da çiğ kuruyemiş bende 70i görmek istiyorum pazartesi nasıl olacaksa artık

Back
X