- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.241
Tamam takipdeyim::)))Hee giz karne verecekler sana paylasim alanini takip etmezunlarin basari öyküsü de var oraya da yazarsin istersen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam takipdeyim::)))Hee giz karne verecekler sana paylasim alanini takip etmezunlarin basari öyküsü de var oraya da yazarsin istersen
![]()
kesimlikle cnm. cok tebrik ederm seni..Arkafaslar ne kadar sanal da olsa bu grup insani motive ediyor sanki diyetisyene hesap verecekmisim gibi yemiyorum grubu düşününce
Tatli manyağı olarak seni anlıyorum ancak frenleyerek olur başka türlü zor görünüyor: Dben tatliya dayanamyrm yaane olacak sonummm
bitteri oyle yerm hemen bitmesn diye her tatliyi oyle yerm diyebilirmama doymuym tstlidn
![]()
65 e insek bir daha hic yukari cikmasak ve tatli doyumca yiyebilsek hayallerimmmmm nasilllTatli manyağı olarak seni anlıyorum ancak frenleyerek olur başka türlü zor görünüyor: D
Hayaller güzelde gerçekler acı65 e insek bir daha hic yukari cikmasak ve tatli doyumca yiyebilsek hayallerimmmmm nasilll![]()
Off harıkaolur :) yazık bu hatunlara anca iş yapıyrx yaNohutlu yemeğini yapacaktım olmaz mı içine soğan karnıbahar az salça az zeytin yağı gircek sporda yapcam daha evde toparliyorum ne dersin
Ayy ınsallaaahhh65 e insek bir daha hic yukari cikmasak ve tatli doyumca yiyebilsek hayallerimmmmm nasilll![]()
Evet ya ne guzel Değil mi. Ben de bu sayede bu grupla yaklaşık 10 kg verdimArkafaslar ne kadar sanal da olsa bu grup insani motive ediyor sanki diyetisyene hesap verecekmisim gibi yemiyorum grubu düşününce
Canım diyetisyen anne diye bir kadın takip ediyorum oda yazmış bugün 6.08 ay arası günde 2.03 gün ve 2.03 tatlı kaşı ek gıda yeterli yazıyor. O yüzden asla zorlamana gerek yok sadece tadını devlettir o kadar sevmiyorsa birkaç gün sonra tekrar dönebilirsinİyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum
Tebrikler canım
Bugün neler verdin mesela. Ben bu saate kadar 1.02 kaşık labne bir nohut tanesi büyüklüğünde yumurta sarısı ki çoğunu püskürttü. Hahahahaha. Ve file içine konulmuş elma. Onunda filenin arkasına illa diş kaşıyarak vakit geçirdi. Yoğurt mayalımıştım dün akşam onu dolaptan çıkardım akşamüstü de 1.02 kaşık yoğurt yerİyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum
Tebrikler canım
Bir de bizimki şöyle bir taktik geliştirdi. Ağzına ekli daya verdim zaman ağzı açık bekliyor yutkunur ya da çiğnemiyor. Bugün işte labne falan verdim ya her yeri püskürttü için temizledim oyun halısına koydum halende azıcık bekliyordu haha asla zorlamıyorum inan bana yerse yer yemezse yemez önemli değilİyiyim canım bende oğlum la uğraşıyorum ek gıda ları sevmiyor zorla yediriyorum bazen ama çok üsterlemekte istemiyorum
Tebrikler canım
Keşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun için65 e insek bir daha hic yukari cikmasak ve tatli doyumca yiyebilsek hayallerimmmmm nasilll![]()
Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecemOff harıkaolur :) yazık bu hatunlara anca iş yapıyrx ya
Yapma canım bir şeyler atıştır ya da ne yap biliyor musun güzelce giyin dışarı çık kendini diyet de yemelik kaç bir şey al dolaş sana iyi gelirKeşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun içinsenin hedefin?
Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecem
Pazar var burda orya bile inesim gelmiyor normalde çok severim gidip bakmayı almayı ona bile gücüm yok bugünYapma canım bir şeyler atıştır ya da ne yap biliyor musun güzelce giyin dışarı çık kendini diyet de yemelik kaç bir şey al dolaş sana iyi gelir
Canım vallahi yanına destek birisi mutlaka olması gerekiyor yoksa tek başına yapmanın inanki imkanı yok ya o bebek ilgisiz büyüyecek Ya da ev berbat bir şekilde duracak yani yapacak hiçbir şey yok bir olsun da çaresine bakılır elbetPazar var burda orya bile inesim gelmiyor normalde çok severim gidip bakmayı almayı ona bile gücüm yok bugün.
Ay size allah sabır versin yardım etsin ben 2 kisiyim zorlanıyorum ya bebek olsa nasıl yetişecek işler![]()
Benim gibi yap domates salatalık peynir marul maydonoz ben ilk kilolarımda akşam böyle şeyler yiyerek verdim yanına da çiğ kuruyemiş bende 70i görmek istiyorum pazartesi nasıl olacaksa artıkBen de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otel de nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil or Ben de ev süpürüyordum elektrik kesildi ara vermiştim bir şeyler atıştırdım akşama ne yiyeceğimi halen daha bilmiyorum yemezsem sütümü olmuyor. Akşama birde bir otelde nişana gideceğim orada pek bir şey yemeyi pek planlamıyorum zaten bir orada tabağa olur yersen de hafif şeyler olur. Orada değil ordovTaba
Pazartesi günü 74 leri görmeyi çok istiyorum
Akşamları bu iki gün beni yazamayabilirim fırsat fırsatım olmuyor ama ondan sonra bomba gibi geliyorum kızlar