Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar vallahi sizde bilmiyorsunuz bu konuşarak yazma özelliğini kullana çok rahat oluyor
Bir çok telefonda var sanırım benimki iPhone yedi ama anneminki 5:10’da bile var yani

Benim gibi yap domates salatalık peynir marul maydonoz ben ilk kilolarımda akşam böyle şeyler yiyerek verdim yanına da çiğ kuruyemiş bende 70i görmek istiyorum pazartesi nasıl olacaksa artık
Canım ben de senin gibi yaparım büyük olasılık bakalım inşallah sen de görürsün biraz sen de Şişlide olabilir belki birden giderse iyi olur ya ben şöyle bir çözüm de buldum aslında bu diyete başladım başlayalı normalde Bağırsakları pek Çalışmazdı çünkü ben lavabodan de çok hızlı kalkarım yani hemen gir çık şimdi :10 15 dakika oturuyorum gerçekten Bağırsaklarımın çalıştığını farkettim oturmak gerekiyor onunda faydasını göreceğini düşünüyorum

Canım vallahi yanına destek birisi mutlaka olması gerekiyor yoksa tek başına yapmanın inanki imkanı yok ya o bebek ilgisiz büyüyecek Ya da ev berbat bir şekilde duracak yani yapacak hiçbir şey yok bir olsun da çaresine bakılır elbet
Kv var bırakmaz annem gelemez engelli kardeşim var ama ben kv ile ne kadar yapabilirim bilmiyorum çok saf çok iyi niyetli hep kp sorar yeyim mi yapayım mı bende sinir oluyorum ezdiryor diye kendine

Canım ben de senin gibi yaparım büyük olasılık bakalım inşallah sen de görürsün biraz sen de Şişlide olabilir belki birden giderse iyi olur ya ben şöyle bir çözüm de buldum aslında bu diyete başladım başlayalı normalde Bağırsakları pek Çalışmazdı çünkü ben lavabodan de çok hızlı kalkarım yani hemen gir çık şimdi :10 15 dakika oturuyorum gerçekten Bağırsaklarımın çalıştığını farkettim oturmak gerekiyor onunda faydasını göreceğini düşünüyorum
Geçenlerde gastrolojiye gitmiştim eşimin zoru ile . Aynı anda hem kabız hem cırcır oluyorum ve inanılmaz bir sancı giriyor karnıma arada yaşıyorum böyle şeyler 45 dk azen 30 dk. Doktor sıklığını sordu senede 3 4 gibi oluyor strese bağladı sonra dediki klozete otur hergun aynı saatte mesela sabah6 yada akşam 8 gibi 30 dk kadar otur arada ıkın ve ayağının altına bir sey koy çömelmiş gibi olur o zaman bağırsak nasıl çalışması gerektiğini öğreniyor bunda . Yapmayınca unutuyor yani çalışmıyor biz burda onun çalışmasını sağlıyoruz ki yaptım mı hayır 2 hafta da sen dediğin için yaparım :D

Canım diyetisyen anne diye bir kadın takip ediyorum oda yazmış bugün 6.08 ay arası günde 2.03 gün ve 2.03 tatlı kaşı ek gıda yeterli yazıyor. O yüzden asla zorlamana gerek yok sadece tadını devlettir o kadar sevmiyorsa birkaç gün sonra tekrar dönebilirsin

Bugün neler verdin mesela. Ben bu saate kadar 1.02 kaşık labne bir nohut tanesi büyüklüğünde yumurta sarısı ki çoğunu püskürttü. Hahahahaha. Ve file içine konulmuş elma. Onunda filenin arkasına illa diş kaşıyarak vakit geçirdi. Yoğurt mayalımıştım dün akşam onu dolaptan çıkardım akşamüstü de 1.02 kaşık yoğurt yer

Bir de bizimki şöyle bir taktik geliştirdi. Ağzına ekli daya verdim zaman ağzı açık bekliyor yutkunur ya da çiğnemiyor. Bugün işte labne falan verdim ya her yeri püskürttü için temizledim oyun halısına koydum halende azıcık bekliyordu haha asla zorlamıyorum inan bana yerse yer yemezse yemez önemli değil
Evet canım zorlamıyorum çok ama işte bide ben nasıl anneyim çocuğumu aç bırakıyorum diyorum :KK43:
Bugün mesela kahvaltı iki üç çay kaşığı Labne yedi nohut kadar da peynir ezdim verdim
Öğlen de bir çay kaşığı yoğurt ve 2-3 tatlı kaşığı çorba verdim tabi bu arada bolca şebeklik yaptım yedirene kadar :)

Hahaha bizimki de istemediği şeyi ağzında tutuyor yutmuyor :)

Kalori saymak iyi oluyor ben hep öyle verdim ama şimdi zor geliyor saymak haftaya 1 kilo vermiş olursun bence günlük 1100 1200 arası aliyordun dimi

Oooo tebrikler kuzum

Havuçlu yoğurt yapasım var ya da karnıbahar haşlarım senin fikrin var mı
Evet canim perşembe gunu basladim kalori saymaya ama 1033 asmadim simdiyece simdi eve dönüyorum gecince gecmisi bi ojuyum arabada zor oluy:confused::kusmuk:

Back
X