Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke ama 65 değil 60 olmamız lazım bunun için :KK70: senin hedefin?

Valla yazık elim işe de gitmedi eşim nöbete gidecek gitsin öyle birşeyler yapacam... midem de çok kötü oldu kramp giriyor muhtemelen yemek yapmam bugün domates salatalık ile gecistirecem
simdilik ilk hedefim 65 :KK59:
sen adet oldun muo_O

Ya kızlar seneler sonra bir özellik keşfettim inanılmaz rahat bir şey ahaha cahilliğini nde gözüne burun yani. Burun değil burun. Burun değil vurun
Konuşarak buraya yazıyorum inanılmaz rahat olur. Telefonun böyle bir özelliği varmış ve ben bunu yeni keşfettim hahahahaha
Yalnız bazı şeyleri yukarıda olduğu gibi yanlış anlıyor haha haha
:D Allah seni diyorum ne yazmis :D ben bu ozelligi biliyorum ama yapamadim sacma sapan seyler anliyor sinir sahibi oluyorum :KK53:
Napim çok gerginim bugün :işsiz:
hayirdir guzuum

sen adet oldun muo_O

:KK70: Allah seni diyorum ne yazmis :KK70: ben bu ozelligi biliyorum ama yapamadim sacma sapan seyler anliyor sinir sahibi oluyorum :KK53:

hayirdir guzuum
Evet çarşamba günü oldum . 65 güzel bir rakam sen doğurdun geldin ben halen 65e düşme derdindeyim :D :D

sen adet oldun muo_O

:KK70: Allah seni diyorum ne yazmis :KK70: ben bu ozelligi biliyorum ama yapamadim sacma sapan seyler anliyor sinir sahibi oluyorum :KK53:

hayirdir guzuum
Regly öncesi depresif ruh hali işte. Kızım çok yaramaz o daha çok gergin yapıyor.

Geçenlerde gastrolojiye gitmiştim eşimin zoru ile . Aynı anda hem kabız hem cırcır oluyorum ve inanılmaz bir sancı giriyor karnıma arada yaşıyorum böyle şeyler 45 dk azen 30 dk. Doktor sıklığını sordu senede 3 4 gibi oluyor strese bağladı sonra dediki klozete otur hergun aynı saatte mesela sabah6 yada akşam 8 gibi 30 dk kadar otur arada ıkın ve ayağının altına bir sey koy çömelmiş gibi olur o zaman bağırsak nasıl çalışması gerektiğini öğreniyor bunda . Yapmayınca unutuyor yani çalışmıyor biz burda onun çalışmasını sağlıyoruz ki yaptım mı hayır 2 hafta da sen dediğin için yaparım :KK70:
Bende oglum ıcın yukseltıcı basamak almıştum
Onu kullanıyrm
Kesınlıkle etkısı var ınAn

Evet canım zorlamıyorum çok ama işte bide ben nasıl anneyim çocuğumu aç bırakıyorum diyorum :KK43:
Bugün mesela kahvaltı iki üç çay kaşığı Labne yedi nohut kadar da peynir ezdim verdim
Öğlen de bir çay kaşığı yoğurt ve 2-3 tatlı kaşığı çorba verdim tabi bu arada bolca şebeklik yaptım yedirene kadar :)

Hahaha bizimki de istemediği şeyi ağzında tutuyor yutmuyor :)
Cnm bence gayet ıyı
Bende aynıyım:)

Dusersin o kg ya bende dusmeden tup bebek yaptırmayı düşünmüyorum bende 65 kg olmak istiyorum yaa:mad: bundan sonra daha siki basliyoruz tamammi:KK60:
Valla başlayalım sıkı sıkı sana çok aklım takılıyor zaten . Ben 2 hafta içinde 69u görcem söz verdim kendime . Senin hedef kilo? 2 hafta içinde kaç olacaksın bakim:dondurma:
Şey sorcam şimdi benim bir yunurta az çalışıyor tüpün açık olan taraf yumurta büyüsün diye düzenli olmasa da pekmez çörek otu yağı bitki çayı ve hayıt içiyorum sence çalışmasını destekler mi iğneler ve klomen ile 1 er tane büyümüştü kür ile büyür mü ? Birde 14.cü gün doktora gitsem çatlamış mı büyümüş mü diye baktiryim diyorum boşa umut mu olur sence

Valla başlayalım sıkı sıkı sana çok aklım takılıyor zaten . Ben 2 hafta içinde 69u görcem söz verdim kendime . Senin hedef kilo? 2 hafta içinde kaç olacaksın bakim:dondurma:
Şey sorcam şimdi benim bir yunurta az çalışıyor tüpün açık olan taraf yumurta büyüsün diye düzenli olmasa da pekmez çörek otu yağı bitki çayı ve hayıt içiyorum sence çalışmasını destekler mi iğneler ve klomen ile 1 er tane büyümüştü kür ile büyür mü ? Birde 14.cü gün doktora gitsem çatlamış mı büyümüş mü diye baktiryim diyorum boşa umut mu olur sence
benim hedef kg 65 canim bakalim vucudum kasilmayi ne zaman birakirsa kg vermeye basliyo kg ya kafayi takiyorumya bi adim ilerlemiyor..
Canim pekmez simdi neden kulkaniyorsun kansızlık mi var.sana dicegim hayit ,polen , incir kurunu kesinlikle kullan derim.mesala tedaviye uc ay var diyelim iki ay hayiti ve polen kullan corek otunuda sonra bi ay incir kurunu kullan allahin izniyle hem yumurta cogalir hem kalite muhtis olur zati tedaviye basladigindada inciri birakma ilaclarka cok iyi sonuc alirsin hic oomasa hatta drun ilaci az bile verir.biliyosunki ilaclar sadece hormonu yukseltip yapay olarak yumurta büyütüyor ama bu kullandığımız uyguladigimiz kurler yumurta kalitesini artirip hem kaliteli büyütüyor sifa rabbimden.. ben 73 kg dusuyum baslayim diyorum sonra 6.. rakamda tedaviye baslamayi düşünüyorum. .

Eger dr gidip baktiracaksan incir kurunude de basla hayitla birlikte kullan taaki yumurtalarina baktirdiktan sonra hayiti corek otunu birak kulllanma. catlatma igneye kadar da incir kurunu kullan kaliteyi artirir buyutmede iyi olur SchonerDuft SchonerDuft
Bence 65kg dusene kadar bi ay hayit bi ay incir kullan git dr rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah hem vucud dinlenmis olur

Eger dr gidip baktiracaksan incir kurunude de basla hayitla birlikte kullan taaki yumurtalarina baktirdiktan sonra hayiti corek otunu birak kulllanma. catlatma igneye kadar da incir kurunu kullan kaliteyi artirir buyutmede iyi olur SchonerDuft SchonerDuft
Bence 65kg dusene kadar bi ay hayit bi ay incir kullan git dr rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah hem vucud dinlenmis olur
Çatlama vyrulmayacam sadece etkiyi ve normal süreci görmek istiyorum. Incir kürü hangisi peki canısı

Evet çarşamba günü oldum . 65 güzel bir rakam sen doğurdun geldin ben halen 65e düşme derdindeyim :KK70: :KK70:
aa ben fark etmemisim hayirlisi olsun insm
Bence de 65 cok guzel iki yil once 63 tum ben ey gidii . Valla zaman akip gidiyor kuzum. Sen ilaclardn oyle oluyorsun takma kafaya birlikte yeniden vermeye calisacagiz :KK19:

Regly öncesi depresif ruh hali işte. Kızım çok yaramaz o daha çok gergin yapıyor.
ah bu kizlar:KK51:

aa ben fark etmemisim hayirlisi olsun insm
Bence de 65 cok guzel iki yil once 63 tum ben ey gidii . Valla zaman akip gidiyor kuzum. Sen ilaclardn oyle oluyorsun takma kafaya birlikte yeniden vermeye calisacagiz :KK19:

ah bu kizlar:KK51:
Evet ilaçlar mahfetti beni ilaçlar yüzünden 73ü tekrar gördüm kısmet veririz.
Ben kilo almaya başlamadan önce 57 kiloydum düşün evlenince aldım biraz sonra fren tutmadı sen de güzel veriyorsun kilo 2 ayda 65e düşersin en geç o da

Bugun 1144 kalori almisim :((

Sabah Karnibaharla brokoli salatasi
Iki dilim ekmek kadar bazlama
Bi yk pekmez, bi tatli kasik kaymak üç zeytin bol yesillik sekersiz cay
Ara yeşil cay
Ogle sonu misafirlikte yedi hurma zemzem suyu
Aksam yine misafirlikte 4yk kuru fasulye salata, Karnabahar firinda sade pismis,sobada pismis küçük boy kabuklu patates,
Malesef gece 11de bi kase yogurt bi kase salata yedim
Beni bugun araba sarsti 5 yere ziyaret edince ne yedigimi anlamadim

Evet ilaçlar mahfetti beni ilaçlar yüzünden 73ü tekrar gördüm kısmet veririz.
Ben kilo almaya başlamadan önce 57 kiloydum düşün evlenince aldım biraz sonra fren tutmadı sen de güzel veriyorsun kilo 2 ayda 65e düşersin en geç o da
veeiriz veririz biz lsinlarin isteyipte yaplamayacagi ne var :KK59:
57 mi ben en son ne zmn 57 olmustum hatirlamiyrm bile ne ladar eski anla :süslü:
ayy in iki aya ikimizde 65 oluruzz :KK6: bana 65 guzel oluyor hafif hissesiyorum yeterli mi degil ama 65 halimi seviyorum :KK68:
skilasma da problem var bende :KK42:

Bugun 1144 kalori almisim :KK43:(

Ara yeşil cay
Aksam yine misafirlikte 4yk kuru fasulye salata, Karnabahar firinda sade pismis,sobada pismis küçük boy kabuklu patates,
tatlim uzulme kalorin cok degil. Sadece sabah bazlama 1 tane olsaydi ve aksam patates olmasaysi bunlari yememeye calis ha ekmek yemissin ha pattiss

Bugun 1144 kalori almisim :KK43:(

Ara yeşil cay
Arada 1200 kalori tamamlamak iyidir canısı afiyet olsun tek patates olmasa iyi olurdu

veeiriz veririz biz lsinlarin isteyipte yaplamayacagi ne var :KK59:
57 mi ben en son ne zmn 57 olmustum hatirlamiyrm bile ne ladar eski anla :süslü:
ayy in iki aya ikimizde 65 oluruzz :KK6: bana 65 guzel oluyor hafif hissesiyorum yeterli mi degil ama 65 halimi seviyorum :KK68:
skilasma da problem var bende :KK42:
Spor yapcan o zaman sikilasmadan olmaz çünkü.
Ben 65 ile tatmin olmam kuzum ya asıl hedefim 56 57 kilo olmak ama uzun süre sonra hemen değil

Back
X