- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.321
Günaydın bebekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uu yeah ınsallah gep beraberAyyy kuzum agzindan bal damliyor valla bu gazla gercekten bir aya 65 olurum
Bak ben kalori sayma isini seviyorum bor donem baya takmistim artik saymıyorum daha dogrusu kafadan yapiyorum ezberlemisim neredeyse hepsino takildigimi bakiyorum. Sende de ose yarayacak inaniyorum. Bir de kilo murlu veriliyor sakin moralini bozma veremesigin zaman takildigin zaman bak ben cok uzun kaldi. 70 lerde gecen yildan hatirlarain cok skilmistim ama 6 lara indim simso guzel gisiyor
Birlikte basaracagiz insfit kadinlar fit anneler olacagiz
![]()
gunaydin cnmmmGünaydın bebekler
Uu yeah ınsallah gep beraber![]()
Bebısı olanlaf sabahın korunde ayakta demıgunaydin cnmmm![]()
aynen cnmBebısı olanlaf sabahın korunde ayakta demı![]()
Kabak tatlısını şekersiz yapabilirdin canım hani konuşmuştuk madem üstüne tahin pekmez hayal ediyon ee bide canım kabağı şekerle katlediyoruzistiyor bebisim. su an bile istiyor. Allah bana bir istah vermis ki sormasu an yiyemedigim kalan kabak tatlisini bol pekmezli findikli tahinli hayal ediyorumm
![]()
kabak tatlisi komsudan geldi cnm yoksa aklimdaaaKabak tatlısını şekersiz yapabilirdin canım hani konuşmuştuk madem üstüne tahin pekmez hayal ediyon ee bide canım kabağı şekerle katlediyoruz![]()
Tamam canım afiyet olsun neyseki tartı ya çok varkabak tatlisi komsudan geldi cnm yoksa aklimdaaa![]()
ewet cnm hem accik yidimmTamam canım afiyet olsun neyseki tartı ya çok var![]()
Git canım masum bulduğun şeylerden yeewet cnm hem accik yidimm
ark aradi simdi gunu varmis oilla gell napcm ben yaaaaaa![]()
Aaa gerçekten miKızlar emelinbusesi aralıkta girmiş siz fark etmismiydiniz
13 aralık yazıyor tekrar bakcam acaba yanlış mı gördüm diyeAaa gerçekten mi
Evet öyleymiş13 aralık yazıyor tekrar bakcam acaba yanlış mı gördüm diye