- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benide aldiniz mi spor grubunaheetecrübeynen sabit
bana ordan kv kp le tartışma stresi 1245354351543 puan ekle cınııımm bütün hafta sonu ugrastım cok kalori yaktım![]()
Ayyy benimde temizlik yapmam lazim kizi okula birakinca once yuruyus sonra temizlik...temizlik
![]()
İnşallah canım yaUMEYYE arkadaşlar sanırım ödem yapıyor vücudumuz ben de artı gördüm bgn moral motıvasyon bozmak yok son gaz devam spora cumaya yine eksi görcez
Himm canim dikkat et gecmis olsun alisirsin işine kolayina is bulunmuyor allah kolaylik versinngünaydın canım benim
diyet eh işte iyi gidiyor hafta sonu çok zorlandım hep hamurişi tatlıyla karşı karşıya kaldım şuanda çok kötüyüm hiç yapamıcam gibi geliyor bide hasta olucam boğazlarım çok ağrıyor
şimdi yeni işimde 2 hafta bitti alışmaya çalışıyorum inşallah alışcam iyiyim şükür diğerinden daha zor bu daha karışık hiç yapmadığım bilmediğim bi iş ama öğrencem inşallah zamanla
diğerinde maaşlarımı geç alıyodum mali durumlar pek iyi değildi battı batıcaktı en son baya bi kişiyi çıkardı şuan 4 kişi falan kalmış öyle yani canım
ay nebilim fena taktim buaralar hele bi gram alcam diye ödüm kopuyo... noldu bana böylesen baya arsızlastn bu kilo konusundayter sana o kilo
ben kayfemi içtim![]()
calışmam lazım ama ben buralarda
Kizlar benide aldiniz mi spor grubuna
cok zor bi durumKizlarrrrr.... kizim kocaman cikolatali krep yiyor ama bennn yumurtaa. Aferinnn bana.
aferin kiz... ve hosgeldin grubumuza:)Kizlarrrrr.... kizim kocaman cikolatali krep yiyor ama bennn yumurtaa. Aferinnn bana.
alışveriş yapmayı özledimay nebilim fena taktim buaralar hele bi gram alcam diye ödüm kopuyo... noldu bana böyle
Iyi yapmissin canikom bende simdi ictim geldim... buarada bi güzel alisveris yaptim hafta sonu anlatamammmm ay cok mutluyum hihihi
Bende hemen bakiyorum hatta kosuyorummbdv de konum var![]()
Sen detoksmu yapiyorsun canim vucud alarma geciyordur kitlik var diye kg da takilir umeyye detoks en fazla ayda iki gun uygulanir organlarina zarar olmasin dikkat et..Günaydın kızlar
Ya kaç gündür kendimi paralıyorum 69.40 çıktım şaka gibi![]()
neler almadimki:) yüksel bel acik renk bi kot aldim, buzmavisi bi kaban, mürdüm rengi bi kazak (kollari bol olandan) uzun hirkalardan aldim bitane, deri koyu kirmizi spor ayakabisi ama hem elegan hem spor bi tarz, siyah uzun bedeni saran bi elbise corab ve botlarla kombin yaptim süper oldu:), gri kollari bagcikli bi kazak aldim, parfüm aldim kendime bide Saat aldim:)...alışveriş yapmayı özledimneler aldııınn
senin kilon iyiiiiiiii daha zorlama artık manken mi olacağaaan başımıza
![]()
Aaa hoşgeldin canım nasıl oldunuz kızın la iyimisiniz