Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın canım benim
diyet eh işte iyi gidiyor hafta sonu çok zorlandım hep hamurişi tatlıyla karşı karşıya kaldım şuanda çok kötüyüm hiç yapamıcam gibi geliyor bide hasta olucam boğazlarım çok ağrıyor
şimdi yeni işimde 2 hafta bitti alışmaya çalışıyorum inşallah alışcam iyiyim şükür diğerinden daha zor bu daha karışık hiç yapmadığım bilmediğim bi iş ama öğrencem inşallah zamanla
diğerinde maaşlarımı geç alıyodum mali durumlar pek iyi değildi battı batıcaktı en son baya bi kişiyi çıkardı şuan 4 kişi falan kalmış öyle yani canım
Himm canim dikkat et gecmis olsun alisirsin işine kolayina is bulunmuyor allah kolaylik versinn

sen baya arsızlastn bu kilo konusunda :KK70::KK70::KK70: yter sana o kilo :tokat:
ben kayfemi içtim :kahve:
ay nebilim fena taktim buaralar hele bi gram alcam diye ödüm kopuyo... noldu bana böyle:D
Iyi yapmissin canikom bende simdi ictim geldim... buarada bi güzel alisveris yaptim hafta sonu anlatamammmm ay cok mutluyum hihihi

ay nebilim fena taktim buaralar hele bi gram alcam diye ödüm kopuyo... noldu bana böyle:KK70:
Iyi yapmissin canikom bende simdi ictim geldim... buarada bi güzel alisveris yaptim hafta sonu anlatamammmm ay cok mutluyum hihihi
alışveriş yapmayı özledim :D neler aldııınn :D senin kilon iyiiiiiiii daha zorlama artık manken mi olacağaaan başımıza :D

alışveriş yapmayı özledim :KK70: neler aldııınn :KK70: senin kilon iyiiiiiiii daha zorlama artık manken mi olacağaaan başımıza :KK70:
neler almadimki:) yüksel bel acik renk bi kot aldim, buzmavisi bi kaban, mürdüm rengi bi kazak (kollari bol olandan) uzun hirkalardan aldim bitane, deri koyu kirmizi spor ayakabisi ama hem elegan hem spor bi tarz, siyah uzun bedeni saran bi elbise corab ve botlarla kombin yaptim süper oldu:), gri kollari bagcikli bi kazak aldim, parfüm aldim kendime bide Saat aldim:)...

Sende yaparsin kilo verince bol bol:)
niye kiz fenami olur manken olsam:D

08-12 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:
Favelayn:
munter:
orkide1453:
tgb1907:

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
keptinn:
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım (ceza düşünülüyor...... :işsiz:)
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü :kahve:

Back
X