- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gelir 5 tane yeter20mi mi![]()
kizzz buarada beni neden daha mezun listesinde siralamadilar bakimmmmmmmMihakkak![]()
canım 1000 ip gerçekten iple atlarsan 10 dk sürmez ben 600ü yarım saatte atlıyom 100ü bi seferde atlasam hızlanacak da bi seferde 50 60 yapıyom soluklanıyom 50 kilo arkadaşlar atlayabilir ama 10 dk kada
Aynen katılıyorumcanım 1000 ip gerçekten iple atlarsan 10 dk sürmez ben 600ü yarım saatte atlıyom 100ü bi seferde atlasam hızlanacak da bi seferde 50 60 yapıyom soluklanıyom 50 kilo arkadaşlar atlayabilir ama 10 dk kada![]()
Bende indirdim zevkli oluyor hangisini indirdinarkadaşalr telefonuma kalori sayma programı indirdim biraz da bunu deneyeyim bakayım
İple atlıyorum ve 10bilemedin 13 dk falan sürüyorcanım 1000 ip gerçekten iple atlarsan 10 dk sürmez ben 600ü yarım saatte atlıyom 100ü bi seferde atlasam hızlanacak da bi seferde 50 60 yapıyom soluklanıyom 50 kilo arkadaşlar atlayabilir ama 10 dk kada![]()
Programın adı ne canımBende indirdim zevkli oluyor hangisini indirdinSekerPancarii YAZIO programı onermisti guzel dogru olcuyor bide zevkli oluyor dur bakalim bugun kac kalori almisim hemen hesaplayim
Yemeeeeee ben hic bugun yemedimmmm simdi yemegimi paylasiyorummmmOff yaa canım karbonhidrat çekiyoo![]()
Bende de var yaziyoo bayagidir girmiyorum artik girme zamani geldi heraldeBende indirdim zevkli oluyor hangisini indirdinSekerPancarii YAZIO programı onermisti guzel dogru olcuyor bide zevkli oluyor dur bakalim bugun kac kalori almisim hemen hesaplayim
Yaaaaaa neden ama yapmaman lazim...yapmasaydin...yapmamaliyiz...aman neyse ya bi gunden bisey olmaz afiyet olsunÇok mutluyum kızlar
Diyeti bozdum
Eşim işten geldi bi kahvaltı sofrası hazırladımsonraa
Yaşasın kahvaltı![]()
Yok artık gerçekten ters tepecekti. Aşırı karbonhidrat isteği oldu. Bence 2-3 gün detoks daha iyiymişYaaaaaa neden ama yapmaman lazim...yapmasaydin...yapmamaliyiz...aman neyse ya bi gunden bisey olmaz afiyet olsun
Ben bugun karabugday aldim.. bat i bekliyorum olursam yapicam... ama ben 2. 3. Gun ancak yaparim fazla yapamamYok artık gerçekten ters tepecekti. Aşırı karbonhidrat isteği oldu. Bence 2-3 gün detoks daha iyiymiş
Ayyy o kadar verdiriyor mu ya sen kac gun yaptin .ne kadar verdinKişiye göre değişiyormuş. 10 kg veren bile var
Temizligimi yapamadim kizlar ama yarin mutlaka yapmam lazim hem spor da olur biraz dimiAyyy benimde temizlik yapmam lazim kizi okula birakinca once yuruyus sonra temizlik...
Kişiye göre değişiyor. Ben 7 gün yaptım. İlk 3 gün verdim sonra durdu. 2 kg kadar verdim.Ayyy o kadar verdiriyor mu ya sen kac gun yaptin .ne kadar verdin