Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İple atlıyorum ve 10bilemedin 13 dk falan sürüyor :KK70: ip takılmasa arada daha iyi olacak ama işte :işsiz: ben bi seferde 100le başladım şimdi 300-400 yapabiliyorum
Canim dedim zaten 50 kilo olan biri atlar ben tas catlasa 75 atluyorum bi seferde ama ben hizli atliyorum

İnşallah canım ya zaten zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zaman o sayede bile verdim biraz :KK70:

Vucut ölçülerini aldınmı değişimi görmek için
He bide doğumdan sonra göbek ne alemde?
Ben 7-8 cm daha gitse göbek kısmından belki kiloyu o kadar takmam :KK43:
Benim gobegim cok yok. Benim simit bolgem cikiyor kilo alinca

sabah
ilik su 1 gun kurusu
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 dilim tb ekmegi
2 ceviz

ara
1 hurma
1 meyveli ev kurabiyesi

aksam
1 kase kiymali sehriye
1 dilim ramazan pidesi (kucuk)
2 porsiyon firinda balik bol sebzeli

cay dayanabilirsem kurabiyesiz dayanamazsam 1 saglikli kurabiye :KK53:
Guzel menu afiyet olsun

Evet bugun 820 kalori almisim
Sabah yogurtlu brokoli ve karnabahar yedim
Öğle bagdat humarma yedim iki tane kucuk
Aksam arabasi corbasi 2, 5 kase
az sekerli kavun bir dilim
2lt su olcak spor yatmadan once yâparim zâgar hic halim yokk
Sekersiz kavun olcakti benim bugun bas ağrıyor herseyi tersen yazar oldum.ustnede simdi meyveler yedimm kalorim 1050 olmustur yer elmasi,ceviz kadar elma,kucuk bi mandalina yedim :((( halim yoktu

munter munter canim ben yarim saat 600 atluyorum dedim zayif biri daha az surede atlayabilir yanlis anlasilma mi oldu
yok tatlim ne yanlis anlasilmasii girgir samata gidiyoruz sorun yok :KK19::KK19:
Guzel menu afiyet olsun
sag ol cnmmm :KK19:
50 50 atlasak da yine de faydasi olurmu.. ne bilim simdi 50 yarim saat sonra 50 oyle oyle 1000 tamamlasak
beni de bu ip atlayan kizlar heveslendirdii valla bende bu aksamdan itibaren baslatacagim:KK53:

aksamki 5 kasik bulgur cok geldi gozume aksam oldugu icin. diger turlu cpk guzel kuzum
Bugün tvde diyetisyenin biri bulguru çok övdü :KK48:
bende o gazla yedim :KK53:
Canim dedim zaten 50 kilo olan biri atlar ben tas catlasa 75 atluyorum bi seferde ama ben hizli atliyorum
Nasıl hızlı canım ben mesela son sürat atlarsam bin tane si 7dk falan sürer ama ip takılıyor işte :110:
sen soluklanma süresini mi uzun tutuyon neden yarım saat sürüyor o zaman :110:
50 50 atlasak da yine de faydasi olurmu.. ne bilim simdi 50 yarim saat sonra 50 oyle oyle 1000 tamamlasak
Yok canım nabzını yüksek tutman lazım olabildiğince

Nasıl hızlı canım ben mesela son sürat atlarsam bin tane si 7dk falan sürer ama ip takılıyor işte :110:
:D

Evet hizli atliyorum tikaniyorum büyük ihtimal kondisyon ve kilodan kaynaklanıyor senin masallahin var

Back
X